HomeViestejäVidya Frazier29.10.2022 - Oletko hypännyt hiljattain uudelle aikajanalle?

29.10.2022 - Oletko hypännyt hiljattain uudelle aikajanalle?

OLETKO HYPÄNNYT HILJATTAIN UUDELLE AIKAJANALLE?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
29.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko huomannut hiljattain, että jotain kummallista on tapahtunut – että tunnut olevan todellisuudessa, joka on jokseenkin tuntematon sinulle?

Kenties paljon ei ole tapahtunut ulkoisessa elämässäsi, mutta jotenkin tunnet suurempaa helppoutta ja hyvinvointia ja vähemmän sisäistä painetta? Enemmän itserakkautta? Ja toisinaan myös iloa, joka kumpuaa tyhjästä?

Jos näin on, se voi merkitä, että olet hiljattain siirtynyt uudelle aikajanalle, joka sisältää korkeampaa taajuutta. Tai voitaisiin sanoa, että olet "vaihtanut suuremmalle vaihteelle" ylösnousemusprosessissa, tai olet siirtynyt tason ylöspäin neljännessä ulottuvuudessa. Tätä tapahtuu useammille ja useammille ihmisille, jotka ovat tietoisesti matkalla viidenteen ulottuvuuteen.

Alussa voi tuntua siltä, että olet jotenkin hypännyt uudelle liikkuvalle jalkakäytävälle, joka kulkee vähän nopeammin, kuin jolla olet aiemmin ollut. Asioita tapahtuu nopeammin, ja miellyttäviä ja jännittäviä yllätyksiä tulee tyhjästä.

Se tavallaan salpaa hengityksesi, kun yrität totutella siihen uuteen aistimukseen, että suurempi vauhti työntää sinua eteenpäin elämässäsi.

Alun pelko, hämmennys ja stressi

Tässä on kuitenkin tärkeä huomata, että jos et koe tätä – ja erityisesti jos yhtäkkiä tunnet paljon pelkoa, hämmennystä tai stressiä – se voi indikoida täsmälleen samaa asiaa: olet hyvin hiljattain vaihtanut uudelle, korkeamman taajuuden aikajanalle.

Sen uuden taajuuden vuoksi johon olet nyt siirtynyt, mitkään vanhat kaavat, suhteet tai tilanteet, joita elämässäsi on ja jotka eivät värähtele tässä korkeammassa taajuudessa, eivät voi tulla mukaasi. Ja niin ne heräävät nyt täydellä voimalla, jotta näet ja tunnustat ne. Voit sitten päättää, onko vielä jotain, mitä sinun täytyy oppia niistä. Jos on, pohdi hyvin kevyesti, mitä siihen liittyy, sortumatta analysoimaan sitä tai tuntemaan tuskallisia tunteita. Ja sitten päästä vain irti.

Hyvä uutinen on, että jos jokin asia tai ongelma vaatii tässä kohtaa täysillä huomiosi, se merkitsee, että se on jo lähtemässä.

Siis sinun ei tarvitse oikeasti tehdä juuri mitään sille, paitsi nähdä se osaksi 3D-itseäsi, joka on putoamassa pois – ja vain rakastaa itseäsi irtipäästämisen ajan. Se voi tuntua todella kivikkoiselta ja haastavalta, mutta jos voit pysyä tyynenä ja luottaa tähän prosessiin, voit hämmästyä, kun epämiellyttävät tilanteet ja kuviot näyttävät häviävän yllättävän nopeasti.

Sitten kun nämä tilanteet rauhoittuvat ja ratkeavat, saatat tuntea olevasi täysin uudella alueella. Sinusta tuntuu energeettisesti erilaiselta – selkeämmältä ja rennommalta riippumatta siitä, mitä tapahtuu. On se tunne, että todellisuus tosiaankin toimii jotenkin eri tavalla kuin ennen.

Jotenkin synkronismia alkaa tapahtua enemmän, myös asioita jotka tuntuvat taikuudelta. Se mitä tarvitset, ilmestyy nopeammin kuin ennen, ja ihmiset jotka sinun tarvitsee tavata, ovat yhtäkkiä siinä, jo ennen kuin tiedät tarvitsevasti heitä. Tunteet ovat kevyempiä, vapaampia. Tunnet suurempaa hyvinvointia ja rauhaa. Tapahtumien jumalainen organisointi tuntuu aina vain selvemmältä elämässäsi.

Uudet aikajanat, uudet haasteet

Et ehkä vähään aikaan usko, että elämäsi olisi voinut muuttua niin radikaalisti, niin nopeasti. Saatat kuulla sisäisen äänen varoittavan, että älä asetu liian mukavasti, vaan pysy varuillasi. Vanhat pelot saattavat vaisusti yrittää taas nousta sinussa.

Pysy valppaana. Ole tarkkana, ettet alista itseäsi vanhoihin ahdistus- tai levottomuuskaavoihin ja aiheuta näin taajuutesi putoamista.

Kuitenkin samaan aikaan on myös tärkeää olla "nukahtamatta" taas ja olettaa, että kaikki muuttuu täysin rauhaksi ja onnellisuudeksi elämässäsi. Näin on, koska jokaisen uuden muutoksen myötä korkeampaan taajuuteen, et koe ainoastaan suurempaa vapautta, iloa ja rakkautta, vaan huomaat myös, että ilmaantuu uusia haasteita.

Jokaisen uuden heräämisen myötä, jonka koet, on uusi alue tutkittavana – on uusia kykyjä, joita hallita, ja itsesi uusia osia, joista oppia. Tätä on henkinen evoluutioprosessi: se jatkuu ja jatkuu. On aina korkeampia aspekteja moniulotteisesta itsestäsi löydättävänä, hallittavana ja ruumiillistettavana. Ja on luultavasti lisää alemman taajuuden kaavoja irtipäästettävänä.

Joskus tässä prosessissa on uskomatonta iloa ja jännitystä – toisilla kerroilla ikään kuin juokset jatkuvasti saadaksesi itsesi kiinni. Tosinaan sinulla saattaa olla vieraita tuntemuksia kehossasi, kun se yrittää uudelleenkalibroitua voidakseen pysyä mukana siinä, mitä tapahtuu. Saatat tuntea, että kummallisia, kuitenkin jotenkin mukavia, energioita kulkee aivojesi läpi.

Kaiken tämän aikana huomaat usein tarvitsevasi enemmän luppoaikaa ja enemmän lepoa ja unta voidaksesi integroida kaikki nämä muutokset, joita tapahtuu olemuksessasi.

Mutta kaiken sen aikana, kun jatkuvasti teet näitä "päivityksiä" tietoisuuteesi, huomaat, että suurempi rauhantunne virtaa lävitsesi. Ja syvempää iloa ja kiitollisuutta pienistä siunauksista elämässäsi. Tunnet syvempää rakkautta itseäsi ja muita kohtaan elämässäsi.

Kun enemmän ja enemmän kolmannen ulottuvuuden kaavoja/malleja putoaa pois, jatkat sen löytämistä, kuka olet aina ollut kaikkien niiden erilaisten identiteettien alla, joita olet omaksunut.

Sinusta tulee tietoinen siitä jumalaisesta ydinolemuksesta, joka ei ole koskaan muuttunut – riippumatta siitä, mitä elämässäsi on tapahtunut ja mitä tunteita tai ajatuksia sinulla on ollut.

Huomaat, että alat ruumiillistaa uskomattoman jännittävän ja monitahoisen moniulotteisen 5D-itsesi. Ja että kaikki se hämmennys, pelko ja kärsimys, jota olet kokenut tässä evoluutiosi monumentaalisesti transformoivassa vaiheessa, on ollut todella kaiken sen arvoista!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >