HomeViestejäVidya Frazier29.11.2021 - 5D-todellisuus on jo täällä - tunnetko sen?

29.11.2021 - 5D-todellisuus on jo täällä - tunnetko sen?

5D-TODELLISUUS ON JO TÄÄLLÄ – TUNNETKO SEN?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
29.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi todellisuus tulee esiin – todellisuus kaistanleveydellä, jonka luovat ne korkeataajuiset valoaallot, joita nyt tulvii Maahan enemmän kuin koskaan. Se on todellisuus, joka on täynnä iloa, vapautta ja harmoniaa ja jossa voit luoda elämän, jota olet aina kaivannut.

Enää tämä uusi 5D-todellisuus ei ole vain haave, toive tai visio paremmasta tulevaisuudesta – se on jo täällä, nyt enemmän ulottuvilla kuin koskaan, ja odottaa meidän löytävän sen.

Tämä uusi todellisuus ei ehkä ole ilmeinen sinulle. Katsoessasi tässä kohtaa maailmaa ympärillä, voit ajatella, että on hullua uskoa sen olemassaoloon. Maailma näyttää romahtavan ja olevan poissa kontrollista hyvin monin eri tavoin. Mutta näin on, koska tämä uusi todellisuus ei näy vielä hyvin ulkoisessa maailmassa – se nousee ensin sisällämme.

Syvällisiä muutoksia sisälläsi

Jos virityt sydämeesi, oivallat ehkä, että kyllä, se saattaa tosiaankin olla olemassa, koska jotain syvällistä ja voimallista on syntynyt sinussa jo jonkin aikaa.

Saatat huomata, että huolimatta kaikista niistä haasteista ja menetyksistä, joita olet kokenut parin viime vuoden aikana, huolimatta niistä kamalista asioista, joita tapahtuu maailmassa, jokin uusi ja innostava on elävöitynyt sisälläsi.

Se saattaa olla uusi voimaantumisen ja sisäisen vapauden tunne, joka on kehittynyt vähitellen. Tai suuremman selkeyden tunne, tai terveemmän irrallisuuden tunne. Kenties se on suurempi kyky rakkauteen ja iloon – ja syvempi kokemus rauhasta. Tai jokin yhdistelmä näistä kokemuksista. Jotenkin huomaat, että olet merkittävästi erilainen – uusi, heränneempi SINÄ on tullut esiin ja on hyvin elävä ja tietoinen.

Et ehkä huomaa näitä uusia kokemuksia koko ajan. Olet luultavasti tietoisempi kuin useimmat ihmiset näistä pimeyden syvistä tasoista, joita parhaillaan paljastetaan ja käydään läpi maailmassa. Kuitenkin tästä huolimatta ja niistä epätoivon, surun, raivon ja hämmennyksen tunteista huolimatta, joita tulee ja menee, et ehkä pysty kieltämään sitä, että näitä positiivisia muutoksia on myös tapahtunut sisälläsi. Koko ajan, kun olet etsinyt tietäsi kaiken hämmennyksen ja kaikenlaisen uskomusten ja vapauksien häviämisen läpi, näitä uusia kokemuksia on luultavasti myös ollut.

Oikeasti, katso ja näe. Onko myös muita kykyjä ja taitoja kehittynyt sinussa? Onko avautunut uutta tietoisuutta? Onko tapahtunut suurempaa henkistä heräämistä?

Oletko kokenut myös suurempaa "taikuutta" elämässäsi, synkronismia useammin ja useammin? Ovatko ongelmat jotka tuntuivat ratkaisemattomilta, jotenkin ratkenneet taianomaisesti itsestään?

Jos kaikki tämä kuulostaa todelta sinulla ja fokusoidut näihin positiivisiin muutoksiin, joita on jotenkin tapahtunut sinussa, voit siirtyä luonnollisesti 5D-taajuuteen ja alkaa kokea lupauksen tästä uudesta todellisuudesta, joka nyt tulee esiin – myös sen vanhan maailman romahtamisen keskellä, jota tapahtuu kaikkialla ympärilläsi.

Uuden elämäsi luominen

Tässä uudessa todellisuudessa voit kokea iloista innostusta tutkiessasi sitä uutta 5D-taajuutta, jossa voit nyt elää. Voit alkaa kokeilla uusia energioita, joita on nyt saatavilla, ja ilmentää vielä suuremman vapauden ja helppouden kokemuksia.

Voit helpommin luoda syvän rakkauden ja myötätunnon elämän itsellesi ja muille, innostuksen, seikkailun ja täyttymyksen elämän, jossa hiljainen autuuden tunne on ulottuvilla siitä riippumatta, mitä tapahtuu. Voit hypätä uusille positiivisille aikajanoille, joita ei ollut aiemmin käytettävissäsi. Se helppous jota nyt on kaiken tämä luomisessa, voi olla tajunnan räjäyttävää.

Tämä ei ole epätoivon tai periksi antamisen aika. Kyllä, surua voi kulkea lävitsesi, vihaa voi nousta ja masennus voi edelleen vetää sinua alas. Mutta tiedosta se heikompi ote, joka näillä tunteilla on nyt sinuun – että niitä voi syntyä ja sitten ne lähtevät paljon helpommin, ilman että sinun täytyy tehdä juuri mitään. Tapahtuu luonnollista virtausta, jossa vanhat energiat vapautuvat nopeasti ja uudet energiat asettuvat asumaan sisällesi. Pohdiskele tätä. Näet, ettei sinun tarvitse tehdä enää kovasti työtä parannuksen tuomiseksi itsellesi.

Valosaaret

Voit alkaa oivaltaa, että uusi 5D-todellisuus on tietoisuus – tietoisuus joka voi luoda ulkoisen todellisuuden sinulle omassa elämässäsi.

Ja todellista iloa voi ilmestyä, kun näet, miten uusi elämäsi joka on täynnä helppoutta, vapautta ja harmoniaa, alkaa sitten puhjeta kukkaan ja laajentua niin, että vaikutat myös ympärilläsi olevien elämään. Tosiaankin, ennen kuin tiedätkään, voit oivaltaa, että olet luonut "valosaaren" teidän kaikkien asuttavaksi.

Tuossa kohtaa voit sitten havaita, että muita samanlaisia valosaaria muodostuu ympäri maapalloa ja kaikki nämä saaret ovat yhteydessä toisiinsa kuin valoverkko. Ja riippumatta siitä, tunnetko ketään, joka asuu näillä valosaarilla, voit tuntea heidät sydämessäsi. Voit aistia sieluyhteyden heidän kanssaan ja tietää, ettet ainoastaan ole yksin, vaan olet itse asiassa niiden miljoonien ihmisten joukossa, jotka nyt heräävät tälle uudelle 5D-tietoisuustasolle.

Voit tuntea niin suurta iloa tästä oivalluksesta, että naurat ehkä ääneen tai purskahdat kyyneliin. Koska tätä alkaa tapahtua – tuo unelma joka meillä kaikilla on ollut hyvin pitkään, tuo 5D-visio uudesta maailmasta, jossa kaikki voivat elää rauhassa, rakkaudessa ja harmoniassa.

Vie jonkin aikaa, että tämä 5D-maailma ilmentyy täysin ulkoiseen maailmaan laajemmin – paljon täytyy tapahtua kaikilla noilla alueilla, joilla on edelleen kontrollointia, sortamista ja vihaa. Ja on tärkeää pysyä tietoisena tapahtumista ja olosuhteista, joita maailmassa on, pitää huolta itsestään ja tehdä, mitä johdetaan sisäisesti tekemään.

Mutta tiedosta: sinun ei tarvitse enää olla osa tuota vanhaa maailmaa. Voit olla tuossa maailmassa, muttet ole tuosta maailmasta. Olet voimakas ja täysivaltainen olento ja voit alkaa elää uudessa todellisuudessa nyt ja luoda elämän, jota haluat elää. Ja tämän tehdessäsi alat oivaltaa, että autat luomaan sen myös ulkoiseen maailmaan laajemmin.

Tunne tuo voima sisälläsi tehdä tämä – se on jo siellä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >