HomeViestejäTanaaz5.10.2015 - Viisi asiaa jotka estävät sinulta rakkauden

5.10.2015 - Viisi asiaa jotka estävät sinulta rakkauden

VIISI ASIAA JOTKA ESTÄVÄT SINULTA RAKKAUDEN
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Tehtäväsi ei ole etsiä rakkautta, vaan pelkästään etsiä kaikki ne esteet sisältäsi, jotka olet rakentanut sitä vastaan." –Rumi
 
Sillä ei ole merkitystä, minkä ikäinen olet, mikä on taustasi tai henkinen uskomusjärjestelmäsi, rakkaus ja suhteet ovat tärkeitä melkein kaikille. Vaikka olemme täällä oppiaksemme rakastamaan itseämme, suuri osa parannusmatkastamme tässä elämässä näyttää lähtevän suhteista, erityisesti romanttisista suhteista.
 
Rakkaus on aina helppoa. Kuitenkin oma painolastimme, entiset kokemuksemme ja uskomusjärjestelmämme voivat estää asioita tai tehdä niistä haastavia.
 
Jos sinulla on vaikeuksia ilmentää positiivista suhdetta, kannatta ehkä katsoa näitä viittä tavallista estettä.
 
1. Nähdyksi tulemisen pelko
 
Nolostuttaako sinua, kun joku sanoo kohteliaisuuksia sinulle? Muutatko keskustelunaihetta, kun joku kehuu sinua jostain?
 
Sen oppiminen, miten otetaan kohteliaisuus vastaan tuntematta syyllisyyttä tai tarvetta kääntää huomio muualle, on yksi tärkeimmistä askelista sydämesi avaamisessa vastaanottamaan enemmän rakkautta.
 
Jos et pysty hyväksymään kohteliaisuutta, on mahdollista, että olet tukkinut vastaanottamisen ja tämä kulkee käsi kädessä rakkauden estämisen kanssa.
 
Opettele hyväksymään sujuvasti kohteliaisuudet ja arvostamaan ja ihailemaan itseäsi kaikista kehuista, joita saat.
 
2. Avautumisen pelko
 
Voidaksesi vastaanottaa rakkautta, sinun täytyy avautua antamaan rakkautta. Se merkitsee, ettet vain rakasta ja luota itsessäsi, vaan myös ympäröivässä maailmassa.
 
Tämä voi olla haastavaa toisinaan, erityisesti jos näet maailman kylmänä ja kovana paikkana, mutta mitä enemmän alat avata tilaa sydämessäsi, sitä enemmän vedät puoleesi positiivisia kokemuksia.
 
Tämän harjoittelemiseksi ala vain hymyillä ihmisille, joita kohtaat kadulla. Tämä pieni teko auttaa sinua avautumaan ja kutsuu luottamusta ja myötätuntoa elämääsi.
 
3. Riittämättömyyden pelko
 
Kaikilla on pelkoja. Ne ovat normaaleja ja osa elämää. Jujuna on olla antamatta pelkojen vallata elämää.
 
Kun pelkäät, ettet ole riittävän hyvä, riittävän fiksu tai riittävän hyvännäköinen, estät välittömästi rakkauden ja yltäkylläisyyden virtaamisen elämääsi.
 
Kun hyväksyt itsesi ja havaitut vikasi, avaat sydämessäsi tilaa ja päästät irti tukoksista, jotka estävät sinua vastaanottamasta rakkautta.
 
Tämän harjoittelemiseksi sinun on kuljettava anteeksiannon polkua. Se merkitsee, että sinun täytyy hyväksyä ja antaa anteeksi sisälläsi kaikki asiat, joiden et ennen uskonut olevan riittävän hyviä. Puhdista ne pois, jotteivät ne ole enää osa uskomusjärjestelmääsi, ja korvaa ne sitten positiivisilla ja kohottavilla ajatuksilla.
 
4. Itsen ja toisten tuomitseminen
 
Tuomitsetko nopeasti toiset heidän tekojensa tai ulkonäkönsä perusteella?
 
Vaikka ihmisten käyttäytyminen voi antaa meille viitteitä heidän persoonallisuudestaan, ole tietoinen toisten ankarasta tuomitsemisesta.
 
Kun huomaat vähätteleväsi toisia tai puhuvasi pahaa toisista, se ei ainoastaan alenna värähtelyäsi, vaan myös sulkee sydämesi rakkaudelle.
 
Toisten ankara tuomitseminen on myös merkki, että tuomitset nopeasti itsesi ja omat tekosi, mikä siirtää sinua poispäin rakkaudesta, rajoihin tai pelkoihin.
 
Yritä olla myötätuntoinen itsesi ja toisten tuomitsemisen sijasta. Ole lempeä itsellesi ja yritä tuoda uutta ymmärrystä siihen, miten hahmotat toiset.
 
Tämä ei merkitse, että sinun täytyy sietää huonoa käytöstä, vaan että löydät myötätuntoisen ja rakastavan tavan käsitellä kaikkia elämän tilanteita.
 
5. Itseilmaisun puute
 
Tiedätkö, mitä haluat? Tiedätkö, mitä oikeasti etsit?
 
Oppiminen ilmaisemaan itseään toisille, mutta myös itselle, on voimallinen tapa avata sydämensä.
 
Selkeydessä siinä, mitä haluat, ei ole kyse turhamaisen listan tekemisestä kaikista niistä piirteistä, joita haluat kumppaniltasi, vaan selkeydestä siinä, mitä energiaa haluat vetää elämääsi.
 
Ole todella selkeä itsesi osalta ja yhdisty sydämesi toiveisiin ja kysy sydämeltäsi, mikä olisi suotuisinta sinulle tällä hetkellä. Se voi olla suhde tai kenties on itsenäisyyden aika – joka tapauksessa dialogi sydämen kanssa on upea tapa tukosten irtipäästämiseen.
 
On muitakin tapoja, joilla sydän voi estyä vastaanottamasta ja antamasta rakkautta. Kuitenkin tärkein asia on olla jäämättä kiinni sen syyhyn ja keskittyä sen sijaan lempeyteen itselleen ja myötätunnon harjoittamiseen.
 
Tässä on joitain lisävinkkejä energiatukosten puhdistamiseen sydämen ympäriltä:
 
* Tee jooga-asentoja, jotka laajentavat ja avaavat rinnan aluetta, kuten kameli, seisova jousi jne.
 
* Lausu ääneen sanskriitinkielistä mantraa OM MANI PADEM HUM. Toista tätä mantraa meditointiharjoitustesi aikana.
 
* Pidä ruusukvartseja ja smaragdeja lähellä.
 
* Vietä aikaa ystävien, perheen ja muiden kanssa, jotka ovat rakkaita sinulle.
 
* Hengitä tietoisesti happea sydämen ympärillä olevaan tilaan.
 
* Ole kiitollinen päivittäin.
 
* Ole avoin uusille kokemuksille, kuten uusien ihmisten tapaaminen ja uusiin paikkoihin meneminen.
 
* Tiedosta, mitä malleja olet luonut rakkauteen liittyen ja mitä ne yrittävät opettaa sinulle.
 
* Priorisoi sydämesi ääni – opettele valitsemaan sydämesi ensin.
 
* Anna aikaa ja tilaa rakastaa itseäsi ja toisia.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev