HomeViestejäSierra Roberts25.2.2015 - Lumivyöryllä uiminen

25.2.2015 - Lumivyöryllä uiminen

LUMIVYÖRYLLÄ UIMINEN
 
Kirjoittanut Sierra Roberts (www.ascensionthoughts.blogspot.co.nz)
25.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Se tunnetaan rakkaustsunamina, kuitenkin olen saanut kuvia ja viestejä lumivyörystä monta viikkoa. Sitten luin erään lehden kysymyksen siitä, mitä tehdään jouduttaessa lähestyvän lumivyöryn reitille. Mielenkiintoista! En harrasta lunta, joten minulla ei ollut aavistustakaan.
 
Oikea vastaus on: "Ui virran mukana ja yritä pysyä sen yläpuolella." Oivalsin, että juuri sitä olen tehnyt käsitellessäni voimakkaita tulevia rakkaus- ja valoenergioita. Uin virran mukana. Se on tavallisesti vaivatonta, ellen väsy. Väsyessäni minusta tuntuu raskaalta ja vatsassa tuntuu uppoavalta – niin kuin tapahtuisi, jos lumivyöry olisi ylivoimainen.
 
Pitääkseni energiatasot ylhäällä, meditoin ja kävelen luonnossa joka päivä, luen ja katselen vain kohottavaa materiaalia, nauran usein ja yhdistyn henkiystäviin pitkin päivää. Se toimii.
 
Tässä on lisää kuvastoa, tällä kertaa vesimuunnelma …
 
Dolores Cannon kertoo kirjassa "Elämän ja kuoleman välissä" erään regressiopotilaan kokemasta kuolemasta (ironisesti lumivyöryssä!). Hän sanoo. "Oletko koskaan sukeltanut syvään lampeen, sen pimeään ja sameaan pohjaan? Kun tulet takaisin pintaa kohti, tulee aina vain valoisammaksi. Sitten kun tulet pinnan läpi, kaikkialla ympärillä on auringonloistetta. Kuolema oli sellainen."
 
Tuo kuva tulee jatkuvasti mieleeni. Tiedän taatusti, miltä samea ja pimeä pohja tuntuu – elin siellä 50 vuotta tässä maaelämässä, puhumattakaan sadoista entisistä elämistä. Nyt uin pintaan kaikilla voimillani. Voin nähdä sädehtivän auringon, sinisen taivaan ja tiedän, että sinkoudun pinnan läpi minä hetkenä hyvänsä …
 
Euforia! Olen elossa!
 
Eikö tämä ole upea analogia ylösnousemuksesta? Ja eikö ole lohduttavaa tietää, että olemme houkuttelevan lähellä valoon pääsemistä? Kaikki pimeys, pelko ja yksinäisyys on takanamme ikuisesti, koskaan palaamatta.
 
Minulla on läheinen yhteys lordi Sanandaan ja saan opastusta häneltä päivittäisissä meditaatioissani (kuten sinäkin voit saada, jos pyydät – hän on täällä auttamassa jokaista sielua maan päällä). Arkkienkeli Mikael antoi minulle kuitenkin epätavallisesti viestin tällä viikolla jaettavaksi kanssanne …
 
Hän sanoi, että koemme tällä hetkellä "aikaeroa" suurten tapahtumien eteerisen ja fyysisen ilmentymisen välillä. Asiat ovat jo tapahtuneet eetterissä. Taivaan komppania juhlii!
 
Arkkienkeli Mikael kehottaa ajattelemaan sitä kaikuna, kun huudat laakson yhdeltä reunalta ja on pieni väli, ennen kuin huutosi kuuluu kauempaa. Tämä on aikaviive. Se on pelkästään silmänräpäys, melkein havaitsematon – jotain mille nauramme jälkikäteen. "Muistatko ahdistavan odotuksen? Tuo 3D-aika-paikka oli yhtä hullua harhaa!"
 
Tunnen livahtavani nyt ulottuvuuksien välillä säännöllisesti. 3D-harha tuntuu vähemmän ja vähemmän todelta, se on ikään kuin unta. Toisinaan koen iloaaltoja, jolloin tiedän sydämessäni, että suuret asiat ovat jo tapahtuneet. Tätä tunnetta seuraa valtava helpotuksen ja antautumisen tunne.
 
Matt Kahn sanoo, että voisimme ylösnousta välittömästi, jos olisimme 100%:sti kiitollisia ja 100%:sti vailla pelkoa. Ensin mainitun puute ja jälkimmäisen läsnäolo pitää meidät harhan vankina.
 
Edistyn kovasti pelon kanssa – minulla on rohkeutta kohdata jokainen tilanne, mikä tekee nöyräksi. Olenko se oikeasti minä? No, itse asiassa olen. Se on todellinen minä, ei se varjohahmo joka vietti vuosikymmeniä tällä planeetalla peläten kaikkea ja kaikkia.
 
Kiitollisuus? Olen luonnostaan kiitollinen, mutta on hauskaa keskittyä tähän jumalaiseen laatuun. Esimerkiksi, työskentelen rakennusfirman näyttökodissa. En pidä ovenkahvoista. Omassa pikku talossani joka on vasta kaksi vuotta vanha, on paljon kivemmat ovenkahvat. Joka kerta kun kosketan ovenkahvaa kotonani, ajattelen: "Hyvä valinta, Sierra, nämä ovat ihanat kahvat …" Saat kuvan tästä. Kyse on pienistä asioista.
 
Lopuksi, voisinko pyytää sinua irrottautumaan täysin valtavirtamediasta. Itse olen ollut valtavirtamediavapaa yli kolme vuotta. Eilen minun oli kuunneltava radiouutisia ollessani sovituskopissa. Kyse oli pääministeristämme (Uusi Seelanti), joka lähettää joukkoja Irakiin.
 
Sairastuin täysin. Olin astunut takaisin salaseuramaailmaan, valitsematta sitä itse. Useimmat ihmiset hyväksyvät tuon maailman kyselemättä. Se ei ole todellinen. Sulje se. Kehota kaikkia tuntemiasi ihmisiä sulkemaan se.
 
Jos kaikki maapallolla boikotoisivat valtavirtamediaa kollektiiviliikkeenä, paperinohut 3D-harha mikä perustuu pelkoon ja kontrolliin, haihtuisi ilmaan, ja ylösnousisimme. Se on niin yksinkertaista.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev