HomeViestejäTanaaz7.9.2016 - Numerologia ja päivämäärän 9.9.2016 henkinen merkitys

7.9.2016 - Numerologia ja päivämäärän 9.9.2016 henkinen merkitys

NUMEROLOGIA JA PÄIVÄMÄÄRÄN 9.9.2016 HENKINEN MERKITYS
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yhdeksännen kuukauden yhdeksäs päivä vuotena numero yhdeksän (9-9-9) on yksi voimallisimmista päivästä 2016 numerologian mukaan. Tämä johtuu siitä, että numeron 9 sanotaan edustavan loppumisia ja vanhan puhdistamisaikaa, jotta uutta voi ilmestyä esiin.
 
Numeron 9 sanotaan edustavan myös universaalin tietoisuuden lisääntymistä ja aikaa, jolloin totuutta ja informaatiota paljastuu korkeammaksi hyväksi. Tämä teema on kulkenut koko tämän vuoden – kuitenkin syyskuun 9. päivän energia on vahvistunut, koska 9-9-9-portti avautuu.
 
Se mikä täytyy puhdistaa, mistä täytyy päästää irti ja vapautua, tuodaan luultavasti huomiomme piiriin tänä aikana. Tämä on myös erityisen totta sen vuoksi, että syyskuu tuo myös voimakkaan pimennysjakson.
 
Voimakkaampi näistä pimennyksistä on 16.9. ja tämä vahvistaa ja korostaa kaikkea, mistä meidän täytyy päästää irti voidaksemme siirtyä eteenpäin. Tämä ei tietenkään ole välitön tai äkillinen prosessi. Itse asiassa on todennäköistä, että se mikä meidän täytyy karistaa tänä vuonna, se mikä meidän täytyy tappaa tai polttaa, on jotain sellaista, mitä olemme käsitelleet jo jonkin aikaa.
 
Syyskuun 9. päivä vain korostaa tätä energiaa ja antaa meille tilaisuuden päästää irti kaikesta, mistä meidän täytyy voidaksemme siirtyä eteenpäin.
 
Tämä kuukausi voi tuoda pintaan myös uutta informaatiota, jonka pitäisi auttaa meitä kahlaamaan läpi jostain tilanteesta erottaaksemme faktan fiktiosta.
 
Koska syyskuussa on kyse irtipäästämisestä, vanhoja pelkoja voi myös tulla esiin kyseenalaistettavaksi. Jos tätä tapahtuu, varo käyttäytymästä tai reagoimasta samalla vanhalla tavalla, käyttäen samoja rajoittavia ajatuksia. Kokeile jotain erilaista ja yritä nähdä asiat eri näkökulmasta. Tämä voi auttaa sinua pääsemään kerta kaikkiaan irti kaikesta, mistä täytyy.
 
Loppumiset ja tapojen, uskomusten ja ideoiden kuoleminen voi olla vaikeaa ja jopa traumaattista, mutta se on tarpeellista meille kaikille, jos haluamme siirtyä uuteen värähtelyyn tai uuteen sykliin, joka alkaa 2017.
 
2017 on 1-vuosi ja se edustaa uuden syklin alkamista, ja jos haluamme täysillä ottaa vastaan ja toivottaa tervetulleeksi uuden, meidän täytyy ensin päästää irti ja karistaa vanha.
 
Voidaksemme täysin ymmärtää ja arvostaa tätä jaksoa, meidän täytyy ehkä palata vuoteen 2008, mikä aloitti tämän syklin, jonka saamme nyt päätökseen 2016. Ajattele kenties, mitä teit tuolloin tai mitä tapahtumia tai teemoja tuli esiin tuona aikajaksona elämässäsi.
 
On mahdollista, että saatat loppuun sen energian tai matkan, jonka aloitit tuolloin.
 
Saatat myös karistaa vanhoja ajatuksia, pelkoja ja uskomusjärjestelmiä, jotka ovat nyt muuttuneet. Sinulla saattaa olla myös suurempi tietoisuus elämästäsi ja siitä, mitä haluat saavuttaa.
 
Voit löytää yksityiskohtaisemmin sen, miten vuoden 2016 energia vaikuttaa sinuun, selvittämällä henkilökohtaisen vuosinumerosi 2016.
 
9.9.2016 on niin voimakas ja harvinainen numerologinen yhdistelmä, ettemme koe tätä energiaa taas yhdeksään vuoteen. Tämä merkitsee, että jos on jotain, josta haluat vapautua ja josta haluat viimeinkin ja virallisesti päästää irti, nyt olisi aika toimia.
 
Itse asiassa pimennysten ja Merkuriuksen perääntymisen myötä, universumi todella tukee meitä kaikkia kääntymään sisäänpäin ja selvittämään kerta kaikkiaan, mistä meidän täytyy päästää irti voidaksemme siirtyä eteenpäin.
 
Jos olet käyttänyt raskasta taakkatakkia, jos olet ollut jumissa toistuvassa ajatuskierrossa, jos olet sabotoinut ponnistelujasi, ota aikaa miettiäksesi siitä kaikesta irtipäästämistä.
 
Syyskuu on äärimmäisen voimakas kuukausi ja on mahdollista, että sinun täytyy tehdä vähän työtä voidaksesi todella nähdä, mihin olet matkalla ja mihin universumi opastaa sinua menemään.
 
9-9-9-portin energia on kanssamme suurimman osan syyskuuta, joten mene virran mukana ja katso, mitä sinulle ilmentyy tässä kuussa.
 
"999 on viesti, joka merkitsee tärkeän jakson loppuunsaattamista elämässäsi … Tämä numerosarja on kuin herätyskello, joka soi kovaa hätkähdyttääkseen sinut työstämään elämäsi tarkoitusta." –Doreen Virtue

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >