HomeViestejäTanaaz31.1.2016 - Ajatteletko liikaa - tämä on sinulle

31.1.2016 - Ajatteletko liikaa - tämä on sinulle

AJATTELETKO LIIKAA – TÄMÄ ON SINULLE
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen ajattelija. Korjaus. Olen liika-ajattelija.
 
Kenties se johtuu nousevasta Kaksosestani. Kenties se johtuu Kuustani Neitsyessä.
 
Kenties se on vain "siksi".
 
Rakastan ajattelemista. Ja ajattelen ja ajattelen vielä vähän lisää. Haluan ajatella niin paljon, että ajattelustani tulee terapeuttista ja haitallista yhtä aikaa.
 
Vähän kuin ensimmäinen lasi viiniä. Yksi lasi viiniä voi olla terapeuttista pitkän päivän jälkeen, mutta kolmannesta, kenties neljännestä alkaa tulla haitallista terveydelle.
 
Olenko yksin?
 
Olen tavannut monia ajattelijoita polullani. Osittain siksi, että samanlaiset energiat vetävät puoleen toisiaan ja osittain siksi, että rakastan tavata ihmisiä, jotka ajattelevat syvällisesti ja pitävät syvempien ajatusten ilmaisemisesta.
 
Kaikki tämä on upeaa, paitsi silloin kun ajattelustani tulee haitallista.
 
Mitä haitallinen ajattelu on?
* ajattelu stressiin tai ahdistukseen saakka
* ajattelu joka aiheuttaa hämmennystä tai ällistystä päätöksenteossa
* ajattelu joka aiheuttaa pakkomielteistä käyttäytymistä, kuten ylensyönti tai ylianalysointi
* ajattelu joka luo energiapilven tai –sumua elämääsi ja auraasi
 
Minusta tuntuu joskus, että kun ajatteluni riehuu, savua tai pilviä kiertää pääni ympärillä. Voin joskus tuntea tämän sumun nousevan ympärilläni, tukkivan kolmannen silmäni ja tekevän päästäni raskaantuntuisen.
 
Kyllä, ajatteluni ja mieleni pölinä voi olla voimakasta. 
 
Voitko samaistua?
 
Jokaisessa ajatuksessa on värähtely ja joka kerta kun ajattelet tai sallit mielesi juosta pölisten, luot itse asiassa voimakkaan energiavirran.
 
Tämä energia luo oman värähtelynsä, joka voi nopeasti alkaa maalata ja värittää todellisuutta, jossa elät.
 
Nimittäin emme tanssi maailman pillin mukaan. Itse asiassa päinvastoin – maailma tanssii meidän pillimme mukaan. Todellisuus maaltaan sen perusteella, mitä värähtelymme huokuu.
 
Tämä merkitsee, että mielen roskat saavat aikaan roskaisen elämän. Tämä merkitsee, että roskainen mieli aiheuttaa päättämättömyyttä, jumiutumista, sairautta, motivaation puutetta ja masennusta.
 
Mielemme on niin voimakas, että se voi vaikuttaa mielialaamme, elämäämme ja todellisuuteen, jossa elämme.
 
Tästä syystä on hyvin tärkeää oppia, miten kesytetään nuo ajatukset ja siirretään fokus ja tietoisuus mielestä sydämeen.
 
Kaikki puhuvat sydämensä seuraamisesta, mutta mitä se oikeasti merkitsee? Ajattelijalle sydämen seuraaminen voi tuntua vähän vieraalta.
 
Sydämen seuraamisessa on oikeastaan kyse siitä, että tunnustelee päätöksiään ja toimii tarvitsematta hajottaa asioita uudestaan ja uudestaan mielessään.
 
Se on tuon aivojen ajatteluosan sulkemista ja siirtymistä toimintamoodiin.
 
Sydän tai tunteet pystyvät sitten suojelemaan ja opastamaan sinua oikean päätöksen tekemisessä, mikä on periaatteessa hyvältä tuntuva päätös.
 
Tämä vaatii ehdottomasti harjoittelua, mutta kun alat kanavoida tätä ajattelutapaa, sinusta ei ainoastaan tunnu vapaammalta ja onnellisemmalta, vaan olet myös motivoituneempi tekemään päätöksiä ja vähemmän kiinni ajatuksissa, jotka kiertävät päässäsi.
 
Tässä on muutamia vinkkejä ja osviittoja auttamaan, että sinusta tulee vähemmän ajattelija ja enemmän tuntija.
 
1. Meditoi. Tiedän, että kaikki sanovat samaa, mutta se toimii oikeasti. Mene tunnille, etsi YouTube-video tai tee, mitä tarvitsee, ottaaksesi tavaksi päivittäisen meditoinnin, vaikka se olisi vain 10 minuuttia. Se auttaa todella.
 
2. Varaa ajatteluaikaa. Minulla on usein parhaita ja tuotteliaimpia ajatuksia suihkussa. Kokeile, että varaat ajatteluaikasi suihkuun. Jos huomaat päivän aikana tulevan ajatuksia, jotka ovat tuottamattomia ja menossa ylikierroksille, pysäytä itsesi ja säästä se suihkuaikaan. Kun on suihkun aika, valikoit usein paremmin ajatuksesi.
 
3. Sano "seis". Kun huomaat ajatuksistasi alkavan tulla toistuvia tai stressaavia, sano vain itsellesi "seis" ja keskity sitten johonkin muuhun, kuten siihen miltä sinusta tuntuu tai mitä teet. Läsnäoleminen auttaa ehdottomasti.
 
4. Aamusivut. Fantastinen kirjoitusharjoitus mielen puhdistamiseen päivää varten. Voit lukea lisää tästä harjoituksesta täältä.
 
5. Liikunta. Aktiivisuus on upea tapa siivota mielen roskat ja se auttaa sinua pysymään positiivisena. Pyri liikkumaan ainakin puoli tuntia joka päivä.
 
6. Kukkauutteet. Nämä lääkkeet toimivat värähtelytasolla ja voivat helposti tukea positiivista ajattelua ja vähentää stressiä. Voit lukea niistä lisää täältä.
 
Liika-ajattelu on vain liikaenergiaa ja kun opit kanavoimaan sen johonkin positiiviseen, voit muuttaa elämääsi merkittävästi.
 
Mielellä joka on stimuloitunut, ei ole aikaa ärsyttävään liika-ajatteluun, joten selvitä, miten kanavoit tämän energian johonkin hyödylliseen.
 
Kun ajattelustasi tulee terapeuttista haitallisuuden sijasta, olet
* tyytyväisempi elämääsi
* varmempi päätöksistäsi
* maadoittuneempi polullasi
* kevyempi, vapaampi ja selkeämpi.
 
Kun pysäytät pakkomielteiset ajatukset ja yhdistyt sydämeesi, elämäsi muuttuu.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >