HomeViestejäSue Davis 13.6.2015 - Koti

13.6.2015 - Koti

KOTI

Kirjoittanut Sue Davis (dreamsofnewearth.com)
13.6.2015
Suomennettu Luxoniassa

Minulla on pieni koti kukkulan rinteellä. Rinne on jyrkkä, luoksepääsemätön, lintuja täynnä olevan pensaikon peittämä.

Rinne voi olla jyrkkä, koska emme tarvitse teitä enää. Ja se voi olla luoksepääsemätön, koska emme tarvitse voimalinjoja tai puhelinlinjoja tai vesijohtoja enää.

Taloni on pieni, koska minulla ei ole paljoa, ja se johtuu siitä, että minulla on replikaattori ja hävitin. Replikaattori tuottaa melkein mitä tahansa tarvitsen ja kun en tarvitse sitä enää, hävitin muuttaa sen takaisin energiaksi. (Ja yksi sellainen on asennettu huomaamattomasti wc:n alle!)

On minulla kyllä muutamia mielivaatteita, vaikka ei oikeastaan tarvitsisi, voisin yhtä helposti replikoida ne. Ja talletan taidetyöni tietysti, ja kirjoitukseni ja kirjani. Ja ne, mitä ystäväni ovat tehneet omin käsin. Niin ja kristallit. Mutta ne ovat myös ystäviäni.

Joillakin on keittiö - jos he pitävät ruoanlaitosta. Minä en, mutta pidän hyvästä ruoasta. Joten lataan ruokaohjeita replikaattoriin ja se tuottaa gourmet-ruokaa aivan kuten kokki sen alunperin valmisti. Nigel Slater on luonut kokoelman, samoin kuin Heston Blumenthal. Ne ovat nopeita, herkullisia ja täysin luotettavia. Eikä tarvitse tiskata!

Partnerini pitää ruoanlaitosta ja hänellä on mahtava iso kaunis keittiö. Hän itse asiassa viettää siellä iloisesti koko päivän - tai puutarhassaan, missä hän kasvattaa suurimman osan siitä, mitä hän valmistaa. Se on hänelle todellinen sydämen asia - ja kuka minä olen valittamaan? Ateriat, jotka hän valmistaa, ovat aina erityisiä, eivätkä kahta kertaaa samanlaisia.

Jotkut ovat lopettaneet syömisen kokonaan ja elävät praanalla. Luulen, että eräät heistä eivät koskaan pitäneet paljon ruoasta - se oli vain taakka ja vaiva ja he olivat tyytyväisiä, kun pääsivät siitä eroon. Galaktiset voivat tehdä kumminpäin vain - heidän ei tarvitse syödä, mutta he tekevät sitä seuraksi ja huviksi kun siltä tuntuu. Luulenpa, että meistä tulee samanlaisia lopulta.

Minulla on puhdistuskomero, minne laitan vaatteeni - ne, joita en kierrätä. Se vain poistaa lian kastelematta ja käyttämättä pesuaineita.

Talossa on myös automaattisiivous. Sillä aikaa, kun olen ulkona, se hoitaa pesun ja imuroinnin. Joten talo on aina tiptop kunnossa eikä minun tarvitse tehdä mitään. Ystäväni Jean on kääntänyt siivouksen pois päältä, koska hän haluaa tehdä sen itse. Kummallista, mutta totta.

Niin, ja pinnat voivat vaihtaa väriä, jos haluan. Ja valaistus voi muuttua, voi olla lämmin tai viileä, kirkas tai pehmeä. Ja se on imartelevaa. Vaikka ei sillä ole niin väliä nykyään, koska olemme kaikki hyvännäköisiä.

Minulla on suihku ja amme. En tarvitse niitä, koska kehomme eivät tuota niin paljon jätettä kuin ennen, ja jos tarvitsen, niin voin mennä istumaan puhdistuskomeroon. Mutta useimmat ihmiset haluavat silti mennä veteen tai kaataa sitää päälleen, ja vapaan energian ja runsaan veden takia siitä ei tarvitse kantaa syyllisyyttä, joten nautimme siitä täysin. Joillain on puutarhassaan kuumia altaita tai lämpimiä vesiputouksia, jotka ovat nautinnollisia.

Entä yleiset kylpylät - kuinka maagisia paikkoja ne ovatkaan! Puutarhoissa tai vuorenrinteillä, avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Voit mennä kylpemään alasti kuunvalossa kello kaksi yöllä eikä kukaan tule häiritsemään.

< Prev