HomeViestejäTanaaz26.12.2015 - Intuitiivisen astrologian ennustuksia vuodelle 2016

26.12.2015 - Intuitiivisen astrologian ennustuksia vuodelle 2016

INTUITIIVISEN ASTROLOGIAN ENNUSTUKSIA VUODELLE 2016
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2016 on kasvun ja muutoksen vuosi. Se on vuosi myötätunnon tuntemiseen toisia ja itseä kohtaan sekä toisten hyväksymiseen sellaisena, kuin he oikeasti ovat. Meitä kutsutaan todella harjoittamaan tasapuolisuutta ja osoittamaan myötätuntoa eri uskomusjärjestelmiä, kulttuureita ja arvoja kohtaan. Tunnemme kaikki universumin vetävän meitä laajentamaan globaalia tietoisuuttamme ja antamaan sympatiaa, rakkautta ja kunnioitusta kaikille olennoille tällä planeetalla.
 
Kun jätämme vuoden 2015 energian taakse ja toivotamme vuoden 2016 energian tervetulleeksi, tunnemme uudestisyntymää, uudistumista ja heräämistä. Vuoden 2015 viimeisen täydenkuun energia kantaa meidät uuteen vuoteen ja tarjoaa tilaisuuksia rakastaa ja hyväksyä itsemme ja ympärillämme olevat. Koska tuo täysikuu osui hoivaavaan Ravun vesimerkkiin, meiltä kaikilta vaaditaan enemmän itsensä rakastamista ja hoivaamista voidaksemme harmonisoitua ja värähdellä vuoden 2016 energian kanssa.
 
Seuraavien 12 kuukauden aikana meitä opastetaan luottamaan intuitioomme ja yhdistymään sielutehtäväämme ja korkeimpaan polkuumme syvemmällä tasolla. Tämä on teema, jota universumi on tarjonnut meille vuodesta 2012 saakka, joten ajattele, mitä elämässäsi tapahtui tuolloin, jotta näet, miten olet kasvanut ja muuttunut näiden vuosien aikana.
 
Astrologiassa vuoden päätapahtumat nähdään usein pimennysten kautta. Nämä jaksot edustavat valtavaa muutosta sekä henkilökohtaisella että globaalilla tasolla.
 
Ensimmäinen vuoden 2016 tuoma merkittävä muutos on Kalojen auringonpimennys 8.3. Tämä pimennys on harmoninen ja auttaa meitä kaikkia herättämään jotain uutta elämässämme. Tämä herääminen tapahtuu luultavimmin henkisesti tai tunnepuolella ja se auttaa meitä ymmärtämään, mihin suuntaan vuosi vie meitä.
 
Tätä auringonpimennystä seuraa Vaa'an kuunpimennys 23.3., mikä haastaa meidät todella parantelemaan joitain uskomuksia ja ajatuksia, joista olemme pitäneet kiinni suhteissamme. Osa vuoden 2016 energiaa on oppia todella, miten olla myötätuntoisempi ja ymmärtävämpi toisille, ja tämä tuntuu luultavasti korostuneesti tämän pimennyksen paikkeilla.
 
Erityisesti intiimit suhteet ovat fokuksessa ja jos ei ole ollut tasavertaista antamista ja saamista, tunnet luultavasti pakkoa parannella tilannetta pimennyksen aikana. Tämän pimennyksen viestinä on oppia todella tuntemaan myötätuntoa ja hyväksyntää myös itseä kohtaan, ei vain muita, ja katsomaan, mitä saa ja antaa, erityisesti suhteissa. Oppimalla, kasvamalla ja olemalla myötätuntoinen toisia kohtaan, pystymme kaikki ymmärtämään ja katsomaan elämää eri linssien läpi.
 
Vuoden seuraava merkittävä tapahtuma on 1.9., kun auringonpimennys osuu Neitsyen merkkiin. Jos vuoden ensimmäinen auringonpimennys liittyi heräämiseen sille, mihin suuntaan meidän pitäisi kulkea, toinen pimennys auttaa meitä olemaan tosissamme ja katsomaan faktoja siihen liittyen, mitä olemme valinneet. Ensimmäinen auringonpimennys melkein kun auttaa meitä tuntemaan intuitiivisesti suuntamme, kun taas toinen auttaa laittamaan nuo tunteet toimintaan.
 
Vuoden viimeinen pimennys on kuunpimennys 16.9. Kalojen merkissä. Tämä auttaa meitä murtautumaan pois itseä rajoittavista uskomuksista ja ajatusmalleista voidaksemme saada selkeyttä elämästämme ja itsestämme. Jos suhteita hämmennettiin maaliskuun kuunpimennyksessä, tämä pimennys auttaa ehkä tuomaan fokuksen itseemme. Se sallii meidän myös tuntea ja kokea syvempiä, synkempiä ja kätketympiä tunteita, joita olemme kuljettaneet mukanamme, jotta voimme arvioida, palvelevatko ne todella korkeampaa tarkoitustamme.
 
Toinen vuoden 2016 merkittävä astrologinen teema on Saturnuksen ja Neptunuksen neliö, mikä tuntuu voimakkaimmin kesäkuussa ja syyskuussa. Tämä aspekti auttaa meitä tulemaan selkeämmäksi siinä, missä meidän täytyy luoda tai rikkoa esteitä ja rajoja ja missä meidän täytyy tuoda lisää käytännönläheisyyttä tai intuitiota päätöksiimme. Saturnuksen ja Neptunuksen neliö haastaa meidät myös parantelemaan unelmiamme ja toiveitamme sen varmistamiseksi, että ryhdymme tarkoituksenmukaisiin toimiin niiden toteuttamiseksi.
 
Jos koet vuonna 2016 takaiskuja tavoitteisiisi pyrkimisessä, se saattaa johtua siitä, että sinun täytyy tulla selkeämmäksi siinä, mitä haluat, tai muuttaa polttopisteesi suuntaa. Energia voi aiheuttaa myös hämmennystä elämäsi tiettyihin tapahtumiin ja päätöksiin liittyen, joten paras neuvo tämän energian käsittelemiseen on olla kärsivällinen ja odottaa universumilta vahvistusta siitä, miten sinun pitäisi edetä.
 
Yleisesti 2016 on transformoiva vuosi, joka auttaa meitä kaikkia syventämään suhdettamme itseen, toisiin ja maailmaan ympärillämme. Se antaa meille myös intoa ja päättäväisyyttä mennä kohti korkeinta polkuamme, ja se haastaa meidät ajattelemaan uudestaan joitain tapoja, joita olemme käyttäneet korkeimpien unelmiemme ja toiveidemme saavuttamiseen.
 
Oletko valmis toivottamaan tervetulleeksi vuoden 2016 energian?
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >