HomeViestejäTanaaz1.3.2017 - Intuitiivista astrologiaa: Venus perääntyy maalis-huhtikuussa 2017

1.3.2017 - Intuitiivista astrologiaa: Venus perääntyy maalis-huhtikuussa 2017

INTUITIIVISTA ASTROLOGIAA:
VENUS PERÄÄNTYY MAALIS–HUHTIKUUSSA 2017
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Venuksen perääntyminen on yksi merkittävimmistä astrologisista transiiteista. Tämä johtuu siitä, että se on melko harvinainen ja tapahtuu vain puolentoista vuoden välein.
 
Venus on myös taivaankappale, joka on vastuussa sydänkeskuksesta ja vatsasta/vaistosta. Tästä syystä Venuksen perääntyminen on usein syvältä parantava ja auttaa sydämen heräämisessä uuteen ymmärrykseen jumalaisesta rakkaudesta.
 
Venuksen perääntyminen alkaa virallisesti 4.3.2017. Se on kuitenkin hidastanut jo 31.1. saakka. Tammikuun lopussa se siirtyi varjojaksoon, joka on aika, jolloin Venus alkaa valmistautua perääntymiseen. Tänä valmistautumispäivänä Venus lähettää tavallisesti viestin ja korostaa niitä perääntymisoppitunteja, joita sinulla saattaa olla.
 
Ajattele taaksepäin, mitä tapahtui noihin aikoihin, ja katso, pystytkö tunnistamaan, mitä Venus ehkä yrittää näyttää sinulle.
 
Jumalaisen feminiinisyyden hallitsijana Venuksella on tärkeä rooli elämässämme. Venus harmonisoi sydämemme ja opettaa meitä rakastamaan. Venus auttaa poistamaan tukoksia ja esteitä sydämen ympäriltä, jotta voimme kokea ehdottoman ja jumalaisen rakkauden autuuden.
 
Venus hallitsee myös vaistoja ja intuitiota ja auttaa meitä tulemaan kehomme, mielemme ja henkemme paremmaksi kuuntelijaksi ja tarkkailijaksi. Terveysongelmia voi joskus nousta Venuksen perääntyessä, mutta tämä on pelkästään sen tapa muistuttaa sinua kuuntelemaan kehoasi ja sen ääretöntä universaalia viisautta.
 
Jokaisessa meistä on universaalia viisautta. Se sallii kehomme parantua ja huolehtia itsestään. Se sallii sydämen lyödä, silmien räpsyä ja ihon parantua, kun meille tulee haava. Meidän ei tarvitse käskeä kehoamme tekemään näitä asioita – keho vain tietää. Keholla on oma viisautensa ja mitä enemmän yhdistymme siihen, sitä syvempi suhteestamme itseen tulee.
 
Tänä vuonna Venus perääntyy Oinaassa ja Kaloissa. Nämä astrologiset merkit ilmentävät uusien alkujen (Oinas) ja loppumisten (Kalat) energiaa.
 
Loppumiset ja uudet alut ovat olleet yleismaailmallinen teema melko kauan ja näyttää siltä, ettei tämä Venuksen perääntyminen eroa siitä. Ainoa ero tässä kuitenkin on, että Venus haluaa meidän näkevän asiat sydämen linssin läpi, ei mielen.
 
Kun Venus alkaa perääntyä, se on aikaa parantaa sydämen haavat, päästää irti entisistä rakastajista ja suhteista, päästää irti menneisyyden loukkauksista ja tukoksista ja avautua syvemmälle rakkaudelle.
 
Venuksen perääntyminen on myös aikaa yhdistyä intuitioonsa ja todella kuunnella ja seurata vaistomaisia tunteita. Venuksessa on kyse sydämen ja vatsan välisestä linkistä ja tämä on voimallinen energiakeskus, joka meillä kaikilla on.
 
Tiedämme kaikki sen tunteen, kun on perhosia vatsassa, tai aavistamme jotain ja näiden tuntemusten uskotaan tulevan energiakumulaatiosta, joka suodattuu alaspäin sydämestä.
 
Kun saat sydämesi ja vatsasi/vaistosi toimimaan sinfoniassa keskenään, on helpompaa seurata intuitiotasi ja ymmärtää intuitiiviset viestit, kun niitä tulee.
 
Kun Venus alkaa perääntyä, menneisyyden vanhat viestit täytyy myös selvittää ja lakaista pois. Kaikki intuitiiviset kalvavat tunteet ja kalvavat tunteet yleensä lakaistaan esiin ja pois, erityisesti jos ne liittyvät rakkauteen ja suhteisiin.
 
Jos olet tuntenut hämmennystä jostain suhteesta tai olet tuntenut vetäytyneesi rakkaudesta, tämä Venuksen perääntyminen tuo sinulle selkeyttä. Ennen kuin tämä selkeys voi tulla elämääsi, täytyy ensin kuitenkin tapahtua parantuminen.
 
Venuksen perääntyminen voi ensin saada sydämen sulkeutumaan ja aiheuttaa etäisyyden tunnetta. Se on aikaa kääntyä sisäänpäin ja olla sydänchakrassamme olevan taakan kanssa.
 
Vasta sitten kun voit tehdä tämän, kun voit olla sydämesi mutinan kanssa, pystyt vapautumaan menneisyyden tuskasta.
 
Ympäröi Venuksen perääntyessä itsesi asioilla, jotka auttavat sydänchakran vahvistamisessa, kuten vaaleanpunaiset tai vihreät kristallit, vaaleanpunaiset kynttilät, kukat ja muut esineet, jotka muistuttavat sinua feminiinisestä Venus-energiasta.
 
Perääntymisjakson aikana saatat tuntea, että sydämesi haastetaan nousemaan kapinaan, päästämään irti pelosta ja rakastamaan vielä lisää. Ehkä tunnet universumin haastavan sinut tutkimaan todella itserakkauden parantavia värähtelyjä.
 
Epäillessä itserakkaus on aina vastaus ja Venus – perääntyy tai ei – ylistää sitä aina. Jos et tee mitään muuta tämän perääntymisjakson aikana, niin itserakkaus vähintäänkin riittää.
 
Venus lakkaa perääntymästä 15.4.2017 ja siihen mennessä sen tärkeimmät oppitunnit on paljastettu sinulle. Venus on kuitenkin takaisin tavallisessa energiassaan ja elinvoimassaan vasta 18.5.2017, joten sen oppitunnit voivat viipyillä siihen saakka.
 
Monet astrologiakirjat suosittelevat, ettei Venuksen perääntyessä pitäisi aloittaa uusia suhteita tai mennä naimisiin tai kihloihin. Ne suosittelevat myös, ettei silloin aloiteta uudessa työpaikassa, tehdä kauneusleikkausta, muuteta ulkonäköä radikaalisti tai osteta ylellisyystuotteita tai jalokiviä.
 
Tavallisesti Venuksen perääntyessä ei ole edes halua tehdä näitä asioita, mutta jos tunnet halua johonkin näistä, heitä varovaisuus ikkunasta ja katso, mihin se johdattaa sinut. Universumi laittaa sinut aina sinne, missä sinun täytyy olla, ja vie sinut aina matkoille, jotka sinun täytyy tehdä, joten älä taistele luontaisia vaistojasi vastaan.
 
Venuksen perääntymisessä on ennen kaikkea kyse vaistojensa seuraamisesta ja sen oppimisesta, miten vahvistetaan tuota elintärkeää yhteyttä sydämen ja vatsan välillä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >