HomeViestejäKim SeppäläLokakuu 2020 - Timeless Times

Lokakuu 2020 - Timeless Times

TIMELESS TIMES
Uutisia Uudesta Maasta
 
Kirjoittanut Kim Seppälä (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän päivän erikoisuus: Isisin* haastattelu yksinoikeudella
Oman lehtesi saamiseksi päivittäin, lähetä telepaattinen tilaus Uuden Maan viestintään.
(Suom. huom. Timeless Times = ajattomat ajat)
 
Moniulotteinen journalisti Penny Pencraft raportoi nyt-ajassa Theosilta, jossa hänen etuoikeutenaan on haastatella yksinoikeudella paikallista julkkista, Isisiä. Haastattelu tehtiin Isisin ihastuttavassa ruusutarhassa.
 
PP: Jotkut uudet lukijamme ovat ymmällään nimestäsi. Miltä sinusta tuntuu, että terrorijärjestö käyttää nimeäsi Vanhassa Maassa?
 
Isis: Se on kiehtova esimerkki elämän ironiasta. Raivokkaassa, mutta alitajuisessa yrityksessään sivuuttaa oman feminiiniolemuksensa, nämä fundamentalistit ovat valinneet nimen, joka korostaa sitä aspektia, jota he pelkäävät eniten itsessään – minua. Se on sekä hauskaa että surullista. Tietysti pidän enemmän siitä, että minut liitetään egyptiläiseen elämän ja taikuuden jumalattareen.
 
PP: Ymmärrettävää. Isis, olet ottanut vapaata tavallisesta työstäsi mennäksesi "koteloon" Theosilla. Mikä sai sinut vetäytymään omaan rauhaasi?
 
Isis: Kuten lukijasi tietävät, Maa herää nyt ja käy läpi intensiivisintä transformaatiota sitten Atlantiksen romahtamisen. Tämän myötä myös minun ja Adamin** välinen suhde kehittyy ja laajenee. Minun oli aika vetäytyä sisälleni ja tutkia itserakkauteni syvyyksiä.
 
Jos havainnoit Maata tarkkaan, huomaat, ettei todellisessa muutoksessa ole kyse teknologiasta, taloudesta, politiikasta tai covid-19:stä. Nämä pelkästään peilaavat muutoksia tietoisuudessa. Todellinen transformaatio on uuden ihmislajin esiintuleminen. Tämä merkitsee myös, että minut, feminiiniolemus, määritellään ja luodaan uudelleen. Isis 2.0, kuten te ihmiset ehkä sanoisitte. Nyt olen valmis tulemaan esiin kotelostani täysin, säteillen ja riemuiten.
 
PP: Mikä ero tässä uudessa ihmislajissa on?
 
Isis: Viitaan jumalaisen ihmislajin esiintulemiseen – ruumiillistuneet ihmiset jotka ovat tietoisia jumaluudestaan. Käytännössä yksi selvä piirre näissä oivaltaneissa naisissa ja miehissä on syyllisyyden, häpeän ja pelon puuttuminen. Nimittäin kun nämä tekijät poistetaan, saadaan täysin erilainen kokemus ihmisenä olemisesta. Ihmisellä on edelleen halu ja tarve suojaan, yhteyksiin, ruokaan jne., tuota kokemusta ei kuitenkaan enää tahraa itsensä paheksumistaipumus, joka aiheuttaa hyvin paljon kärsimystä.
 
PP: Miten tämä transformaatio vaikuttaa sinuun?
 
Isis: Ajattele feminiiniarkkityyppiä. Mitä liität feminiinisyyteen? Ja mitä liität naisena olemiseen maan päällä? Lasten synnyttäminen, kuukausittainen verenvuoto, kohteleminen kuin toisen luokan kansalaisena. Ja useimmiten nämä ovat tuskallisia kokemuksia. Vuosituhansia feminiinisyyden kokemus on liitetty läheisesti kärsimiseen, sortamiseen ja epätasapainoon. Feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat jääneet kiinni valtapeleihin.
 
Ajattele "me too" -liikettä, joka järkytti Maata kolme vuotta sitten, kun lukemattomat naiset lopultakin ilmaisivat ääneen sen tuskan, mikä oli tukahdutettu häpeän ja pelon vuoksi. Tämä on esimerkki Isisin ja Adamin välisestä epätasapainosta, joka nostetaan tietoisuuden valoon – oleellinen vaihe integrointiprosessissa. Monet naiset ja miehet ovat tietoisesti astuneet näiden tasapainottomuuksien parantamisen polulle. Samaan aikaan monet naiset ovat edelleen vankina uhri-identiteetissä.
 
Ajattele sitä materiaalia, jonka Tobias on jakanut Crimson Circlen kanssa, "The Wound of Isis" (= Isisin haava). Ei "Isisin ilo" tai "Isisin vapaus". Miksi fokusoidutaan tähän Isisin haavaan? No, koska sen hyvin monet ihmiset liittävät feminiinisyyteen. Tämä ei tahdo sanoa, että Adam ei ole kärsinyt. Osoitan vain, että tähän saakka ihmiset ovat ruumiillistaneet Isisin haavan. Ydinolemukseni ei kuitenkaan ole uhrius ja kärsimys. Ydinolemukseni on rakkaus, kauneus, ilo, luovuus, aistillisuus, laajentuminen. Kuvittele maan päälle ruumiillistunut feminiinisyys ilman häpeää, syyllisyyttä ja pelkoa. Se on täysin uusi todellisuus! Kuka on Isis vapaudessa? Tätä uudet oivaltaneet mestarit, ihmiset tutkivat maan päällä tällä hetkellä. (Voimmeko korvata sanan "mestari" jollain termillä, joka ei ole niin selvästi maskuliininen?)
 
PP: Entä Adamin transformaatio?
 
Isis: Olisin mieluummin puhumatta hänen puolestaan. Olemme täysivaltaisessa suhteessa nykyään.
 
PP: Siitä puheen ollen, lukijamme ovat aina uteliaita taivaallisista juoruista: mitä sinun ja Adamin välillä tapahtuu?
 
Isis: Kuten ne sieluolennot joiden tietoisuutta heijastan, olen etsinyt itseäni. Yrityksessäni palata kotiin ja tuntea itseni, löysin kontrastin. Adam oli uskollinen peilini ja kontrastini. Pitkähkön kokeilu- ja tutkimisajan jälkeen havaitsin, ettei kontrasti johda "kodin löytämiseen", vaan itsen hyväksyminen kokonaisena, täysivaltaisena ja vapaana. Nimittäin aioneita identiteettini määriteltiin (ja sitä rajoitettiin) suhteellani Adamiin. Silloin kun päätämme vapautua tästä siteestä, pystymme tutkimaan sisäistä täysivaltaisuutta ja eheyttä.
 
Adamilla ja minulla on syvä ja monimutkainen historia yhdessä. Olemme kokeneet ykseyttä yhdessä, mutta viatonta ykseyttä, josta puuttui täysivaltaisuus. Olemme kokeneet karmaa, taisteluja ja hyväksikäyttöä. Olemme kokeneet parantumista ja syvää vapautumista vanhoista siteistä (uskoakseni ihmiset kutsuvat tätä "eroamiseksi"). Enemmän lähiaikoina, olemme kokeneet täysivaltaisuutta. Miten kaksi täysivaltaista arkkityyppiä voi olla rinnakkain ja tanssia toistensa kanssa? Se jää nähtäväksi. Tutkimme uutta aluetta tässä.
 
PP: Kuulostaa jännittävältä! Kaikkien näiden asioiden tapahtuessa, miten tämä vaikuttaa kaksinaisen sukupuolen ja sukupuoliroolin luonteeseen tulevissa sukupolvissa?
 
Isis: Nyt jo ja vielä enemmän tulevaisuudessa, Maassa on monia kerroksia tai ulottuvuuksia, joita ihmiset voivat hyödyntää. Jokaisella ihmisellä on vapaus virittyä vanhaan Maahan, heräävään Maahan tai yhteen uusista Maista. Näemme jo, että sukupuolesta on tulossa muuttuvampi, kun enemmän ihmisiä herää. Kenties sukupuolesta tulee irrelevantti joissain uusissa Maissa. Se riippuu siitä, mitä kokemuksia ihmiset valitsevat itselleen.
 
Tietysti teknologian ja lääketieteen kehittyminen heijastaa tätä muutosta lajiin, jossa sukupuoli on muuttuvampi. Ihmisille tulee helpommaksi valita biologinen sukupuolensa ja/tai sukupuoliroolinsa lähitulevaisuudessa. Maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino ihmisissä on kuitenkin merkittävämpi aisa, on kyse sitten miehestä tai naisesta. Näistä sisäisistä tasapainottomuuksista irtipäästäminen on edellytys sisäiselle vapaudelle ja itsensä oivaltamiselle. Kun ihmisestä tulee "oivaltanut", sukupuolirooli ei ole enää identiteetin kulmakivi, vaan pelkästään luova ja vapaasti valittu ilmaisumuoto.
 
PP: Minkä neuvon antaisit ihmisille, jotka ovat valmiita integroimaan ja parantamaan Isisin haavan sisällään?
 
Isis: Kaikki kiteytyy itserakkauteen. Jokainen olento löytää aidon itserakkauden luonteen omalla tavallaan. Kuitenkin ehdotukseni käytännön aloituskohdaksi on tietoinen hengittäminen ja aliyah.
 
PP: Kiitos tästä näkemyksellisestä haastattelusta.
 
Isis: Ilo oli minun puolellani.
 
*Isis viittaa feminiiniarkkityyppiin (lisäinformaatiota ks. Crimson Circlen "Sexual Energy School" tai "The Wound of Isis").
 
**Adam viittaa maskuliiniarkkityyppiin (lisäinformaatiota ks. "The Wound of Adam")
 
*******
Kim Seppälä (joka tekee kuutamokeikkaa Penny Pencraftina) on kirjoittaja, psykologi ja kieltämättä edelleen feministi. Ottaaksesi yhteyttä Kimiin, käy hänen nettisivuillaan www.kimseppala.com. Tämän artikkelin kirjoittamiseen inspiroi Jessica Simanowskin taideteos "Moderni Maria Magdaleena – Isis menee Theosiin".


Isis Goes to Theos - by Jessica Simanowski
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >