HomeViestejäKute Blackson18.4.2015 - Vaikuttaako seksi ex:n kanssa kykyyn ilmentää sielunkumppani

18.4.2015 - Vaikuttaako seksi ex:n kanssa kykyyn ilmentää sielunkumppani

VAIKUTTAAKO SEKSI EX:N KANSSA KYKYYN ILMENTÄÄ SIELUNKUMPPANI
 
Kirjoittanut Kute Blackson (www.kuteblackson.com)
18.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikki on energiaa.
 
Kun harrastat seksiä, vaihdat energiaa kumppanisi kanssa. Jokaisella jonka kanssa harrastat seksiä, on vaikutus sinuun ja päinvastoin.
 
Siis … vaikuttaako seksi ex:n kanssa kykyysi ilmentää sielunkumppani?
 
Uskoakseni vastaus on "kyllä".
 
Siihen on syynsä, että hän on nyt ex. Hyvin todennäköisesti ette ole enää jollain tasolla värähteellisesti yhteensopivia tai muuten yhteensopivia.
 
Kun harrastat seksiä ex:n kanssa, vahvistat vanhoja siteitä ja yhteyttä häneen. Pidät itsesi mentaalisesti, tunteellisesti ja energeettisesti kiinni hänessä.
 
Jos olet vakavissasi sielunkumppanin vetämisessä puoleesi, on tärkeää luoda elämääsi ja sydämeesi tila toivottamaan tervetulleeksi se sieluolemus, jota yrität kutsua. Kun luot tilan, joka on puhdas ja kutsuva, se vetää todennäköisemmin ihmisen, joka resonoi kanssasi tuolla tasolla.
 
Tehtäväsi ei ole ilmentää sielunkumppania, vaan poistaa se, mikä on ehkä sen tiellä, että olet valmis, avoin ja käytettävissä.
 
Tarkastele siis jokaista loukkaantumista, mitä ehkä kannat, tai kaunaa mistä pidät kiinni. Katso kaikkia loppuunsaattamattomia asioita, jota sinulla ehkä on vielä ex:n kanssa.
 
Katso kaikkia rajoittavia, suhteisiin ja rakkauteen liittyviä uskomuksia, jotka ehkä edelleen vaikuttavat sinun. Kaikki nämä saattavat viedä tilaa sydämessäsi ja estää rakkautta ilmestymästä elämääsi.
 
Seksin jatkaminen ex:n kanssa luultavasti pitää sinut energeettisesti jumissa menneisyydessä. En sano, ettei se voisi koskaan toimia, tietyissä tapauksissa, mutta luultavimmin tuo vanha yhteys vie osan huomiostasi, vaikka tietäisitkin sen olevan ohi eikä se johda mihinkään.
 
Kaikki on energiaa. Jos siis todella haluat ilmentää sielunkumppanin, niin päästä irti menneisyydestä ja aloita alusta. Näin päästät myös irti siitä henkilöstä, joka olit ja joka veti puoleensa ex:n. Kun päästät irti siitä, kuka olit, sinusta tulee aidoin versio itsestäsi.
 
Vedät suhteeseen henkilön, joka peilaa sitä, kuka olet. Jos haluat vetää puoleesi jonkun erilaisen, sinun täytyy olla joku erilainen. Sinun täytyy olla sen henkilön arvoinen, jonka kanssa haluat olla suhteessa.
 
Jos siis harrastat seksiä ex:n kanssa … tai olet edelleen jollain tavalla kiinni … kysy itseltäsi:
- palveleeko tämä oikeasti teitä kumpaakin ja sielusi kehitystä
- kunnioitatko itseäsi ja ex:ää
- teetkö niin toivoen salaa, että kumppanisi muuttuisi
- vältteletkö suhteesi päättymisen lopullisuutta
- jatkatko yhdistymistä tuttuuden ja lohdun vuoksi
- tyydytkö ainoastaan?
 
Saat sitä, mihin tyydyt. Kun lakkaat tyytymästä ja kunnioitat ja arvostat itseäsi, nostat standardiasi ja näin kutsut laadukkaampaa rakkautta elämääsi. Sinun täytyy päästää irti vanhasta ollaksesi täysin uuden käytettävissä.
 
Kun eroat ex:stä, se ei merkitse, että te ette voi olla ystäviä ja luoda täysin uutta suhdetta. Eikä pelkästään muodon muuttuminen merkitse, että rakkauden on loputtava. Saatte vain ilmaista rakkautta toisillenne eri tavalla.
 
Keho on temppelisi. Kun harrastat seksiä, se on pyhää vuorovaikutusta. Sillä on vaikutusta sydämeesi.
 
Jos olet selkeä ison rakkauden halussasi, puhdista tila niin suuren rakkauden ilmestymiselle elämääsi.
 
Olet suuri rakkaus.
 
Rakasta. Nyt.
 
Kute
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >