HomeViestejäVidya Frazier21.5.2022 - Voimakkaiden 5D-energioiden käsitteleminen

21.5.2022 - Voimakkaiden 5D-energioiden käsitteleminen

VOIMAKKAIDEN 5D-ENERGIOIDEN KÄSITTELEMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
21.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet huomannut viime aikoina suurempaa intensiteettiä energioissa, joita virtaa lävitsesi, tiedät ehkä, että ylösnousemusprosessisi taajuus lisääntyy.

Tuntuu ehkä siltä, että olet vaihtanut suuremmalle vaihteelle. Tai kuin löytäisit itsesi uudelta liikkuvalta kuljettimelta, joka viilettää sinua eteenpäin paljon nopeammin, kuin aiempi.

Kenties tunnet epätavallisen suurta painetta niistä epämukavista tunteista, jotka johtuvat vanhoista, ratkaisemattomista asioista, joita tulee taas pintaan. Tai tunnet pakahtuvasi, koska ulkoisessa maailmassasi tapahtuu liian paljon sellaista, mikä tarvitsee hoitaa. Saatat olla maadoittumaton, masentunut, huolestunut tai mielesi on sumuinen.

Kaikki nämä kokemukset ovat merkkejä lisääntyvistä ylösnousemusenergioista, joita virtaa sisään. Tapahtuu monumentaalista muutosta, kun moniulotteinen 5D-itsesi yrittää ankkuroitua enemmän ja enemmän kehoosi.

Toisaalta voitaisiin sanoa, että nämä energiat valmistelevat sinua käsittelemään 3D-maailman lisähajoamisen, mitä tapahtuu tällä hetkellä ympärilläsi. Mutta on tärkeää myös tiedostaa, että ne opastavat sinua tekemään sen, mikä on välttämätöntä henkisen evoluutiosi tässä kohdassa, ja ne kertovat, mihin sinun täytyy kiinnittää huomiota, jotta kuljet edelleen oikeaan suuntaan.

Ratkaisemattomat asiat

Nämä voimistuneet energiat voi nähdä osana valtavaa siivousoperaatiota, joka on nyt käynnissä sisälläsi – kiireellinen tarve purkaa vanhat, epäterveet kaavat.

Näihin kaavoihin/malleihin voi sisältyä sotkuisia tilanteita, joita et ole koskaan täysin siivonnut, tuskallisia tunteita jotka olet tukahduttanut, traumoja joita et ole koskaan parantanut, tai epäterveitä suhteita joihin olet jäänyt. Ne tulevat nyt kaikki pintaan käsiteltäväksi – ja sitten irtipäästettäväksi.

Jos koet jotain tällaista, varo ajautumasta häpeään tai syyllisyyteen tai epätoivoon. On tärkeää muistaa, että sitä ei tapahdu, koska sinussa on jokin pielessä tai olet tehnyt jotain väärin.

Syynä on, että taajuutesi nousee nyt erittäin nopeasti etkä voi ottaa ratkaisemattomia kaavoja mukaasi.

Muista, että nämä ratkaisemattomat kaavat eivät ole osa SINUA. Ne ovat pelkästään kaavoja, joihin kietouduit eläessäsi kontrolloidussa 3D-todellisuudessa, jossa olet ollut kiinni luultavasti tuhansia vuosia. Ja matka jonka olet tehnyt tässä tiheässä ja haastavassa todellisuudessa, on ollut luultavasti uskomattoman intensiivinen ja traumatisoiva.

Ole siksi myötätuntoinen ja ymmärtävä itsellesi! Näe vain parhaasi mukaan, mitä nuo kaavat ovat, ja tee, mitä voit, vapautuaksesi niistä.

Ota parantumisesi vakavasti, enemmän kuin koskaan

Ole kuitenkin tietoinen, että on tärkeää yrittää parantaa nyt ilmenevät asiat mahdollisimman nopeasti. Epämiellyttävien tunteiden vuoksi joita ne aiheuttavat, saatat tuntea houkutusta kääntää huomiosi pois niistä tai tukahduttaa nuo tunteet taas piilotajuntaasi.

Tai kenties tunnet halua tyynnyttää itsesi ruualla, alkoholilla, huumeilla tai seksillä. Jos näin on, luultavasti huomaat hedelmättömäksi tällaiset yritykset välttää näitä epämiellyttäviä asioita.

Mitä enemmän yrität välttää ratkaisemattomia ongelmia, sitä todennäköisemmin niistä tulee vielä tuskallisempia ja voimakkaampia. On viisasta kerätä rohkeutta kohdata ne, jos voit, ja ratkaista ne parhaasi mukaan.

Ole erityisesti halukas päästämään irti epäterveistä riippuvuuksista ja suhteista, joista pidät edelleen kiinni. Luota parhaasi mukaan tähän prosessiin. Tiedä, että sitten kun olet päästänyt irti näistä asioista, joissa roikut, sinua todellakin odottaa uusi ja parempi elämä ilman niitä. Kun päästät niistä nyt irti, säästyt paljolta surulta loppujen lopuksi.

Itse asiassa huomaat luultavasti, että jonkin epäterveen kaavan purkaminen ei ole tässä kohtaa niin vaikeaa tai pelottavaa, kuin saattaisit kuvitella.

Huomaat, että samat 5D-energiat jotka saavat nuo asiat nousemaan esiin, tekevät myös aina vain helpommaksi ratkaista ne ja päästää irti niistä. Kun päätät kohdata rehellisesti matalataajuiset kaavasi, voit tuntea helpotusta ja uutta selkeyttä, rauhaa ja loppuunsaattamista.

Kaavoista/malleista irtipäästäminen

Mutta mikä on paras tapa päästää irti näistä epäterveistä kaavoista?

Jokainen meistä on ainutlaatuinen siinä, miten olemme omaksuneet nuo kaavat elämäämme. Jotkut ovat luoneet ne tässä elämässä, tavallisesti haastavien lapsuusolosuhteiden vuoksi.

Toisilla se saattaa olla jokin entinen karmallinen malli, jonka olemme tuoneet mukanamme. Ja vielä muilla se voi olla malli, jonka olemme ottaneet voidaksemme päästää irti siitä monien esi-isiemme puolesta.

Siis on vaikeaa keksiä täsmällistä tapaa, miten lähestytään malleja/kaavoja, jotka kohtaat ja jotka tuntuvat liian haastavilta vain päästää irti. Näitä malleja on tyypillisesti tunteet, jotka syntyivät alun perin jonkinlaisesta traumasta. Niihin sisältyy myös vääriä uskomuksia todellisuudesta, maailmasta ja itsestäsi. Ja ne on usein sidottu vanhoihin, epäterveisiin identiteetteihin, joista ehkä pidät edelleen kiinni.

Mutta on joitain suuntaviivoja, joita voit seurata. Esimerkiksi, jos tunnistat kaavan, jota olet jo todella työstänyt perusteellisesti, ja olet tuntenut kaikki siihen sisältyvät tunteet ja ollut myötätuntoinen itsellesi, se saattaa vaatia vain yksinkertaisen prosessin.

Tunnistat ehkä, että se mitä tulee esiin, on vain vanha jäänne tilanteesta, josta sinun täytyy vain päästää täysin irti – kerta kaikkiaan. Jos näin on, älä sukella tuohon kaavaan ja ala analysoida sitä taas. Tunne vain nuo tunteet täysin vielä kerran, tuomitsematta mitään niistä tai vastustamatta niitä – ja sitten päästä niistä irti.

Kuitenkin jotkut kaavat voivat näyttää täysin uusilta – ne on ollut haudattuna niin syvälle, ettet ole koskaan ennen ollut edes tietoinen niistä. Tai olet vain jotenkin unohtanut ne täysin. Jos tilanne on tämä, on tärkeää ottaa aikaa fokusoitua siihen, mitä sinulle paljastuu. Mukana voi olla hyvin tuskallisia tunteita, ja herää suurta pelkoa. Mutta tärkeää on kiinnittää huomiota siihen, mitä tulee esiin, ja tehdä, mitä voit, parantaaksesi sen.

Taas kerran, jos huolehdit parantumisestasi, silloin kun tulet tietoiseksi näistä kaavoista, huomaat, että vapautusprosessi menee paljon nopeammin ja helpommin. Kyse on siitä, että kokee täysin nuo tunteet, on myötätuntoinen itselleen, tekee, mitä täytyy tehdä ulkoisesti – ja sitten sallii sen kaiken vapautua.

Muista, että oppaasi ja korkeampi itsesi auttavat sinua tässä prosessissa. He ovat nyt hyvin läsnä kanssasi, valmiina auttamaan sinua enemmän kuin koskaan ennen.

Jos kuitenkin tarvitset tässä työssä ulkopuolista apua, etsi sitä. Älä tunne itseäsi heikoksi tai kyvyttömäksi etsiessäsi tätä apua parantajalta tai terapeutilta – jotkut traumaattiset tilanteet joita nyt ilmenee, ovat todella liian haastavia käsitellä yksin. Tämä on erityisen totta, jos se mitä yrität ratkaista, liittyy esi-isiltä perityn parantamiseen. Se voi olla intensiivistä ja musertavaa.

Voimasi ottaminen takaisin

Samaan aikaan varo antamasta voimaasi millekään ulkopuolisen avun lähteelle. Nämä ovat aikoja, jolloin on tärkeää olla omassa tietämisessäsi, luottaa itseesi ja löytää tuo valtava voima ja viisaus sisältäsi.

Voit tietysti kuunnella jonkun muun neuvoa ja päättää noudattaa sitä, mutta tee se tietoisesti. Tarkista, onko sisäinen opastuksesi samaa mieltä sinulle annettavan ulkoisen opastuksen kanssa. Ole tietoinen kehosi reaktioista siihen, erityisesti sydämesi reaktiosta.

Nyt on tosiaankin tärkeää olla tietoinen voimasta/vallasta, jonka olet antanut jollekin ulkoiselle lähteelle elämässäsi – kumppani, vanhempi, lapsi, ystävä tai henkinen opettaja – ja ottaa se tietoisesti takaisin. Katso, onko elämässäsi joku, joka vaikuttaa siihen, mitä tunnet itsestäsi, mitä ajattelet itsestäsi, mitä uskot todellisuudesta ja mitä päätät tehdä elämässäsi. Näe, ovatko ajatukset omiasi. Vaadi takaisin mielesi.

Hereillä pysyminen joka hetki

Kuten on selvää, paljon vaaditaan ylösnousemusprosessin tässä kohtaa. Sinun ei tarvitse ainoastaan käsitellä ratkaisemattomia kaavojasi, joita tulee nyt pintaan, vaan sinun täytyy myös astua täyteen voimaasi heränneenä olentona.

Lisäksi saatat oivaltaa, että tämän tehdäksesi sinun täytyy olla koko ajan hyvin hereillä sille, mitä sinussa tapahtuu. On erityisen tärkeää olla tietoinen tekemistäsi päätöksistä. Ne ovat hyvin tärkeitä nyt.

Sinun täytyy kiinnittää huomiota jokaiseen päätökseesi ja pohtia, mitä sen seuraamukset voisivat olla, koska luot nyt todellisuuttasi hyvin selvästi. On tärkeää oivaltaa, teetkö tietoisesti valintoja, koska ne ratkaisevat tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla, vai valitsetko ne vain tavan tai pelon vuoksi.

Sinun täytyy tosiaankin tulla täysin tietoiseksi ja ottaa täysi vastuu kaikesta, mitä teet, sanot, ajattelet ja tunnet.

Tällainen tietoisuus ja vastuu on oleellinen osa 5D-tietoisuutta.

Itsesi uudelleensynnyttäminen

Vaikka kaiken tämän tekeminen voi tuntua hyvin vaikealta eläessäsi maailmassa, joka näyttää romahtavan hitaasti, pidä mielessä, että olet uskomattomimmassa ylösnousemusprosessissa, joka on koskaan tapahtunut tällä planeetalla. Oivallat sen tai et, niin vanha versiosi on hitaasti häviämässä ja uusi tulossa esiin. Uudestisynnytät itseäsi kirjaimellisesti.

Ja vaikka tämä on ehdottomasti sotkuinen ja tuskallinen prosessi, pääset jossain kohtaa tämän siirtymävaiheen läpi ja tunnet täysin ankkuroituneesi uskomattoman valontäyteiseen, moniulotteiseen Itseesi,

Voit kokea elämää maailmassa, joka on niin täynnä kauneutta, iloa, rakkautta ja rauhaa, että katsot taaksepäin näitä aikoja tietäen, että luottamalla jatkuvasti ylösnousemusprosessiin olet suorittanut tämän monumentaalisen tehtävän ja auttanut luomaan täysin uuden maailman. Ja se kaikki on ollut täysin sen arvoista!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >