HomeViestejäTanaaz4.10.2017 - Vierailu-unet ja miten tunnistat ne

4.10.2017 - Vierailu-unet ja miten tunnistat ne

VIERAILU-UNET JA MITEN TUNNISTAT NE

Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos käyt täällä säännöllisesti, saatat tietää, että pikkusiskoni kuoli hiljattain syöpätaistelun vuoksi. Hänen kuoltuaan etsin hullunlailla merkkejä. Kyllä, valot välkkyivät. Kyllä, näin sateenkaaria ja sudenkorentoja, ja kyllä, joskus kuulin hänen kuiskaavan viestejä minulle. Mutta syvällisimmällä tavalla sisareni on tullut luokseni unissa. Vierailu-unissa täsmällisesti sanottuna.

Vierailu-uni on edesmenneelle rakkaalle tai myös henkioppaille tai enkeleille upea tapa ottaa yhteyttä, kun olet rentoutuneempi ja lepotilassa eikä sinua estä ego, pelot tai arkiset häiriötekijät.

Siinä missä tavallinen uni on alitajuisen mielen tuotosta, vierailu-uni on vierailu toiselta puolelta. Vaikka keho nukkuu, sielu on aktiivinen ja se yhdistyy rakkaaseesi tai viestintuojaan toiselta puolelta. Vierailu-unet ovat hyvin syvällisiä ja rakas ihminen käyttää niitä usein viestin toimittamiseen tai sen kertomiseen, että hänellä on kaikki ok.

Tässä on joitain vierailu-unien yleisiä ominaisuuksia.

Vierailu-unet …
* ovat usein lineaarisia – toisin kuin tavallinen uni, joka voi hyppiä
* näyttävät erilaisilta – kuva on selvempi ja enemmän elämän tuntuinen
* on helppo muistaa – joskus ne ovat niin syvällisiä, ettei niitä voi unohtaa!
* tapahtuvat usein ollessasi puoliunessa, ei syvässä unessa
* sisältävät viestin edesmenneeltä rakkaalta tai suojelusenkeliltä – tämä voidaan tehdä telepaattisesti, verbaalisti tai pelkkänä tietämisen tunteena
* sisältävät joskus fyysisiä tuntemuksia, kuten tunne kosketuksesta tai suudelmasta, kuin se olisi totta
* tuntuvat paljon kirjaimellisemmalta ja ytimekkäämmältä kuin tavallinen uni, joka on usein symbolisempi.

Perimmiltään usein tietää herätessä, onko nähnyt vierailu-unta vai tavallista unta. Ne vain tuntuvat erilaisilta ja merkityksellisemmiltä kuin tavallinen uni. Siinä missä tavallinen uni voi tuntua sekavalta, vierailu-uni on usein hyvin selkeä, suoraviivainen ja lohduttava.

Miten ymmärrät vierailu-unesi

1) Nähtyäsi vierailu-unta, on todella tärkeää kiittää edesmennyttä rakastasi tulemisesta toimittamaan viestin sinulle. Kerro hänelle, että arvostat viestiä, joka sinulle on annettu – mikä se onkin.

2) Seuraava askel vierailu-unesi ymmärtämiseen on kirjoittaa se muistiin heti herättyäsi. Tällä tavalla saat kaikki yksityiskohdat paperille. Vaikka vierailu-unet ovat usein selkeitä, joskus saamaasi viestiä ei ehkä ole helppoa tulkita. Joskus sen ymmärtäminen vie aikaa, joten asioiden kirjoittaminen auttaa todella.

Muista, että rakkaallasi tai oppaallasi on toisella puolella usein parempi perspektiivi asioihin, joten hän voi jakaa kanssasi informaatiota, jossa on tolkkua vasta pitkällä aikavälillä. Jos kamppailet tolkun saamisessa hänen viestistään, kirjoita se muistiin ja palaa siihen. Ei koskaan tiedä, milloin se osoittautuu hyödylliseksi tai milloin se opastaa sinut oikeaan suuntaan.

3) Puhu unesi perheenjäsenelle tai ystävälle. Joskus myös tämä auttaa sinua saamaan tolkkua jaetuista viesteistä. Muille perheenjäsenille on myös lohduttavaa tietää, että rakkaanne on maisemissa ja kommunikoi.

Isosiskoni ja minä olemme jakaneet vierailu-unemme toistemme kanssa ja on selittämätöntä, miten samanlaisia kuvaukset niistä ovat olleet. Uniemme jakaminen on auttanut vahvistamaan sen, että sisaremme todella käy luonamme.

4) Jos kamppailet edelleen vierailu-unesi viestin määrittelemisessä, kiinnitä huomiota siihen, miltä uni sai olosi tuntumaan. Usein uneen liittyvät tunteet antavat vihjeen tai viestin.

5) Lopuksi, jos haluaisit kokea vierailu-unen tai saada enemmän selkeyttä, pyydä ennen nukkumaanmenoa rakastasi tai henkioppaitasi tulemaan luoksesi unessa. Vaikkei ole takeita, että hän tulee, ei pyytämisestä voi olla haittaa.

Saattaa auttaa myös, jos meditoit, selkeytät mielesi tai teet jonkin henkisen harjoituksen ennen nukkumaanmenoa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >