HomeViestejäSandra Walter29.2.2024 - Plasman sisäänvirtauksia

29.2.2024 - Plasman sisäänvirtauksia

PLASMAN SISÄÄNVIRTAUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
29.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Hyvää karkauspäivää! Tämän viikon energia on tosiaankin HARPPAUS maailmaa/ulottuvuutta muuttavassa plasmassa (suom. huom. englannin kielen ”karkauspäivä” on sananmukaisesti ”harppaus/hyppypäivä”). Meitä kylvetetään kosmisessa äitiplasmassa, joka voi saada tuntumaan, että hajoamme Kristuskenttään. Mieli, tunteet, keho ja myös henkiset tasot voivat tuntua siltä, kuin ne muuttuisivat/kirkastuisivat joksikin tuntemattomaksi.

Ole tällä hetkellä läsnä näiden aistimusten kanssa, rauhoita hermosto ja fokusoidu Lähteen rakkaus-valoälykkyyteen sisällä. Ylimääräinen lepo, nesteytys, hiljainen aika luonnossa, luovuus ja meditointi nollapisteessä tukevat integrointia. Se on erityisen voimakasta tämän uuden plasman avoimille kanaville.

Tämä ei ole vanhan pakan sekoittamista joksikin uudeksi – tämä on vanhan luomuksen (3D/4D) purkamista – ja nopeutuminen/kiihdytys on ilmeistä. Kuten aina, fokusoidu rooliisi ykseyden ja uusien Gaia-ulottuvuuksien luomisessa, ja ylösnousemuksesi tapahtuu helpommin ja huolettomammin.

PRESENCE-tapahtuma 10.3. – kosminen äitiplasma

Rakentuen viime kuukauden tähtiläsnäoloaktivoinnille, avaudumme äitiplasman jumalaiselle jakelulle – suuri kosminen voima jota on virrannut näissä ulottuvuuksissa ja galaksissa viime vuodesta lähtien.

Tämä koskematon/tahraton, harmoninen substanssi vaikuttaa todellisuuksiimme, DNA:han, sydämeen ja tietoisuuteen, sallien jumalaisen liiton puhtaan luomisen kanssa. Kosminen äitiplasma peittää tällä hetkellä planeettamme, nousee Gaian ytimen ja pyhien vesien kautta ja tukee täysin tietoisuuden transformaatiota ”minä olen” -olemuksen kautta.

Maaliskuun tapahtumamme aiheita ja yhteisiä aktivointeja:

* kosminen äitiplasma – mitä se on, miten se vaikuttaa ylösnousemukseemme ja miten yhdistyä tähän jumalaiseen jakeluun
* plasmafysiikkaa aloittelijoille
* valtameriulottuvuuden herääminen
* pyhän veden aktivointi – plasmatransformaation tukeminen
* maaliskuun päiväntasaus, kuunpimennys ja USA:n huhtikuun auringonpimennys
* Vega-tähtiporttimuutos
* Kristusläsnäolomme laajentaminen plasmakenttäinfuusioilla

Rekisteröityminen

Julkaisen muutamia otteita helmikuun PRESENCE-tapahtumasta YouTubessa tukemaan niitä, jotka eivät tiedä nettitapahtumistamme. Tämä video sisältää joitain vuoden 2024 teemoja ja tähtiläsnäoloaktivoinnin johdannon. Pieni opastus auttaa kaikkia pysymään mukana taajuus- ja tietoisuusharppauksissa vuoden 2024 muutamana ensimmäisenä kuukautena.

Jaa jokaisen kanssa, joka voisi hyötyä tästä ylösnousemusperspektiivistä. Kiitos!

Nähdään kentässä synkronoiduissa sunnuntain ykseysmeditaatioissa klo 5, 8 ja 11 PST. Levitä sanaa ja kannusta muita osallistumaan. Ykseys on vahvuutemme tämän käytävän läpi.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >