HomeViestejäKute Blackson3.6.2015 - Lakkaa piiloutumasta ja anna valosi säteillä!

3.6.2015 - Lakkaa piiloutumasta ja anna valosi säteillä!

LAKKAA PIILOUTUMASTA JA ANNA VALOSI SÄTEILLÄ!
 
Kirjoittanut Kute Blackson (www.kuteblackson.com)
3.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olet valo.
 
Kuitenkin opimme usein piilottamaan valomme sopiaksemme joukkoon.
 
Hyvin nuoresta saakka meitä käsketään
- käyttäytymään
- olemaan hiljaa
- olemaan aiheuttamatta ongelmia
- olemaan kohtelias
- olemaan kiltti tyttö/poika
- ottamaan varman päälle
- tekemään oikein
- olemaan normaali.
 
Mitä "normaali" ylipäätään on – paitsi jonkun ajatus, mikä perustuu hänen omiin käsityksiinsä ja ehdollistumiinsa?
 
Niistä ihmisistä ei ole puutetta, jotka kertovat, miten sinun pitäisi elää elämääsi.
 
Niistä ihmisistä ei ole puutetta, jotka kertovat, ketä sinun pitäisi rakastaa.
 
Niistä ihmisistä ei ole puutetta, jotka kertovat, millainen ihminen sinun pitää olla.
 
Niistä ihmisistä ei ole puutetta, jotka kertovat, mitkä rajasi ovat ja mitä et voi saavuttaa.
 
Jos kuuntelet heidän ääntään, se tappaa hengen unelmistasi.
 
Ja sopiaksemme joukkoon, ollaksemme rakastettu ja saadaksemme hyväksyntää perheeltä ja ystäviltä, teemme usein myönnytyksiä siinä, kuka oikeasti olemme. Teeskentelemme olevamme sellainen, mitä he luullaksemme haluavat. Piilotamme valomme, jottei ympärillämme olevilla ole epämukavaa.
 
Silloin kun teet myönnytyksiä ydinolemukseesi jossain rakkaus- tai ystävyyssuhteessa, petät itseäsi. Ja näin tehdessäsi osa sinusta kuolee. Se ei ole sen arvoista.
 
Vaikka saatkin "rakkautta" toiselta ihmiseltä, et ole vapaa eikä se ole syvältä tyydyttävää. Syvällä on osa sinua, mikä tietää, ettei hän rakasta sinua oikeasti, koska et ole aito itsesi.
 
Mitä hyötyä siitä on, että sinulla on maailman rakkaus, muttei omaasi?
 
Todellista vapautta on rakastaa itseäsi ja hyväksyä itsesi ehdottomasti sellaisena, kuin olet ja et ole.
 
Rakasta itseäsi ja hyväksy itsesi, vaikka onkin hetkiä, jolloin se on sinusta vaikeaa. Kun opit rakastamaan myös hyväksymättömyyttäsi ja hyväksymään sen, saat syvän rauhan.
 
Kun rakastat sitä, kuka olet, tunnistat valon sisälläsi ja ravitset sitä. Valo sisälläsi voimistuu silloin.
 
Pienen esittämisessä ei ole mitään nöyrää. Se on vain egon päinvastaista peliä. Kun tiedät, kuka oikeasti olet, tiedät, että se mikä on suurenmoinen ja mikä säteilee, et ole sinä egomielessä, vaan se on ydinolemuksesi. Tämä ydinolemus on sama meidän kaikkien sisällä.
 
Itsesi laittaminen maailmaan ja lahjojesi jakaminen voi olla suojaton ja pelottava asia. Näkyvänä on helppoa olla ihmisten kritiikin kohde. Niinpä piiloudumme, koska se on turvallisempaa ja mukavampaa.
 
Anna visiosi olla suurempi kuin pelkojesi ote. Kun astut suuruuteesi ja jaat lahjasi maailman kanssa, ihmisillä on kaikenlaisia mielipiteitä sinusta. He ovat oikeutettuja mielipiteisiinsä. Muista, että ne ovat heidän mielipiteitään ja se miten he havaitsevat sinut, paljastaa enemmän heistä kuin sinusta!
 
Pienen esittäminen ei palvele ketään. Itse asiassa, silloin kun annat valosi loistaa, se muistuttaa ympärilläsi oleville, että heillä on sama valo sisällään.
 
Esimerkkisi inspiroi joitain ihmisiä ja he käyttävät sitä kohottamaan omaa peliään elämässä. Jotkut ihmiset tuntevat kateutta, koska se on muistutus siitä, missä kohtaa he eivät elä omaa suuruuttaan. Mutta tiedä, että he ovat vain unohtaneet, että näytät heille heidän oman potentiaalinsa.
 
Sinun vastuusi ei ole saada ympärilläsi olevia tuntemaan oloaan mukavaksi. Vastuusi on olla anteeksipyytelemätön ilmentymä rakkaudesta tällä planeetalla.
 
Vastuusi on elää vain oma elämäsi, ei kenenkään muun. Suurin lahja minkä voit antaa vanhemmillesi ja ympärilläsi oleville, ei ole olla sellainen, jota he luullaksesi haluavat, vaan olla oma itsesi täysin!
 
Ei ole itsekästä antaa valosi loistaa. Itse asiassa on itsekästä, kun et anna valosi loistaa. Maailma jää ilman hyvin hämmästyttäviä lahjoja, kun pidättelet lahjojesi jakamista.
 
Voit odottaa, että joku antaa sinulle luvan olla suuri.
 
Voit odottaa oikeaa aikaa.
 
Voit odottaa erityismerkkiä.
 
Mutta se että elät nyt ja luet näitä sanoja, on juuri se merkki, että olet todella valmis.
 
Anna siis itsellesi täysi lupa.
 
Nyt.
 
Universumi on antanut jo ja uskoo sinuun. Se että elät, on todiste.
 
On aika lakata piiloutumasta ja säteillä valoasi.
 
Olet valo!
 
Maailma odottaa sinua!
 
Rakasta. Nyt.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >