HomeViestejäVidya Frazier27.3.2021 - Vaikuttaako ylösnousemus suhteisiisi?

27.3.2021 - Vaikuttaako ylösnousemus suhteisiisi?

VAIKUTTAAKO YLÖSNOUSEMUS SUHTEISIISI?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
27.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei ole mikään yllätys, jos sinulla on haastavia ristiriitoja suhteissasi. Tosiaankin, se vaikuttaa olevan yleinen ylösnousemusoire tässä kohtaa.

Aina vain voimakkaampia 5D-taajuuksia tulvii nyt Maahan, mikä aiheuttaa nopeaa värähtelyn kasvua kaikissa ja kaikessa tällä planeetalla. Niinpä suhdekaavoihin aiheutuu luonnollisesti häiriöitä, koska useimmissa suhteissamme on ainakin joitain 3D-elementtejä – eikä mikään mikä resonoi 3D-taajuuksien kanssa, voi mennä kanssamme viidenteen ulottuvuuteen.

Jos jokin suhde on tärkeä sinulle, kaikki häiriöt siinä voivat olla äärimmäisen ahdistavia. Näin on erityisesti, jos tuo suhde on pitkäaikainen, kuten perheenjäsenten tai kumppanin tai puolison kanssa. Saatat huomata, että vanhat ja tuskalliset kuviot, joita ei ole koskaan selkeästi ratkaistu, tulevat pintaan. Kenties keskinäisestä kommunikoinnistanne on tullut vaikeampaa, suhteen vanhoja ja parantamattomia traumoja herää ja tunteet ovat voimakkaita.

Muutosta on tapahduttava

Monilla ihmisillä on samanlaisia kokemuksia. Joissain tapauksissa nähdään, että jos he aikovat jatkaa suhteitaan, asioiden täytyy muuttua melko dramaattisesti.

Jotkut huomaavat, että riippumatta siitä, mitä he sanovat tai tekevät, on selvää, että tuo suhde ei voi kestää. Monista avioliitoista on tullut hyvin karikkoisia, ja toiset hajoavat, myös pitkän yhdessäolon jälkeen. Myös bisneskumppanuuksia katkeaa. Ihmisten täytyy opetella päästämään irti rakkaista ja ystävistä, jotka ovat olleet heidän elämässään pitkään.

Toisissa tapauksissa ihmiset onnistuvat jatkamaan suhdetta, mutta on tullut selväksi, että tiettyjä muutoksia täytyy tapahtua heidän käyttäytymistavoissaan ja suhdemalleissaan. Esimerkiksi jos pari on esittänyt mahdollistaja/hyväksikäyttäjä-kuviota suhteessaan, tulee selväksi, ettei se voi enää jatkua. Jos kumpikin on pitänyt kiinni entisistä loukkaantumisista, pettämisistä tai vihoista – ja erityisesti jos on tapahtunut paljon toistensa syyttelyä – nämä tavat eivät myöskään voi enää jatkua suhteessa.

Joissain tapauksissa ihmiset havaitsevat, että jos he aikovat pysyä yhdessä, he eivät voi enää piilottaa asioita toisiltaan. Jos kumpikaan ei ole ilmaissut todellisia tunteitaan, jos he ovat olleet jollain tavalla epärehellisiä, totuuden täytyy tulla julki. Ja samaan aikaan jos kaksi ihmistä on tunteiltaan liian riippuvaisia toisistaan, sekään ei enää toimi. Kaikki pakotetaan nyt olemaan vastuussa siitä, että luo oman onnellisuutensa ja tunteen arvokkuudesta ja rakastettavuudesta.

Yleisesti ottaen ihmiset huomaavat, että voidakseen jäädä johonkin suhteeseen, kaikki kuviot joita he ovat kehittäneet vanhassa 3D-todellisuudessa ja jotka eivät perustu rakkauteen ja kunnioitukseen, täytyy nyt muuttaa uusiin taajuuksiin sopiviksi.

5D-taajuuksien positiiviset puolet

Jos jotain tällaista tapahtuu elämässäsi, on tärkeää oivaltaa, että niin haastavia kuin nämä häiritsevät, korkeat energiataajuudet voivat ollakin suhteillesi, niillä on erittäin tärkeä ja positiivinen tarkoitus: ne ovat auttamassa sinua evoluutioprosessissasi sieluna.

Ne herättävät sinua siihen, kuka todellisuudessa olet, omien 3D-identiteettikäsitystesi ulkopuolella. Ne ovat myös antamassa merkittäviä tilaisuuksia luoda suurempaa rehellisyyttä, eheyttä ja vapautta suhteisiisi.

Lisäksi nyt on myös tilaisuus kokea paljon syvempää rakkautta, sekä itseäsi että niitä kohtaan, joiden kanssa olet suhteessa, ja nähdä, miten sitoutumista toisiinne voidaan kovasti vahvistaa. 5D-taauudet tulevat perimmiltään "korjaamaan" kaikki suhteet, joiden on tarkoitus säilyä tulevien vuosien ylösnousemuksessa viidenteen ulottuvuuteen. Mikään toimimaton kuvio ei voi selviytyä tästä siirtymästä, ja se on ratkaistava tavalla tai toisella.

Jotta suhde voi tietyissä tapauksissa parantua ja nostaa värähtelyään, sitä auttamaan saattaa tapahtua jokin dramaattinen asia, kuten kuolema tai vakavan sairauden diagnosointi. Paljon pelkoa ja järkytystä voi olla seurauksena, mutta kun osallistuvat ihmiset voivat ottaa vastuun itsestään ja ovat motivoituneita kypsymään tunteiltaan, heidän suhteensa ei ainoastaan voi selviytyä, vaan myös kovasti syventyä. He voivat kokea syvemmän rakkausyhteyden kuin koskaan ennen ja myös suurempaa kunnioitusta toisiaan kohtaan.

On todella tärkeää perääntyä suhderistiriidoista, joita sinulla ehkä on, jotta voit nämä tärkeät ja todella positiiviset tilaisuudet, joita sinulle tarjotaan.

Karmasopimusten loppuminen

Joillekin tapahtuu myös kiinnostavanlainen suhdemuutos, jolla on vähemmän tekemistä ristiriidan kanssa ja joka liittyy enemmän energiamuutoksen tuntemiseen tuossa suhteessa.

Voi tuntua siltä, että jokin on jotenkin muuttunut – joskus melko äkkiä – tai että jokin mikä on aina ollut läsnä tuossa suhteessa, on hävinnyt. On jotenkin enemmän vapautta ja vähemmän kamppailua. On enemmän tilaa pohdiskeluun, suurempaa selkeyttä ja yllättävästi helpompaa kommunikointia.

Jos tätä tapahtuu sinulle jossain tärkeässä suhteessa, luultavimmin koet karmasopimuksen loppumisen tuon ihmisen kanssa. Olette saaneet loppuun karman, jota tulitte selvittämään yhdessä, ja olette nyt vapaita katsomaan, onko mitään syytä jatkaa yhdessä. Tämä voi olla hyvin vapauttava kokemus, mutta se voi olla myös hämmentävää.

Jos tämä tapahtuu perheenjäsenen kanssa tai pitkäaikaisessa suhteessa ystävään tai kumppaniin, se voi olla myös hyvin häiritsevää. Se voi olla tunne: "Mitä nyt? Mihin menemme tästä? Haluammeko vielä olla suhteessa toisiimme?"

Kun tämä karman loppuunsaattaminen tapahtuu, se saattaa merkitä, että päätätte pysyä yhdessä, mutta luultavasti olette vapaammin suhteessa toisiinne. Uusia sopimuksia luultavasti tehdään, tiedostettuja tai ei. Käytte luultavasti läpi kiusallisen jakson, kun saatte nähdä toisenne selvemmin ja tutustua toisiinne uusilla tavoilla, ilman tuttua karmayhteyttä. Mutta löydätte uuden ja vapaamman rytmin toisenne kanssa.

Kuitenkin karmasopimuksen loppuminen voi myös merkitä, että on aika päättää tuo suhde. Karma on saatettu loppuun, joten tuntuu siltä, ettei ole enää tarvetta olla yhdessä. Niin pelottavaa kuin tämä saattaakin alkuun olla kummallekin, lopulta he luultavasti havaitsevat, että tuo vapaudentunne, ettei ole enää sidottu toiseen tällä karmallisella tavalla, on hyvin kohottava.

Erilaiset ylösnousemuspolut

Yksi selvemmistä tavoista joilla näemme suhteita katkeavan näinä aikoina, tuntuu liittyvän ihmisten valintoihin, ottavatko he rokotuksen vai eivät.

Perheenjäsenet tappelevat toistensa kanssa tästä kysymyksestä. Puolisot hämmästyvät havaitessaan, että he ovat vastapuolilla tässä. Ja ystävät pettyvät nähdessään, etteivät he ole samaa mieltä asiasta, tunnettuaan vuosikausia hyvin samalla tavalla kaikista asioista elämässä.

Tuloksena näemme selkeää jakautumista ihmiskunnassa kokonaisuutena – ne jotka ottavat rokotuksen, ja ne jotka kieltäytyvät siitä järkähtämättä. Samanlaisia kysymyksiä nousi esiin USA:n viime presidentinvaaleissa – kovia rajoja vedettiin nopeasti perheenjäsenten ja ystävien välille myös siinä.

On tavallista ajatella, että vain politiikka tai pelot pandemiasta aiheuttavat näitä kiivaita välirikkoja suhteissa. Mutta todellisuudessa nämä kysymykset tuovat vain esiin ne erimielisyydet, joita muodostuisi tavalla tai toisella joka tapauksessa, planeetalle tulvivien 5D-valotaajuuksien vuoksi.

Tosiasiassa ihmiset tekevät päätöksiään menemisestä siihen suuntaan, joka on oikea heille tuolla hetkellä. Sieluina meitä ohjataan sisäisesti sille polulle, joka palvelee parhaiten omaa ainutlaatuista evoluutiokasvuamme.

Voi olla tuskallista nähdä rakkaiden menevän eri suuntaan kuin me itse, mutta täysivaltaisina olentoina meidän kaikkien täytyy tehdä omat valintamme. Ja jos on selvää, että menemme eri suuntiin, loppujen lopuksi meidän täytyy pystyä päästämään irti noista vanhoista siteistä, joita meillä on ollut heidän kanssaan. Meidän täytyy rohkeasti luottaa, että jos välillämme on todella rakkautta, jossain kohtaa yhdistymme jälleen. Ja todellisuudessa se rakkaus jota tunnemme heitä kohtaan, pysyy edelleen sydämessämme, vaikka mitä tapahtuisi.

Uusien suhteiden löytäminen

Jos sinulla on vaikeuksia päästää irti vanhoista tutuista suhteista ihmisiin, jotka näyttävät kulkevan eri suuntaan tässä kohtaa, on tärkeää katsoa ympärillesi ja nähdä, kuka näyttää olevan samalla polulla kanssasi.

Jotkut näistä ihmisistä saatat jo tuntea, muttet ole ajatellut tutustuvasi paremmin heihin. Toiset saattavat olla täysin uusia tuttavapiirissäsi – tai sinulla voi olla ainoastaan nettiyhteys heihin tässä kohtaa.

Silti voi olla tärkeää nyt yrittää syventää näitä suhteita. Nämä ihmiset ovat luultavasti osa sieluheimoasi – niitä joiden kanssa kuljet yhdessä jatkuvaa ylösnousemuspolkuasi 5D:hen. Teillä saattaa olla samanlaiset henkiset tehtävät, ja sinun on ehkä tarkoitus työskennellä yhdessä heidän kanssaan humanitaarisissa projekteissa. Teillä saattaa olla samanlaisia intohimoja, josta et koskaan ennen tiennyt.

Uusi ylösnousemusvaihe

Olemme ehdottomasti nyt uudessa ylösnousemusvaiheessa – paljon nopeammassa. Jännitteet luultavasti voimistuvat, kun selviämme tästä vuodesta. Mutta muista pitää mielessä, että tämä kaikki johtuu ylösnousemusenergioiden tulemisesta – kaiken elämässämme täytyy nyt tulla linjaan näiden energioiden kanssa, myös suhteidemme.

Meidän täytyy olla viisas ja päästää irti siitä, mikä lähtee, ja toivottaa tervetulleeksi elämäämme se, mitä on tulossa. Kaikki on todellakin täydellisesti – meitä opastetaan nyt tarkemmin ja rakastavammin kuin koskaan aiemmin polullamme 5D-vapauteen. Meidän täytyy vain luottaa tähän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >