HomeViestejäTanaaz11.7.2015 - Riivaajat ja kiinnikkeet

11.7.2015 - Riivaajat ja kiinnikkeet

RIIVAAJAT JA KIINNIKKEET
 
Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
11.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Eräs parantaja kertoi minulle kerran, että minulla oli 172 kiinnikettä. Olin Melbournessa käymässä perheeni luona ja päätin käydä parantajalla maadoittuakseni, kun olin asunut vuoden Los Angelesissa.
 
Olin järkyttynyt kuullessani, että minulla oli kiinnikkeitä. Olin aina meditoinut, ajatellut positiivisesti ja olin tavallisesti melko virittynyt ympäristööni ja värähtelyyni, mutta ensimmäinen vuosi Los Angelesissa oli ollut rankka.
 
Olin aina rinnastanut kiinnikkeet riivaukseen, mutta ne eivät ole oikeasti sama asia. Kiinnikkeet voivat olla psyykkistä tai energeettistä jätettä, mitä nappaa päivittäin esim. ollessaan ruokakaupassa tai ravintolassa. Voimme napata kiinnikkeitä myös ympärillä olevista ihmisistä.
 
Ajattele sitä näin. Kun olet lähellä jotakuta, joka on huonolla tuulella, se voi tarttua. Jollain tasolla poimit hänen tunnemasennuksensa ja muodostat kiinnikkeen hänen energiaansa.
 
Sama pätee ympäristöösi. Kun olet väentungoksessa tai suuressa kaupungissa, ympärilläsi on suuri "tuskakeho" ja tuossa energiassa olet herkkä poimimaan erityyppisiä energiakiinnikkeitä.
 
Meistä tulee herkkä näille energiakiinnikkeille, kun tunnemme haavoittuvuutta tai kun meillä ei ole mitään henkistä tai energeettistä suojaa.
 
Tällaiset kiinnikkeet voivat saada olomme tuntumaan ilman syytä väsyneeltä, ärsyyntyneeltä, äreältä, ailahtelevalta, veltolta tai raskaalta, erityisesti kaulan ja hartioiden alueella. Tämän energian voimakkuus voi vaihdella herkkyystasosta ja kiinnittymisasteesta riippuen.
 
Tämän tyyppiset energiakiinnikkeet lähtevät tavallisesti, kun yrität tietoisesti "napsauttaa itsesi irti siitä" tai kun alat ajatella positiivisemmin. Ne voidaan myös puhdistaa ja estää käyttämällä näitä yhdeksää tekniikkaa.
 
On tärkeää muodostaa suojakilpi kiinnikkeitä vastaan, erityisesti jos työskentelet tai asut hyvin tunnepitoisessa ympäristössä.
 
Siinä missä kiinnikkeet ovat vain tunne-energiapirstaleita, jotka yhdistyvät energiakenttääsi tai auraasi, riivaamista on silloin, kun jokin henki tulee sielukehoon.
 
On kahdenlaista henkiriivausta:
 
1) ulkoinen riivaus: henki voi kiinnittyä energiakehoon, tavallisesti selän kautta
 
2) sisäinen riivaus: henki voi tulla sielukehoon ja kilpailla sielun kanssa (tätä näkee kauhuelokuvissa).
 
Henget kiinnittyvät energiakehoon tai yrittävät tulla sieluun useista syistä:
 
* Ne etsivät energiaa. Kun joku kuolee, hänen henkensä lähtee kehosta ja sen pitäisi tehdä siirtymä, mutta jotkut henget eivät tee sitä – tavallisesti siksi, että niillä on keskeneräisiä asioita tai ne pelkäävät. Ilman fyysistä kehoa tai ilman energiaa Jumalalta nämä henget alkavat etsiä toisten energiaa voidakseen olla olemassa.
 
* Ne haluavat edelleen elää. Jos henki ei opi elämään kuolemansa kanssa, se pysyy maisemissa ja yrittää elää toisten kautta. Näin tapahtuu tavallisesti addikteilla tai niillä, jotka kokevat äkillisen kuoleman tai jonkinlaisen trauman. Ne voivat yrittää olla jonkun toisen "reppuselässä" ja manipuloida häntä osallistumaan tiettyihin asioihin, joista se nautti eläessään.
 
* Ne eivät ole koskaan eläneet. On henkiä, jotka eivät ole koskaan tulleet ihmiskehoon. Nämä voivat olla demoneja. Ne yrittävät vallata kehon ja sielun voidakseen tehdä jonkinlaista pimeää tai negatiivista toimintaa. Ne haluavat tavallisesti aiheuttaa harmia ja jopa kuoleman.
 
Riivaus voi millä tahansa tasolla olla äärimmäisen vaarallista. Joitain merkkejä siitä ovat mielisairaus, riippuvuudet, äkilliset persoonallisuusmuutokset, viha, raivonpurkaukset tai epäluonteenomainen käyttäytyminen. Uhrin silmät voivat myös näyttää elottomilta tai väriltään himmeiltä ja hän voi menettää ruokahalunsa tai nukkumistarpeensa.
 
Riivausta voi tapahtua kenelle tahansa, mutta se on harvinaista. Tavallisesti sitä tapahtuu, kun on jonkinlaista haavoittuvuutta tai paljastumista. Okkultismin ja ouija-laudan kanssa puuhastelu voi myös tehdä alttiiksi, jos ei ole kunnon suojaa tai kokemusta.
 
Riivaukseen liittyy tavallisesti myös muuntyyppistä paranormaalia toimintaa uhrin elinympäristössä tai talossa.
 
Hyvä uutinen on, että vaikka ajattelisitkin, että olet riivattu tai sinulla on kiinnikkeitä, on aina toivoa. On paljon ammattimanaajia, -parantajia ja –shamaaneja, jotka voivat opastaa vapautumaan tästä energiasta.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >