HomeViestejäVidya Frazier23.3.2022 - Astu pelottomasti tuntemattomaan

23.3.2022 - Astu pelottomasti tuntemattomaan

ASTU PELOTTOMASTI TUNTEMATTOMAAN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
23.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko tuntenut viime aikoina kummallisen muutoksen todellisuustunnussasi? Tuntuuko ulkoinen maailmasi vielä tavallista oudommalta? Kenties tunnet aavemaisesti vaihtelevasi edestakaisin kahden eri maailman välillä?

Jos sinulla on joitain näistä tuntemuksista, et ole hullu. Todellisuudessamme on tällä hetkellä kaksi maailmaa, ja vaihtelet edestakaisin niiden välillä. Vanha 3D-maailma romahtaa ja häviää, ja uusi 5D-maailma alkaa ilmestyä.

Vaikka onkin vasta hämärästi näkyvissä ulkoisessa maailmassa tällä hetkellä, tämä siirtymä todellisuudesta toiseen tulee aina vain selvemmäksi ihmisten sisäisissä maailmoissa. Käytettävissämme ollut entinen, kapea 5D-energian kaistanleveys on nyt laajentunut paljon suuremmaksi aukoksi uuteen todellisuuteen. Ja se on valtavan erilainen kuin todellisuus, johon olemme kaikki tottuneet.

Uuden todellisuuden löytäminen

Jos katsot todella sisällesi ja tunnet niitä energioita, joita virtaa kehosi läpi, saatat nähdä, miten tämä uusi todellisuus avautuu sinussa. Voit löytää, että tuttu 3D-itsesi häviää nopeammin ja nopeammin – ja jotain muuta, paljon suurempaa, paljon tuntemattomampaa, tulee esiin.

Toisaalta saatat tuntea toisinaan, että olet siirtymässä paljon vapaampaan tietoisuuteen ja tunnet uskomatonta iloa siitä. Sinusta tuntuu laajentuneelta ja voimakkaalta, kuin kaikki mahdollisuudet uudessa ja jännittävässä tulevaisuudessa olisivat ulottuvillasi. Piristäviä kokemuksia tulee esiin, joskus maagisesti tyhjästä. Uusia ihmisiä joiden kanssa tulet välittömästi toimeen, ilmestyy joka puolelta.

Toisaalta, sinulla on joskus vielä enemmän hämmennystä kuin tavallisesti. Kenties tunnet tyhjyyttä, tylsyyttä tai ärsyyntynyttä kärsimättömyyttä kaikesta. Tunnet elämäsi jotenkin häviävän pois. Tunnet kuin kantavasi kuollutta energiaa: ei ole enää innostusta, intohimoa tai intoa missään, mitä teet.

Tai vielä pahempaa, saatat oivaltaa, että tuo vanha, keskeneräinen asia, jota et ole koskaan täysin kohdannut tai ratkaissut, on nyt edessäsi vaatien ratkaisua.

Kenties termi "kvanttihyppy 5D:hen" on viimeinkin selvä sinulle. Siirtyminen 5D:hen ei ole vain yksinkertainen seuraava askel henkisessä heräämisessäsi. Se on monumentaalinen loikka, joka voi toisinaan tuntua mahdottomalta tehdä.

Kartoittamaton alue

Tosiaankin, tämän kvanttihypyn tekemisessä voit löytää itsesi täysin kartoittamattomalta alueelta. Oivallat, että olet pioneeri Tuntemattoman erämaassa. Jos pystyt rakastamaan seikkailua, kokemus voi tuntua innostavalta ja jännittävältä. Mutta toisiaan voi tuntua, että se on mahdotonta tehdä. Muutos voi tuntua suorastaan pelottavalta, koska se on niin tuntematon ja ennustamaton.

Usein vaaditaan valtava määrä rohkeutta ja luottamusta, että "ilmestyy paikalle" jatkuvasti ja astuu joka päivä eteenpäin, täysin uuteen ja tuntemattomaan todellisuuteen.

Sinun täytyy uskoa tiukasti, että Lähde opastaa sinua matkan joka askelella ja pitää sinut jatkuvasti turvassa kaikessa siinä, mitä voi tapahtua polulla, jolla nyt olet. Voi tuntua siltä, että luottamustasi ei ole koskaan ennen testattu tällä tavalla.

3D-painolastin pudottaminen

Voi olla hyödyllistä tietää, että jatkuva matkasi tähän uuteen todellisuuteen on paljon tasaisempaa, jos katsot, mitä 3D-painolastia edelleen kannat mukanasi. On tärkeää ymmärtää, että sinun tarvitsee pudottaa kaikki, mitä et voi ottaa mukaasi tähän uuteen, korkeamman taajuuden 5D-todellisuuteen.

Esimerkiksi, pidätkö edelleen kiinni jostain epäterveistä tavoista tai riippuvuuksista? Oletko tiettyjen asioiden orja – kenties laitteidesi tai internetin? Oletko kenties jossain tärkeässä suhteessa, joka pitää sinut matalassa värähtelyssä?

Kenties pidät kiinni uskostasi puutteeseen, ja tunnet, että tarvitset aina enemmän rahaa, kuin sinulla on, tai ettei elämässäsi ole tarpeeksi rakkautta, tai että kehosi on sairas.

Vaikka nämä uskomukset ehkä perustuvat tällä hetkellä siihen, mikä on totta elämässäsi, nämä uskomukset eivät voi mennä mukanasi 5D:hen. Ne tarvitsee nähdä selvästi ja päästää niistä tietoisesti irti. On tärkeää olla jatkuvasti puhumatta niistä muille, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä. Ole parhaasi mukaan tekemättä päätöksiä niiden perusteella, tai vaipumatta masennukseen tai epätoivoon niiden vuoksi. Yritä kaikin tavoin, joihin pystyt, elää elämääsi niin, etteivät nämä uskomukset enää pyöritä sinua.

Itse asiassa jos elämässäsi on asioita, suhteita tai tilanteita, jotka eivät enää tuo sinulle iloa, ne saattavat painaa alaspäin ja pidätellä sinua. Mikä tahansa asia joka ei tunnu jotenkin oikealta, tarvitsee ehkä jättää taakse.

On hyvin tärkeä tiedostaa, että jos et jätä niitä nyt, luultavasti ne lopulta otetaan sinulta, koska korkeampi tietoisuutesi enää voi enää sietää niitä. Siis saattaa olla helpompaa, jos otat ohjakset nyt ja teet ne päätökset, joita tarvitaan siirtyäksesi niistä pois.

Täysin avoin uusien mahdollisuuksien kenttä

Ja kuitenkaan tämän muutoksen jota teet, ei tarvitse olla pelkästään vaikea ja pelottava. Jos katsot tarkkaan, saatat myös tuntea, että edessäsi on täysin avoin näkymä. Se on valtava tila, joka on tässä kohtaa vielä tyhjä – mutta se on täynnä valoa, selkeä ja hyvin kutsuva.

Se on uusi 5D-todellisuutesi, joka odottaa sinun tuovan hengen siihen. Tässä tilassa on äärettömästi mahdollisuuksia siihen, mitä voidaan luoda. Katso, pystytkö virttymään tähän valaistuun tilaan ja tuntemaan sen jotenkin edessäsi polulla. Miltä se tuntuu ja näyttää?

Kun tunnet sen, saatat alkuun saada välittömän impulssin, että alat täyttää sitä mielikuvituksessasi kaikilla asioilla, ihmisillä ja tilanteilla, joita olet kaivannut. Mutta varo tekemästä sitä. Älä kuvittele mitään tässä kohtaa, tai muuten laitat siihen kaikki vanhat tarpeesi ja halusi, joita sinulla on ollut sen puutekokemuksesi perusteella, joka sinulla oli eläessäsi 3D-maailmassa.

Katso sen sijaan, voitko pelkästään fokusoitua tuntemaan tämän uuden näkymän ja sen ilon, jota koet – ja katso, mitä vasta alkaa ilmestyä siihen. Miltä tuntuisi, jos sinulla olisi jo kaikki, mitä halusit? Miltä täyttymys tuntuisi ja se, että olet turvassa, rakastettu ja arvostettu?

Tunne iloa tämän kuvittelemisesta. Tunne sitä aistimusta, kun pystyt olemaan paras versio itsestäsi – jolloin olet voimaantunein, onnellisin ja tyytyväisin, mitä voisit koskaan olla, ja teet sitä, mitä eniten rakastat.

Kuvittele, millaista olisi olla täysin rakastava elämässäsi ja suhteissasi. Millaista elämä olisi, jos kokisit jatkuvan ja täydellisen yhteyden Lähteeseen ja kaikkeen elämään?

Salli Lähteen täyttää uusi todellisuutesi

Kun tunnet täysin sitä iloa, että on jo kaikki, mitä voisit koskaan haluta, se alkaa luoda elämää, joka on täynnä sellaista, mitä siihen tarvitaan. Sinun ei tarvitse päättää, miten tämä kaikki tapahtuu – tunne vain tuota tunnetta, että se kaikki on jo läsnä. Jos voit tuntea tämän nyt mahdollisimman paljon, se kiihdyttää matkaasi 5D:hen.

Sitten katso, mitä tapahtuu, kun sallit vain Lähteen täyttää uutta todellisuuttasi. Pysy hetkessä – tee suunnitelmia, jos on tarvetta, mutta pysy joustavana ja virtaavana. Sinulla saattaa olla odotettavissa upeita yllätyksiä.

Tiedosta, että aikajanat muuttuvat, joskus päivittäin. Se mitä alun perin piti tapahtua tänään, saattaa olla jo muuttunut. Katso, mitä uusia tapahtumia tai tilanteita syntyy osoittamaan sinua uuteen suuntaan. Luota, että Lähde tuo sinulle juuri sen, mitä tarvitset, juuri oikeaan aikaan.

Jos katsot tarkkaan, huomaat, miten polkusi muuttuu kapeammaksi ja kapeammaksi, ja sinun tarvitsee tehdä harvempia ja harvempia valintoja. Näet, että nyt on erittäin vaikea tehdä virheitä.

Asia joka näyttää virheeltä tänään, ei ehkä näytäkään enää myöhemmin: se olikin suunniteltu erityisesti asiaksi, josta opit, joka herättää sinut tai ohjaa sinut parempaan suuntaan.

Jatka vain eteenpäin

Sillasta 3D- ja 5D-maailman välillä tulee nyt lyhyempi ja lyhyempi. Sinun täytyy vain muistaa jatkuvasti, että olet täysillä siinä nyt. Ei ole paluuta takaisin – etkä edes haluasikaan sitä.

Pysy fokusoituneena tuohon kirkkaasti valaistuun näkymään edessäsi ja jatka kulkemista sitä kohti, askel kerrallaan. Kun teet tämän, tunne, miten se vetää sinun voimakkaammin ja voimakkaammin. Kun jossain kohtaa kuljet pimeimpien päivien läpi maaplaneetalla, sinua opastetaan kuitenkin virheettömästi uuteen todellisuuteesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >