HomeViestejäTanaaz15.12.2016 - Intuitiivisia ennustuksia vuoden 2017 energiasta

15.12.2016 - Intuitiivisia ennustuksia vuoden 2017 energiasta

INTUITIIVISIA ENNUSTUKSIA VUODEN 2017 ENERGIASTA
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2017 alkuosassa on kyse siirtymästä. Siirrymme vuoden 2016 energiasta vuoden 2017 energiaan, ja vie jonkin aikaa, ennen kuin tunnemme todella kontrastin.
 
Vuodessa 2017 on uusien alkujen värähtely. Se on myös aikaa ajatella siemeniä, joita haluamme kylvää ja vaalia tulevaisuudelle. Jos 2016 oli maaperän valmisteluaikaa, 2017 on asioiden kylvämisaikaa.
 
Se miten ole valmistellut maaperäsi, määrittelee, millaista satoa voit saada 2017. Jokainen on omassa tahdissaan ja eri tasolla omalla matkallaan, joten yritä olla vertaamatta matkaasi toisiin.
 
Jotkut ihmiset korjaavat valtavan runsasta satoa 2017, kun taas toisilla on pienempi puutarha. Kaikki riippuu siitä, missä sinun tarvitsee olla tässä evoluutiomatkasi vaiheessa.
 
2017 avautuu voimakkaalla pimennysjaksolla, joka alkaa helmikuussa. Meillä on 10.2. vuoden ensimmäinen kuunpimennys, joka osuu Leijonan tulimerkkiin.
 
Kaikki tulimerkit tuntevat voimistumista tänä vuonna, ei vain tämän pimennyksen vuoksi, vaan koska se on vuoden yleissävy. Tämä on erittäin tulinen vuosi ja vaikka tuli on hyvin puhdistavaa, se voi olla rajoittamattomana äärimmäisen tuhoisaa.
 
Kuunpimennyksen jälkeen meillä on 26.2. auringonpimennys Kaloissa. Tässä kohtaa alamme energeettisesti todella siirtyä vuodesta 2016 vuoteen 2017. Itse asiassa ehkä vasta tässä auringonpimennyksessä alamme oikeasti tuntea eri energiavärähtelyn.
 
Maaliskuussa meillä on päiväntasaus, mikä on superlataa vuoden energian. Tänä aikana saamme selkeämmän ymmärryksen siitä, mitä on edessä.
 
Lisäksi tänä aikana Venus on syvällä perääntymisessään. Tämä on hyvin merkittävää aikaa, joka auttaa meitä tarkistamaan rakkaus- ja feminiinisyystunteitamme. Tätä ei ole ainoastaan henkilökohtaisissa suhteissamme, vaan se tuntuu myös globaalilla tasolla.
 
Venuksen perääntyminen on vuoden 2017 alkuosan vahva teema ja se auttaa meitä avaamaan rakkausenergian ja laajentamaan sitä. Se voi tuoda myös esiin kysymyksiä, joista täytyy keskustella, kuten naisten tasa-arvoisuus ja rakkaus planeettaa ja kanssaihmisiä kohtaan. (Kuullaksesi lisää tästä tule "Venuksen perääntyminen" –työpajaani!)
 
Vuoden keskellä, toukokuusta elokuuhun, on myös energiaa, joka tuo mullistuksia ja kenties tapahtumia, jotka näyttävät tulevan tyhjästä tai yllätyksenä.
 
Tämä on merkittävä aikajakso, jossa voimme todella nähdä, minkä tyyppisen maaperän olemme kyenneet luomaan. Olemmeko luoneet maaperän, joka kasvattaa kaikkia unelmiamme ja toiveitamme? Vai täytyykö meidän tarkistaa muutama asia?
 
Tätä nähdään myös globaalilla tasolla. Olemmeko yhteiskuntana valmistelleet maaperän, joka on hedelmällinen, rakastava ja pystyy pitämään tilaa uusille luomuksille? Vai onko maaperä egon, ahneuden ja korruption myrkyttämä?
 
Toukokuusta elokuuhun tunnemme tämän energian globaalilla tasolla, ja on todennäköistä, että asioita hämmennetään tässä kohtaa, jotta meidät saadaan näkemään, mitä täytyy muuttaa ja mikä tarvitsee rakastavaa huomiotamme.
 
Erityisesti elokuu on hyvin mietteliästä aikaa, jolloin pääsemme selkeyteen siitä, mitä haluamme saavuttaa ja minne olemme menossa tämän energiasyklin aikana.
 
Tätä voimistaa kuunpimennys, joka on 7.8. Vesimiehessä. Ilmamerkit tuntevat tämän pimennyksen voimakkaasti, mutta koska Vesimies hallitsee myös ihmiskuntaa ja olemme Vesimiehen ajassa, on luultavaa, että meille kaikille toimitetaan melko merkittävä viesti näillä paikkeilla.
 
Vuoden 2017 loppu on hyvin menestyksestä aikaa. Näyttää siltä, että riippumatta siitä, mitä vuoden aikana tapahtuu, universumi on aina puolellamme ja tunnemme kaikki itsemme hyvin opastetuksi ja tuetuksi.
 
Vuoden viime kuukaudet ovat täynnä positiivisia tilaisuuksia ja paljon energiaa, joka auttaa meitä pääsemään sinne, missä meidän tarvitsee olla. Itse asiassa näyttää oikeasti siltä, että 2017 on astinkivi paljon suurempiin ja parempiin asioihin.
 
Vuodessa 2017 on myös 7-värähtelyä, joka on äärimmäisen taianomainen ja henkinen numero, jolla on paljon merkitystä.
 
Vaikka ihmiskunnan pimeää puolta saatetaan valaista, tässä on hopeareunus, ja 2017 lisää henkistä heräämistä.
 
Tämän pimeyden aikana paljon valo-olentoja ilmestyy esiin ja valotyöntekijöiden määrä lisääntyy maan päällä.
 
Monet valotyöntekijät astuvat myös lahjojensa täyteen voimaan 2017, ja ilmestyy lisää ihmisiä, jotka etsivät tällaista parantavaa energiaa.
 
Yleisesti 2017 on sopeutumisen vuosi. Sopeudumme uuteen energiaan ja uuteen sykliin, joka jatkuu seuraavat yhdeksän vuotta.
 
2017 on perusvuosi ja osa suurempaa transformaatiosykliä, joka meidän kaikkien on määrä kokea tämän planeetan olentoina, ja me meillä kaikilla on paljon odotettavaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >