HomeViestejäKute Blackson28.3.2015 - Miten tietää olevansa suhteessa sen oikean kanssa

28.3.2015 - Miten tietää olevansa suhteessa sen oikean kanssa

MITEN TIETÄÄ OLEVANSA SUHTEESSA SEN OIKEAN KANSSA
 
Kirjoittanut Kute Blackson (www.kuteblackson.com)
28.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lakkaa odottamasta sitä oikeaa.
 
Jokainen jonka kanssa olet suhteessa, on se oikea. Hän on se oikea, jonka kanssa sinun on tarkoitus olla tuolla hetkellä. Kunnes et enää ole.
 
Jokainen ihminen jonka olet vetänyt elämääsi, on ilmentymä sinusta. Hän on peili, joka heijastaa osiasi sinulle. Hän näyttää sinulle ne aspektisi, jotka tarvitsevat eniten parantamista, omistamista, hyväksymistä, integroimista ja rauhantekemistä.
 
Jokainen ihminen jonka kassa olet suhteessa, on se oikea niin kauan, kun olet hänen kanssaan. Veditte toisianne puoleen, koska on tärkeitä oppitunteja, joita teidän on opetettava toisillenne.
 
Kysy siis itseltäsi:
- miksi olen vetänyt tämän ihmisen elämääni
- mitä oppitunteja sieluni pyrkii oppimaan?
 
Kaikkia oppitunteja toistetaan, kunnes ne opitaan. Sitoudu siis oppimaan ne oppitunnit, joita sinä ja kumppanisi yhdistyitte opettamaan toisillenne.
 
Voisit katkaista suhteen kumppaniisi ja etsiä parempaa, mutta tiedä, että vedät puoleesi vain samoja oppitunteja, malleja ja dynamiikkoja uusissa suhteissa, vaikka henkilö olisikin toinen.
 
Syleile jokaista suhdetta syvällisenä tilaisuutena kasvaa ja kehittyä korkeimmaksi versioksi itsestäsi.
 
Onnistuneessa suhteessa on kyse kahdesta ihmisestä, jotka ovat kumpikin sitoutuneet toistensa kasvuun ja kehitykseen ja menevät samaan suuntaan samaa tahtia.
 
Joskus meillä on tämä fantasia-ajatus, että "se oikea" tulee täydellisessä paketissa eikä ole mitään ongelmia. Tai meillä on ennakkoajatus siitä, mitä luulemme haluavamme.
 
Uskon, että "se oikea" tulee sellaisen ihmisen muodossa, joka palvelee eniten sielusi korkeinta kehitystä. Ja sen tuloksena saa sinut kasvamaan eniten!
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna, hän ei ehkä sovi egosi rajoittuneeseen ajatukseen siitä, mitä tarvitset, vaan täyttää sielusi syvemmän kaipauksen siitä, mitä se pyrkii kokemaan. Tästä termi sielunkumppani.
 
Hän haastaa laajentamaan kaikkea, mitä tiedät itsestäsi, suhteista ja rakkaudesta. Hän on kutsu rakastaa isommin. Hän on kutsu tavata itsesi.
 
Selkeytetäänpä, ettei sen kuitenkaan tarvitse olla tuskaa tai kärsimystä. Eikä se ehkä välttämättä ole autuutta ja keveyttä koko aikaa.
 
Ihminen joka on se oikea, löytää sisältäsi ne paikat, jotka tarvitsevat parannusta, ja tuo usein ratkaisemattomimmat kysymyksesi käsiteltäväksi.
 
Tämä on suuri lahja. Ja jos hyväksyt hänen antamansa lahjan kehittyäksesi etkä juokse pakoon, pystytte kumpikin selvittämään esiintulevat haasteet tietoisesti, myötätuntoisesti ja tarkoituksella. Tämä johtaa vain suurempaan rakkauteen ja aidompaan suhteeseen.
 
Jokainen kokemasi suhde on lahja. Jokaisella on ainutlaatuiset siunauksensa kasvullesi ja kehityksellesi. Sillä ei ole merkitystä, oletko tuon ihmisen kanssa viikon, kuukauden, vuoden tai koko elämän. Suhteenne kestoajalla ei ole merkitystä, vaan rakkautenne syvyydellä ja sillä määrällä, minkä kasvoit tuossa suhteessa.
 
Niinpä sen sijaan, että pidättelet rakkauttasi odottaessasi sitä, jota luulet "siksi oikeaksi", anna kaikkesi sille, jonka kanssa olet. Näin laajennut ja kun rakastat täysillä, saat kaikesta huolimatta.
 
Jokainen suhde valmistelee sinua. Joskus voimme olla kärsimättömiä tapamaan "sen oikean". Mutta jos todella tapaisit elämäsi kumppanin ennen oikeaa aikaa, et ehkä olisi valmis siihen, mitä suhde vaatii.
 
Luota jumalaiseen aikomukseen.
 
Niinpä sen sijaan, että käytät energiaasi sen oikean etsimiseen, selvitä pois kaikki, mikä estää sinua avaamasta sydäntäsi ja olemasta rakkautta täysin.
 
Lopulta jokainen tapaa sen oikean. On vain yksi sinä. On vain yksi tietoisuus, joka ilmentyy meinä kaikkina. Olemme yhtä. Ole tuo yksi.
 
Rakasta. Nyt.
 
Kute
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev