HomeViestejäSue Davis 24.6.2015 - Eläimet

24.6.2015 - Eläimet

ELÄIMET

Kirjoittanut Sue Davis (dreamsofnewearth.com)
24.6.2015
Suomennettu Luxoniassa

Eläinten kanssa on nyt niin erilaista ja on noloa muistella kuinka kohtelimme niitä ennen. Monet ihmiset syyttivät itseään aluksi, mutta on hassua kieltäytyä antamasta anteeksi itselleen kun eläimet itse antavat anteeksi ja haluavat olla ystäviä.

Ja voimme kommunikoida niiden kanssa nyt. Telepatia on meille vielä vähän uutta, mutta saamme yleensä niiden ajatuksen ytimestä kiinni.

Eläimet, joita sanoimme kesyiksi, ovat vähitellen itsenäistymässä. Lampaat ja lehmät ja kanat eivät ole ihan perillä vielä, mutta siat ottivat elämänsä haltuunsa jotakuinkin välittömästi. Vuohet olisivat myös voineet tehdä niin, mutta niistä oli paljon hauskempaa jatkaa ihmisten seurassa. Ja kun nyt olemme päässeet sopimukseen siitä, että ruusuja ei syödä, useimmista ihmisistä niiden seura on mukavaa - ne ovat niin verrattomia!

Eikä yksikään eläin tietenkään ole enää leikattu. Luonnonhenget ovat opettaneet niitä hallitsemaan hedelmällisyyttään, joten niiden kannat ovat pienenemässä eivätkä ne saa jälkeläisiä niin usein. Kun ne saavat, on se kaikista jännittävää, ja oppilaita kouluista kaukaa tulee katsomaan eläinvauvoja.

Kissat ja koirat elävät vielä ihmisten kanssa, vaikka varsinaista omistusta ei enää ole - on vain toverillinen suhde.

Talossani elää kaunis musta kissa. En aluksi antanut hänelle nimeä, koska se olisi antanut vaikutelman, että omistan hänet, vaikka näin ei ole - mutta hän pyysi minua olemaan välittämättä asiasta. Joten kutsun häntä nyt Bryniksi, koska hänestä lähtee joskus sellainen ääni.

Hän osaa pyytää haluamaansa ruokaa replikaattorista ja tietää, kuinka oven saa auki niin, että hän pääsee sisään ja ulos. Joskus hän nukkuu vuoteellani, ei koskaan silloin kun partnerini on paikalla, mutta hän kysyy aina ensin luvan. Ja hän laulaa kun on onnellinen - kauniisti. Itse asiassa laulamme usein yhdessä.

Kissat, rotat, kärpät, näädät, ynnä muut ovat päässeet sopimukseen - kansallisella tasolla - siitä, mitä ne syövät ja mitä eivät. Kotoperäiset linnut ovat tietenkin täysin kiellettyjä. Ne saavat syödä mitä tahansa vieraslajeja, mutta niistä on vähitellen tulossa kasvissyöjiä. Ja tätä tapahtuu ympäri maailmaa, jopa isoille kissaeläimille ja matelijoille - ja myös meille ihmisille! Kehojemme muuttuessa vaistomme ja mieltymyksemme muuttuvat. Kun lakkaamme syömästä toisiamme, syntyy yhä enemmän lajienvälisiä ystävyyssuhteita. Bryn ystävystyi pikkulinnun kanssa ja ne leikkivät tuntikausia pensaikossa.

Useimmat lajeista, jotka elävät alueilla, jonne ne eivät kuulu, ovat suostuneet antamaan kantojensa pienentyä ja vuosikymmenen kuluttua ne ovat poissa. Ja kun ekosysteemit toipuvat, alkuperäislajit kukoistavat.

Kävi ilmi, että Galaktiset olivat pitäneet yllä uhanalaisten kasvien ja eläinten geenipankkia vuosisatoja. Joten kun maa toipuu, näemme uudelleen lajeja, joiden luulimme kuolleen sukupuuttoon. Mukaanlukien - ilokseni - drontin!

< PrevNext >