HomeViestejäSue Davis 16.6.2015 - Yhteisymmärrys

16.6.2015 - Yhteisymmärrys

YHTEISYMMÄRRYS

Kirjoittanut Sue Davis (dreamsofnewearth.com)
16.6.2015
Suomennettu Luxoniassa

Hallinto toimii yhteisymmärryksellä. Meni kauan ennen kuin totuimme siihen, mutta viimein pääsimme siitä jyvälle, ja kummastukseksemme se näyttää toimivan.

Se toimii, koska olemme kaikki yhteydessä. Tiedämme sen kvanttifysiikasta, mutta tärkeämpää on, että voimme nyt tuntea sen. Olemme kaikki ainutlaatuisia, mutta samalla olemme kaikki yhtä. Joten sen sijaan, että kilpailisimme keskenämme, teemme yhteistyötä. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästään, mutta pidämme yhdessä huolen siitä, että kaikilla on tarvitsemansa, kaikkien ääntä kuullaan, kaikki ovat onnellisia ja turvassa.

Yhteisymmärryshallintoa auttaa telepatia, mitä olemme kaikki opetelleet käyttämään Muutoksen jälkeen. Valtuuston jäsenten täytyy osata se todella hyvin, joten ei synny väärinkäsityksiä ja kaikki tietävät täsmälleen, mitä toiset tarkoittavat. Se myös tarkoittaa sitä, että hämäriä tarkoitusperiä ei ole!

Valtuuston jäsenten on oltava valmiita harkitsemaan näkökulmia, jotka poikkeavat heidän omistaan. Jos he eivät tähän pysty, he eivät ole päteviä toimeen. Ja telepatian ansiosta he eivät pysty huiputtamaan ketään.

Vanhemmat ovat vähemmistönä valtuustoissa, koska kun on elänyt häikäilemättömässä maailmassa ikänsä, on vaikeaa sopeutua niin erilaiseen toimintatapaan, missä jokaista ryhmän jäsentä kunnioitetaan ja heidän työpanostaan arvostetaan, vaikka heidän näkökulmaansa ei hyväksytä. Missä kaikki luottavat toisiinsa. Missä kaikki haluavat parasta edustamilleen ihmisille. Missä ei pelata peliä, ei menetetä kasvoja, ei nöyryytetä, eikä ole voittajia eikä häviäjiä.

Partnerini on valtuuston jäsen vaikka hän on vanhempi, niinkuin minä, ja olen ylpeä siitä, että hän on pystynyt muuttumaan näin.

Tämän kaiken lopputulos on, että päätöksiä ei hyväksytä jonkun egon tai ahneuden takia, eikä niitä myöskään peruta. Joskus edistys on hieman hidasta, mutta se on yleensä oikeaan suuntaan (ja kaikki me vanhemmathan muistamme hallinnon kulkeneen tuhatta ja sataa väärään suuntaan, eikö vain?)

Ja muitakin kuullaan kuin pelkästään ihmisiä. Deevat, luonnonhenget ja elementaalit ovat myös edustettuina. Ja he ovat yhtä tärkeitä kuin ihmiset. Ilman heitä emme ikinä olisi voineet parantaa äiti Maata. En tiedä, miksi he eivät vihanneet meitä siitä, mitä teimme hänelle, mutta sitä he eivät koskaan tehneet. Ja heti, kun aloimme yrittää korjata tilannetta, he olivat paikalla, valmiina työskentelemään meidän kanssamme.

< PrevNext >