HomeViestejäSue Davis 14.8.2015 - Kotiinpaluu

14.8.2015 - Kotiinpaluu

KOTIINPALUU

Kirjoittanut Sue Davis (dreamsofnewearth.com)
14.8.2015
Suomennettu Luxoniassa

Muutamia vuosia sitten ihmisiä alkoi tulla takaisin Maahan Mayojen maailmoista.

Heidän tarinansa oli yksi Paljastuksen järkyttävimmistä osista. Salaseura oli siepannut nämä ihmiset Maasta tai houkutellut heidät avaruuteen lupauksilla satumaisesta elämäntavasta. Sitten osa oli joutunut orjiksi tehdastukikohtiin Marsissa, kuussa ja asteroideilla, joillekin oli tehty kokeita ja joitakin oli käytetty kauppatavarana, heitä oli vaihdettu teknologiaan maan ulkopuolisten kanssa (vaikkakin Liittoutuma oli pelastanut niin monta heistä kuin pystyi).

Paljastuksen jälkeen lempeät Mayat olivat vieneet rikkinäiset ja traumatisoituneet ihmiset kauniisiin maailmoihinsa parantumaan ja kuntoutumaan. Monet jäivät sinne, miksipä ei. Kaiken koetun jälkeen, miksi ei jäisi paratiisiin?

Yllättävää oli, että niin moni halusi palata Maahan.

Me pohdimme tätä. Ehkä Maa tuntui heistä vielä kodilta. Ehkä he halusivat palata juurilleen. Ehkä he vain halusivat antaa osansa tähän uuteen maailmaan, jota rakennamme yhdessä. Oli syy mikä tahansa, meidän mielestämme se vaati suurta rohkeutta. Tämä kaikki tulikin ajankohtaiseksi kun Kansallinen Neuvosto ilmoitti, että kaksi heistä palaisi meidän alueellemme, missä he olivat asuneet lapsina. Ja he olivat veljekset, John ja Michael.

Valmistelimme kauneimman ja yksityisimmän vierasmajamme ja koko yhteisö oli keskuksessa toivottamassa heidät tervetulleiksi saapumispäivänä. Olimme valmistelleet juhlatilaisuuden, jossa oli musiikkia, laulua ja tanssia, ja jossa lapsilla oli merkittävä rooli.

Olimme vähän ujoja ja luulen, että hekin olivat. Kokemuksemme elämästä olivat niin erilaisia. Taivaalle kiitos lapsista; he haihduttivat tilanteen kiusallisuuden ja saivat meidät kaikki nauramaan.

Ja kun päivät kuluivat, yritimme tasapainottaa yksityisyyden ja seuran, hiljaisuuden ja stimulaation sellaiseksi, joka parhaiten sopi veljeksille. Olimme päättäneet tehdä parhaamme auttaaksemme heitä. Tämä tuntuu vähän hölmöltä nyt, sillä pian kävi ilmi, että he olivat viisaampia kuin me ja että heillä on paljon enemmän annettavaa meille kuin meillä on heille.

Lapset jumaloivat heitä ja tunne on molemminpuolinen; he viettävät paljon aikaa opettamassa koululla. He ovat omaksuneet osia Mayojen taiteesta, tieteestä ja teknologiasta - mikä on aika erilaista meidän tuntemaamme verrattuna - ja he välittävät sitä eteenpäin. Tätä saattaa tapahtua kaikkialla maailmassa, kaikkien hyödyksi.

He aikovat suunnitella kotinsa yhdessä lasten kanssa. Tuskin maltamme odottaa nähdä, mitä he rakentavat. Keskustelemmekin siitä loputtomasti, tuntien itsemme kuin lapsiksi innostuessamme mahdollisuuksista.

Onko siinä sellaista yksinkertaisuutta, mitä Mayat näyttävät suosivan? Onko siinä jotain Mayan temppelistä? Tehdänkö se kivestä vai kivireplikaatista? Tuleeko seiniin kaiverruksia? Suunnataanko se Ley-linjojen vai pyörteiden vai auringon vai jonkun planeetan tai tähtikuvion mukaan? Osaako se muuttaa taajuttaa? Ja kaikkein kiehtovinta, tuleeko siihen tähtiportti?

< PrevNext >