HomeViestejäSierra Roberts30.3.2015 - Hyvästi, reinkarnoituminen - se on ollut mahtava elämys

30.3.2015 - Hyvästi, reinkarnoituminen - se on ollut mahtava elämys

HYVÄSTI, REINKARNOITUMINEN – SE ON OLLUT MAHTAVA ELÄMYS
 
Kirjoittanut Sierra Roberts (www.ascensionthoughts.blogspot.co.nz)
30.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yhdestä parhaasta asiasta ylösnousemuksessa puhutaan harvoin valotyöntekijöiden keskuudessa. Emme reinkarnoidu enää kolmannen ulottuvuuden maapallolle. Jippii!
 
Olemme reinkarnoituneet maatasolle vuosituhansia henkisen evoluutiomme vuoksi. Valotyöntekijät ovat työskennelleet peitetehtävissä suuren osan tuosta ajasta auttaakseen ihmiskuntaa ylösnousemaan. Se on ollut hurjaa kyytiä ja nyt nilkutamme uupuneena maaliviivalle.
 
Oma reinkarnaatiokiertoni maapalolla on ollut pitkäpuoleinen: yhteensä tuhat elämää. Opiskelin menneiden elämien regressioterapeutiksi ja "koin uudestaan" useita noista eläimistä.
 
Ensimmäinen maaelämäni oli luolassa 25000 vuotta sitten. Kun koin uudelleen tuon elämän, tunsin kauhua oivaltaessani, että olin vasta aloittamassa pitkää maamatkaani ihmiskunnan palveluksessa. Tiedostin edelleen moniulotteisen itseni. Edessäni häämöttävät vuosituhannet näyttivät loputtomilta.
 
Mieheni ja tyttäreni olivat henkisesti unessa, joten olin ainoa herännyt. Tunsin kamalaa yksinäisyyttä – tunnetta minkä kanssa olen kamppaillut tähän saakka tuosta hetkestä lähtien.
 
Muihin uudelleen kokemiini elämiin sisältyi naismystikko Skandinaviassa, useita elämiä Amerikan intiaanina ja munkki Japanissa. Viimeaikaisin elämäni oli brittiläinen vakooja, joka toimi miehitetyssä Ranskassa toisen maailmansodan aikana.
 
Voisiko keksiä tämän? Miten selitetään pakkomielteeni lapsesta saakka toisen maailmansodan vastarintaihmisiä kohtaan?
 
Äidilläni oli laaja kirjasto 50-luvulta. Luin pakonomaisesti sotakirjoja hyvin nuoresta lähtien. Tosiasiassa surin sotaa, kaipasin sitä. Se oli adrenaliinintäyteistä aikaa, mikä on saanut tavallisen elämän näyttämään arkiselta sen jälkeen.
 
Voi, ei unohdeta myöskään haifobiaani. Minulla kesti monta terapiavuotta voidakseni katsoa huutamatta kuvaa haista. Ilmeistesti minusta tuli hain ruokaa ainakin kahdessa elämässä. Lapsena olin kauhuissani haista, en ollut kuitenkaan koskaan nähnyt yhtäkään.
 
Olen melko varma, että minut poltettiin roviolla noitana – monien valotyöntekijöiden kohtalo tuona aikana. Jeanne d'Arc oli lapsuuteni sankaritar. Ja syntymänimeni on Lorraine, alue Ranskassa minkä lähellä hän kasvoi.
 
Kaikki tämä on tehnyt minusta sen persoonan, joka olen tänä päivänä – minulla on ollut monia rikkaita kokemuksia maatasolla. Mutta se on ohi. Reinkarnoituminen ei ole enää välttämätöntä. Sitä paitsi, tuhat elämää kolmannessa ulottuvuudessa riittää kenelle tahansa moniulotteiselle olennolle.
 
Toimin mennen elämän regressioterapeuttina puolitoista vuotta ja regressoin noin 150 ihmistä tuona lyhyenä mutta intensiivisenä jaksona. Yhtenä päivänä Henki sanoi: "Riittää. Olet valmis. Ei tarvita enää mennen elämän työtä. On liian myöhäistä. Se ovi on nyt sulkeutunut."
 
Kuten voit kuvitella, asiakkaitani se ei huvittanut. Olin saanut maineen tarkkana "regressionistina", joten ihmiset suosittelivat minua ystävilleen. Mutta tiesin Hengen olleen oikeassa: jos ihmiset eivät olleet käsitelleet mennen elämän kysymyksiään tuohon vaiheeseen mennessä, oli vähän, mitä saatoin tehdä heidän auttamisekseen. Niinpä lopetin.
 
Siitä lähtien olen saanut säännöllisesti kuvaa kolmannen ulottuvuuden ja reinkarnoitumisen purkautumisesta kuin kartan taittamisena. Se oli miljoonia vuosia hyödyllinen suunnitelma miljardien sielujen henkistä kasvua varten. Mutta näen itseni taittelevan tuon kartan, laittavan sen kainalooni ja siirtyvän eteenpäin …
 
… seuraavaan galaktiseen seikkailuuni. Liity toki seuraani!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >