HomeViestejäTanaaz15.12.2016 - Talvipäivänseisaus 2016 - sielun pimeä yö

15.12.2016 - Talvipäivänseisaus 2016 - sielun pimeä yö

TALVIPÄIVÄNSEISAUS 2016 – SIELUN PIMEÄ YÖ
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pohjoisella pallonpuoliskolla 21.12. merkitsee talvipäivänseisausta ja sielun pimeää yötä.
 
Perinteisesti talvipäivänseisaus on ollut aikaa kunnioittaa pimeyttä ja mennä syvälle sisään pohtimaan, palautumaan ja ravitsemaan sisältä ulospäin.
 
Jokainen elävä olento tällä planeetalla on heijastus valosta ja pimeydestä. Niin kaunis kuin ruusu onkin täydessä kukoistuksessaan, senkin täytyy silti kuihtua ja kuolla pimeyteen voidakseen syntyä uudestaan. Aivan kuten terälehdet putoavat ja nuppu sulkeutuu talveksi voidakseen uudistua, mekin seuraamme samanlaista prosessia.
 
Luonto antaa meille aina vinkkejä kosmisesta energiasta ympärillämme ja siitä, mihin Äiti Maa ohjaa huomionsa. Seuraamalla Jumalatar Äiti Maan rytmejä ja kiertoja mekin voimme tuoda harmoniaa ja tasapainoa omaan olotilaamme.
 
Talvipäivänseisaus edustaa myös Auringon siirtymistä eläinradan 10. merkkiin, Kauriiseen. Kaurisenergia on käytännöllistä, maadoittunutta ja pakottaa meidät oikeasti arvioimaan ja pohtimaan elämäämme ja sitä energiaa, jota laitamme maailmaan.
 
Tänä vuonna talvipäivänseisaus osuu myös samaan aikaan Merkuriuksen perääntymisen kanssa, mikä merkitsee, että meille kaikille annetaan vilauksia haudatuista ajatuksista, tunteista ja tuntemuksista.
 
Kun myös Merkurius kulkee Kauriissa tänä aikana, meidän on tärkeää tarkastella asioita käytännönläheisesti ja melkein mustavalkoisesti. Kenties meidän täytyy lähestyä tätä sielun pimeää yötä käyttäen aivojemme maskuliinista, loogista puolta.
 
Kenties meidän täytyy nähdä, kuka todella olemme, pakenematta, kätkeytymättä tunteisiimme ja tuomitsematta.
 
Pimeyden juhlimisessa ei ole kyse pahuuden juhlimisesta. Pimeyden juhlimisessa on kyse sen syvyyksien juhlimisesta, kuka olemme, ja sen kunnioittamisesta, että meillä kaikilla on osia, joita valo ei ole vielä koskettanut.
 
Pimeyden juhlimisessa on kyse niiden mahdollisuussiementen juhlimisesta, joita elää meidän kaikkien sisällä. Kun sielusi tuli tänne maapallolle, se tuli varustettuna kaikella, mitä se tarvitsi voidakseen saavuttaa sen, mitä sen tarvitsee saavuttaa.
 
Nämä siemenet on haudattu sisällesi, ja vain tunnistamalla ne, hoivaamalla niitä ja antamalla niille aikaa kasvaa pimeydessä, pysyt tuomaan ne valoon.
 
Talvipäivänseisauksessa sinun on aika kulkea oman sielusi maaperässä ja nähdä, mitä tarvitsee hoitaa. Tämä on aikaasi kääntyä sisäänpäin, hiljentää mieli ja kulkea syvälle paikkaan, jossa sielu kohtaa kehon.
 
Eteläisellä pallonpuoliskolla ei koeta sielun pimeää yötä, vaan kesäpäivänseisaus. Tämä on aikaa pohtia valoasi ja päästä maailmaan loistamaan!
 
Aivan kuten kukat kukkivat, ne jotka elävät eteläisellä pallonpuoliskolla, tuntevat myös tämän energian ja heitä kannustetaan ryhtymään toimeen, tekemään suunnitelmia ja muuttamaan luomuksensa todellisuudeksi.
 
On mielenkiintoista, että voimme kokea kummankin näistä energioista samalla planeetalla. Mutta oikeasti näissä energioissa ei ole erillisyyttä, kun ne ovat yhtä samassa kierrossa.
 
Riippumatta asuinpaikastasi, päivänseisaus on kaunista ja taianomaista aikaa huolehtia tarpeistasi sekä ravita ja tukea itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla siirtymään eteenpäin.
 
Se on myös aikaa juhlia vuoden loppua ja sitä, miten pitkälle olemme tulleet. Sielusi, kehosi ja mielesi ovat päässeet tästä vuodesta läpi vahvempana, viisaampana ja kauniimpana kuin koskaan ennen. Ja tätä kannattaa juhlia.
 
Haluatko juhlia jollain rituaalilla? Tässä on joitain ideoita sekä kesä- että talvipäivänseisaukseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >