HomeViestejäSue Davis 24.6.2015 - Meri

24.6.2015 - Meri

MERI

Kirjoittanut Sue Davis (dreamsofnewearth.com)
24.6.2015
Suomennettu Luxoniassa

Partnerini on surffaaja. Minä olen lajin surkimus, minulla on pieni lauta. Hän ui merelle ja ratsastaa isolla laudalla suurilla aalloilla seisten. Minä seison vyötäisiä myöten vedessä ja ratsastan matalammilla aalloilla mahallani maaten. Mutta pidän siitä yhtä paljon kuin hän, ja se on jotain, mitä voimme tehdä yhdessä.

Kun meidät oli kunnolla esitelty valaille ja olimme päässeet yli häpeästä ja noloudesta, he tarjoutuivat auttamaan meitä pitämään hauskempaa meressä - hehän tietysti ovat alan eksperttejä. He olivat kovin ystävällisiä, varsinkin hermostuneimmille, kuten minä. He määräsivät hieman kehonmuutosta kelluvuuteni parantamiseksi ja hartioitteni vahvistamiseksi, etten tuntisi oloani niin haavoittuvaksi vedessä. Saatanpa joku päivä yrittää seisaallaan surffaamista. Partnerini nauraa - hän ei usko minua.

Delfiinit ovat yleensä lähettyvillä kun ihmiset surffaavat ja he tulevat mielellään mukaan tai vievät ajelulle. Ja silloin harvoin, kun jollain tulee ongelmia, he tuovat heidät rantaan.

Kerran partnerini ja minä varustauduimme kiduksilla ja lähdimme sukeltamaan heidän kanssaan. Maailma on todella maaginen veden alla. Ja kun väsyimme, he hinasivat meitä. Yksi heistä selitti kaiken aikaa valtameren uudistumista, toiset yhtyivät siihen tai olivat eri mieltä tai esittivät hassuja kommentteja tai räjähtivät laulamaan kuorossa, ja minä melkein tukehduin, kun se oli niin hauskaa.

Rannat, joilla käymme, ovat melko turvallisia, koska vuorovettä kontrolloidaan. On muita rantoja, joilla ei ole kontrollia. Alkuaikoina oli kovaa lobbausta: "Älkää holhotko meitä!" "Jättäkää edes vähän vaaraa!". Ja päätimme kaikki, että se olisi reilua - jos pidät kuoleman läheisyyden tunteesta, miksi et saisi kokea sitä? Joten maailmassa on edelleen paljon paikkoja, missä voi vaarantaa henkensä jos niin haluaa. Ja myös maapallon ulkopuolella.

Ja eikö siitä juuri ole pohjimmiltaan kysymys - valinnan vapaudesta? Kaikille pitäisi olla selvää, mikä tuo valinta on. Joten jos partnerisi haluaa riskeerata henkensä, siitä pitää olla avoin sinulle - ja yleensä ihmiset ovat aika hyviä sellaisissa asioissa nykyisin. Ja jollet halua elää sellaisen partnerin kanssa, joka leikkii hengellään, lähdette eri teille ja toivotatte toisillenne hyvää.

< PrevNext >