HomeViestejäSandra Walter23.5.2024 - Yleistä vapautumista vanhoista vääristymistä

23.5.2024 - Yleistä vapautumista vanhoista vääristymistä

YLEISTÄ VAPAUTUMISTA VANHOISTA VÄÄRISTYMISTÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
23.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Uusi tähtiporttiasetelma on käsillä, 23.–29.5. Tämä portti kutsuu meitä avautumaan täydelle sieluilmaisullemme uudessa plasmassa ja kaikelle rakkaus-valoälykkyydelle, jota on nyt ulottuvillamme.

Monet kokevat vapautumisen ydinvääristymistä, muuntaen menneisyyden, alemman itsen ja monadirakennevyyhtien vanhoja luomuksia, jotka estävät sydäntämme avautumasta täyteen, äärettömään Kristusilmaisuumme.

Palaa Toukokuun Presence-nauhoituksen ”distortion release” -osioon, jos sinulla on vaikeuksia karistaa viimeiset verhot itsen alemman ilmaisun ja äärettömän ”minä olen” -olemuksen/läsnäolon väliltä. Kiinnitä erityistä huomiota niistä vääristymistä vapautumiseen, jotka liittyvät henkiseen etsintään – se oli hyvin paljastavaa monille. Intensiivistä paljastustyötä, ja tuon ponnistelun arvoista.

Solaris on muuttunut huhtikuun siirtymästä/muutoksesta lähtien, ja monet huomaavat jatkuvaa auringon toimintaa. Galaktisen keskuksen magneettimuutos ja voimakkaat äitiplasman sisäänvirtaukset vaikuttavat kaikkiin ylösnousemustähtiportteihin palveluksessa.

Aurinko/kristalliplasman sisäänvirtaukset pysyvät Gaian kentässä, ja omissa kentissämme silloin kun sydämemme magnetismi on tasapainossa. Täysin uutta informaatiota pyörii nyt kentässä – täynnä koodeja, kristallirakenteita, DNA:ta päivittävää säteilyä ja kosmisen äitiplasman rakkaus-valoälykkyyttä.

Tämä energiamuutos ja uusi plasma luo täysin uuden kokemuksen päivänseisausenergioista, päivittyneiden tähtiporttien puhtaan kosmisen harmonian myötä – mukaan luettuna kaikki Kristussydämet. Valmistelemme sydäntä ja DNA päivänseisauksen Kristuskoodipäivitykseen PRESENCE-tapahtumassa 8.6.

Nähdään kentässä sunnuntain ykseysmeditaatioissa!

Lähetän kaikille ääretöntä rakkaus-valoa ja sydämen avautumista näiden kauniiden muutosten aikana kentissämme. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >