HomeViestejäTanaaz20.11.2015 - Miksi olet aina juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla

20.11.2015 - Miksi olet aina juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla

MIKSI OLET AINA JUURI SIINÄ, MISSÄ SINUN TARVITSEE OLLA
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Makasin kylmällä ja kovalla puulattialla. Makuuhuoneen ovi oli lukossa, vaikkei ketään ollut kotona.
 
Makasin lattialla nyyhkyttäen maahan ja sallin Äiti Maan pitää minua sylissä, kun itkin ja itkin. En oikein edes tiennyt, miksi itkin. Tiesin vain, että minun täytyi itkeä. Minun oli päästettävä jotain ulos, minun oli annettava sille tilaa hengittää.
 
Tuolla hetkellä antauduin vain kaikelle, jonka tunsin olevan "pielessä" elämässäni. Se oli hetki, jolloin hyväksyin kaiken, mitä oli – hyvää tai huonoa, oikeaa tai väärää – ja sanoin: "Tämä on minun elämäni ja se on ok."
 
Vaikka nämä sanat kuulostavat lohduttavilta, tuolloin niissä ei ollut tolkkua minulle. Kuulin ne, mutten oikein ymmärtänyt niiden täyttä potentiaalia.
 
Vasta auringon noustua seuraavana päivänä aloin koota yhteen, mitä se kaikki oikeasti tarkoitti.
 
Elämä on juuri sitä, mitä tarvitset – riippumatta siitä, mitä se näyttää sinulle, mitä se tarjoaa sinulle ja mitä se on sinulle.
 
Itse asiassa se missä olet tällä hetkellä, on niin täydellinen, ettei koko universumi olisi voinut uneksia täydellisempää olinpaikkaa sinulle.
 
"Tämän paikan missä olet juuri nyt, Jumala on ympyröinyt kartalta sinulle … rakkaamme on kumartunut sinne tietäen, että tulit." –Hafiz
 
Sinusta ei ehkä tunnu hyvältä siinä, missä olet, et ehkä pidä monista asioista siinä, mutta joka tapauksessa se on täydellinen sinulle.
 
Sillä juuri sitä tarvitset viemään sinut korkeampaan paikkaan – paikkaan joka ei ainoastaan ole täydellinen, vaan myös tuntuu täydelliseltä.
 
Kaikki ympärillä on vihjettä siihen, miten sinun pitäisi edetä. Jos pidät näkemästäsi, jatka kulkua. Jos et pidä näkemästäsi, kenties on aika vaihtaa kurssia.
 
Kurssin muuttaminen voi merkitä suurta muutosta tai pientä muutosta, sisäistä muutosta tai ulkoista muutosta – joka tapauksessa jonkin muutoksen on tapahduttava, jotta myös asiat ympärilläsi muuttuisivat.
 
Joskus asiat saattavat muuttua pahemmaksi ja joskus paremmaksi, mutta muutos on merkki, että ainakin liikut eteenpäin ja pääset joka kerta lähemmäs sitä, mitä haluat.
 
Kaikki kokemukset ovat oppitunteja, kaikki kokemukset sisältävät viisautta ja informaatiota, joka on sinulle luomista varten. Kaikki kokemuksesi ovat täydellisiä sinulle, koska ne sinun tarvitsee kokea.
 
Miksi?
 
Koska elämä tuo näkyviin olemuksemme värähtelyn. Elämä tuo näkyviin mielemme ja henkemme yhdistelmän. Elämä tulee näkyviin ympärillämme perustuen siihen, mitä uskomme, näemme ja tunnemme.
 
Monet henkiset kirjoittajat sanovat tätä koko ajan: "Ajatuksesi luovat todellisuutesi" ja vaikka se on totta, se ei ole oikeastaan täysin totta.
 
Eivät niinkään ajatuksesi luo todellisuuttasi, vaan enemmänkin värähtelysi. Ajatuksesi voivat antaa sinulle vihjeen värähtelystäsi, mutta kyse on paljon enemmästä.
 
Tällä planeetalla on jokaisella ainutlaatuinen värähtely, jota ei koskaan toista kukaan tai mikään. Tämä värähtely on niin ainutlaatuinen sinulle, ettei sitä voi kopioida.
 
Tämä on ydinolemuksesi, laulusi, sävelesi, tulesi, jumaluutesi – miten tahansa haluatkin sitä kutsua, perimmiltään se olet sinä.
 
Tästä syystä voimakkain asia joka voit olla tällä planeetalla, olet SINÄ – todellinen, aito ja vapaa itsesi – sillä silloin tanssit värähtelysi sävelen, sielusi hyräilyn mukaan.
 
Ja silloin kun luot tästä tilasta käsin, kaikki on täydellistä. Kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin olla, koska luot siitä ydinolemuksesta, joka olet sinä ja joka on itsessään täydellinen.
 
Asiat eivät tunnu täydelliseltä meistä ainoastaan, silloin kun luomme vain jollain prosenttiosuudella potentiaalistamme. Siis, silloin kun luomme puutteen tai pelon paikasta, sivuuttaen samalla rakkauden ja ilon paikkamme.
 
Mutta se on kaunista, että silloinkin kun luot pelon tai puutteen paikasta, se on täydellistä, koska juuri siinä sinun tarvitsee olla.
 
Kenties vain luomalla pelkojesi kautta voit oppia tai kasvaa tai nousta jonkin yli. Kenties näkyviin tulee jonkin suuremman kuvan osa, jota ei voi selittää ihmismielellä.
 
Kenties pelkojesi kautta viitoitat tietä lisävalolle.
 
Heti kun meistä tulee tietoinen siitä, mitä luomme, meillä on voima muuttaa ja muokata sitä tai jatkaa sitä. Mutta kaikki on aina täydellistä. On oltava, koska sellainen luonnon oli tarkoitus olla.
 
"Kaikki on täydellistä universumissa – myös halusi parantaa sitä." –Wayne Dyer
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >