HomeViestejäGregg Prescott24.4.2017 - Varjoitsen kohtaaminen - tee tämä ymmärtääksesi todelliset sisäiset pelkosi

24.4.2017 - Varjoitsen kohtaaminen - tee tämä ymmärtääksesi todelliset sisäiset pelkosi

VARJOITSEN KOHTAAMINEN – TEE TÄMÄ YMMÄRTÄÄKSESI TODELLISET SISÄISET PELKOSI

Kirjoittanut Ben Stewart (talismanicidols.net) ja Gregg Prescott (www.in5D.com)
24.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ben Stewart:

Tämä on aikakausien vaihtuminen, monumentaalisten muutosten yliluonnollinen jakso ihmiskunnalle. Tähän siirtymään valmistautumattomat ovat luultavasti kyvyttömiä selviytymään psyykemme nopeista muutoksista.

Ainoa tapa valmistautua tulevaan on se, mitä olemme etsineet koko elämämme – totuus. Ei totuus hallituksista, kaupankäynnistä, uskonnoista, terrorismista tai mistään ulkoisesta, vaan totuus sisällämme, psyykessämme ja varjoitsessämme, ja erityisesti länsimaisessa kulttuurissa jossa meille on opetettu, että normaali merkitsee olemista vain onnellinen eikä koskaan surullinen, vain rakastava eikä koskaan vihainen, vain anteeksiantava eikä koskaan kateellinen.

Tämä kuulostaa uskottavalta, muttei ole.

Meidän ei ole tarkoitus tukahduttaa yhtään negatiivista tunnetta, koska se aiheuttaa epätasapainoa. Tunteidemme voittamiseksi meidän täytyy hyväksyä ne, ei taistella niitä vastaan. Meidän täytyy tunnustaa ne ja sallia niiden palvella tarkoitustaan, kun opimme niistä.

Suhteemme toisiin, universumiin, tilanteisiin ja tapahtumiin ovat peilejä psyykemme osista, jotka tarvitsee puhdistaa.

On tärkeä tietää, että kun pelkäät menetystä, pelkäät kuolemaa, pelkäät sotaa, pelkäät terrorismia tai pelkäät muutosta, annat toisille kyvyn kontrolloida itseäsi noiden pelkojen perusteella. Kun taistelet köyhyyttä tai rasismia vastaan, kun taistelet suhteiden tai vapauden puolesta, yrität ulkoisesti tukahduttaa sen, mitä on laitettu eteesi voitettavaksi sisäisesti. Nämä tilanteet ovat pelkojesi peilejä.

Tästä syystä on tärkeää rakastaa – ja vain rakastaa. Rakastaa niitä, jotka seisovat kanssasi, mutta erityisesti niitä, jotka vastustavat sinua. Älä tarkastele pelkojasi uhkana, vaan ymmärrä, että tämä aineellinen maailma on vain fyysinen ilmentymä joko rakkaudesta tai pelosta tietoisuudessasi. Se on päivänselvää. Kaikki mikä sinun täytyy voittaa elämässäsi, on edessäsi.

Jos haluat ymmärtää, mitä todelliset sisäiset pelkosi ovat, analysoi tavoitteesi ja estosi.

Todellisuutesi vaikuttaa sinuun – ja vain sinuun.

Kun näet pelkosi ja hallitset tunteesi, niin silloin – ja vasta silloin – olet todella vapaa.

Ymmärrä, ettei kyse ole taisteltavasta taistelusta, käytävästä sodasta, aseenkantoluvasta jota täytyy käyttää, sormesta joka täytyy nostaa.

Useimmat ihmiset miettivät, miten yksi ihminen voi vaikuttaa. He kysyvät, että jos kaikki tämä on näin yksinkertaista ja kaikki tämä informaatio on käytettävissä, miksi joku muu ei ole voittanut pelkojaan ja muuttanut maailmaa kaikkein muiden puolesta.

Tämä on elämämme vaikein ja kaunein kompakysymys. Todellisuutesi vaikuttaa sinuun, ja vain sinun, ja uteliaisuutesi on johdattanut sinut tähän informaatiogenreen, mikä palvelee hyvin erityistarkoitusta elämässäsi.

Ymmärtääksesi visuaalisesti, miten universumi on oikeasti hologrammi, Yalen yliopiston matematiikan professori kehitti kaavan, joka on kytketty tietokoneohjelmaan … [Se] näyttää sekavalta kuviolta, mutta vaikka zoomaisi sitä kuinka pitkälle, löytää aina saman kuvion. Jokainen fraktaali, jatkettuna äärettömästi, heijastaa aina kokonaisuutta. Kun yhden fraktaalin kuvio muuttuu, koko kuvion summa muuttuu sen myötä.

Tämä havainnollistaa, ettei koko maailmaa tarvitse herättää. Ei ole kiirettä informoida planeetan seitsemää miljardia ihmistä tästä viestistä. On tärkeää vain, että sinä henkilökohtaisesti opit voittamaan sisimmät pelkosi ja opit rakastamaan.

In5D-lisäys, Gregg Prescott:

Yllä oleva teksti on otettu yhdestä suosikkivideostani, Ben Stewartin Esoteric Agenda.

Ben on täsmälleen oikeassa monin tavoin! Hän totesi: "Tähän siirtymään valmistautumattomat ovat luultavasti kyvyttömiä selviytymään psyykemme nopeista muutoksista." Näemme sitä tällä hetkellä ja se jatkuu korkeammilla tasoilla, kuten merkittävillä tv-persoonilla, poliitikoilla, uskonnollisilla hahmoilla jne.

Kirjoitin noin kuukausi sitten energiaraportin, joka heijastaa sitä, mitä Ben totesi:

"Nopea energiapäivitys. Näemme, että ihmiset menettävät malttinsa … ja minua ei yllättäisi nähdä henkisessä yhteisössä niiden menettävän malttinsa, jotka eivät ole tehneet työtään ja/tai eivät ole maadoittuneet.

Energiat ovat sopimattomia niille, jotka ovat alempaa värähtelyä. Riippuvuudet tekevät tämän vain pahemmaksi näille yksilöille.

Nämä ihmiset – riippumatta, keitä he ovat – pistävät silmään dramaattisilla mielialavaihteluilla, arvaamattomalla käytöksellä, vainoharhaisuudella jne. ja he yrittävät vetää mukaansa mahdollisimman monia ihmisiä petosten, juonien ja valheiden avulla, koska kurjuus rakastaa seuraa.

Vastaus on yksinkertainen:

Pidä värähtelysi korkeana ja pysy maadoittuneena!

Vaikka saattaa näyttää siltä, että kaikki muu maailmassa romahtaa, se ei vaikuta sinuun. Katselet ikään kuin tarkkailijana.

Yritä aina valita korkea tie. Älä putoa heidän tasolleen, koska jos putoat, siitä tulee energiavampyyripeliä.

Rakasta, anna anteeksi ja ilmaise kiitollisuutta. Kaikki muu loksahtaa paikoilleen."

Tuon energiapäivityksen kirjoittamisen jälkeen olen nähnyt lisää ihmisiä tässä genressä kirjaimellisesti menettävän malttinsa, kun taas toisiin jotka ovat maadoittuneet ja pitävät värähtelynsä korkealla, ei vaikuteta.

Olemme astrologisen aikataulun mukaan periaatteessa rahan, hallitusten ja uskontojen romahtamiskohdassa, kun Pluto siirtyi Kauriiseen 2008 ja pysyy siellä 2023 saakka. Pluto tunnetaan tuhoajana ja se repii alas kaiken, mikä ei ole ihmisten parhaan edun mukaista. Edellisen kerran Pluto oli Kauriissa 1700-luvulla sekä Ranskan että Amerikan vallankumouksen aikana. Juuri aikataulun mukaan Pluton siirtyessä Kauriiseen 2008, näimme pankkijärjestelmän romahtamisen, poikkeuksena pankit jotka ovat liian suuria tekemään konkurssin ja pantavaksi vankilaan. Tähän saakka olemme nähneet vallankumouksia monissa maissa, valuuttojen romahtavan, hallitusvirkamiesten paljastuvan, korruptiota sekä rikoksia ihmisyyttä vastaan uskonnoissa, erityisesti roomalaiskatolilaisessa kirkossa.

Pluto on Kauriissa vuoteen 2023 saakka, joten meillä on vielä muutama vuosi aikaa katsella tämän kaiken kehittymistä. Jos pystyt säilyttämään korkean värähtelyn ja pysyt maadoittuneena, katselet sitä ikään kuin tarkkailijana.

Olen hyvin kiitollinen kaikille, jotka taistelevat salaseuraa vastaan, terveytemme puolesta, kemikaalivanoja vastaan tai minkä aatteen tai ongelman puolesta he taistelevatkin. Tämä on osa itsensä löytämisprosessia. Taistellessaan he luovat tietoisuutta toisten ihmisten heräämiselle … taistelemiselle … ja lopulta myös itsensä löytämiselle.

Ei ole oikopolkua, ja niin kauan kun työstää itseään positiivisella tavalla, ei ole syytä edes löytää oikopolkua, koska silloin kaikki upeat kokemukset matkan varrella menevät sivu suun.

Joka päivä … joka millisekunti … sinua opastetaan perimmiltään löytämään itsesi, ja olemaan rakkaus.

Henkinen heräämisprosessi tuo meidät monen vaiheen läpi. Monet meistä ovat taistelleet fluorattua vettä, geenimanipulointia, 911:tä jne. vastaan … ja vaikka totuudella on korkea värähtely, loppujen lopuksi oivallat taistelevasi vain itseäsi vastaan. Lopulta löydät rakkauden.

Rakkaus on ainoa asia, jolla on merkitystä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >