HomeViestejäVidya Frazier7.12.2020 - Ylösnousemusahdistusta - miten siirtyä 5D-tietoisuuteen

7.12.2020 - Ylösnousemusahdistusta - miten siirtyä 5D-tietoisuuteen

YLÖSNOUSEMUSAHDISTUSTA – MITEN SIIRTYÄ 5D-TIETOISUUTEEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
7.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos olet kuin monet ihmiset tänä päivänä, käsittelet luultavasti jotain ongelmaa, joka voi alkaa ahdistaa sinua. Ei mikään ihme kaiken sen myötä, mitä maailmassa tapahtuu ja mitä stressiä se aiheuttaa ihmisten henkilökohtaisessa elämässä.
 
Kenties sinulla on taloudelliseen selviytymiseen liittyviä ongelmia tai jokin vakava fyysinen terveysongelma. Tai kenties jokin tärkeä suhde horjuu tai loppuu, tai kyse on entisestä traumasta tai haavasta, jota ei ole koskaan selvitetty.
 
Voi tuntua siltä, ettei mikään ole enää turvallista. Tuskin hengityksesi ehtii tasaantua päästyäsi läpi jostain haasteesta, kun jo huomaat, että sinun täytyy päästää irti seuraavasta asiasta, joka auttoi sinua tuntemaan turvaa.
 
Ylösnousemusahdistus
 
Jos koet yhtään tätä, tiedä, että se on odotettua: olet nopeassa ylösnousemusprosessissa. Sinua työnnetään kartoittamattomalle alueelle ja sinun täytyy päästää irti tutuista tilanteista ja suhteista, jotka eivät värähtele saavuttamallasi tietoisuustasolla.
 
Saattaa tuntua siltä, että ahdistuksesi johtuu maailmantilasta ja siitä, miten se on vaikuttanut sinuun – ja tietysti se on totta. Mutta se mitä maailmassa tapahtuu, on myös heijastusta ihmiskunnan ylösnousemusprosessista kokonaisuutena. Koet omaa ylösnousemustasi ja osallistut siihen myös ihmiskollektiivin jäsenenä.
 
Aina vain voimakkaampia viidennen ulottuvuuden energioita virtaa sisään työntäen ylösnousemusprosessia eteenpäin, ja se tarjoaa suuren tilaisuuden siirtyä 5D-tietoisuuteen ja kokea suurempaa iloa, harmoniaa, rauhaa ja kauneutta.
 
Mutta samaan aikaan ne tuovat sisälläsi esiin kaikki ne kaavat, jotka eivät resonoi 5D-taajuuden kanssa. Ja nämä kaavat paljastetaan, jotta voit selvittää ne ja päästää niistä irti, koska et voi tuoda niitä mukanasi tuohon korkeampaan ulottuvuuteen.
 
Tämä voidaan nähdä eräänlaisena pudistuksena, jossa poistetaan sisältäsi kaikki, mikä ei resonoi 5D-taajuuden kanssa. Se on haastava ja epämukava prosessi – mutta välttämätön matkalla 5D:hen. Toisaalta sinun täytyy vain mennä tästä puhdistusprosessista läpi jollain tavalla, johon pystyt. Mutta on joitain asioita, jotka voivat tehdä siitä helpompaa.
 
Pysy läsnäolevassa hetkessä
 
Jos olet koskaan kyennyt "tupsahtamaan" läsnäolevaan hetkeen jonkin tunnekriisin aikana, olet luultavasti oivaltanut, että se on yllättävän turvallinen paikka. Se tuntuu hengähdystauolta, ja on selkeyden, tauon ja lohdun tunnetta. Tuossa läsnäolevassa hetkessä olet astunut 5D-tietoisuuteen, jossa ei ole ahdistusta.
 
On hyödyllistä oivaltaa, että suurin osa ahdistuksista nousee usein kuvitelluista tulevaisuuden tapahtumista ja tilanteista – vaara joka saattaa tapahtua tulevaisuudessa oman havaintosi perusteella siitä, mitä parhaillaan tapahtuu ja mitä on tapahtunut menneisyydessä. Sitä kumpuaa myös uskomuksistasi, joita on kehittynyt niiden 3D-tunteiden vuoksi, että ole erillään, avuton ja yksin.
 
Useimmiten silloin kun vedät itsesi pois jostain kuvitellusta tulevaisuuden skenaariosta ja katsot todellista tilannetta, jossa parhaillaan olet, näet, ettei edessäsi ole varsinaista vaaraa: et ole fyysisesti varassa, sinulla on luultavasti riittävästi syötävää ja katto pään päällä, eikä ole mitään, mitä sinun täytyy ehdottomasti tehdä tuolla hetkellä varmistamaan oma turvallisuutesi.
 
Tietysti on aikoja, jolloin tuollaisia päätöksiä täytyy tehdä, mutta useimmiten niin ei ole. Sinulla on todellisuudessa asiat ok tuossa hetkessä. Ainoastaan ajatuksesi mahdollisista vaaroista tulevaisuudessa saavat sinut sekoamaan.
 
Näin ollen, jos voit tuoda itsesi läsnäolevaan hetkeen ja nähdä sen, saatat oivaltaa, että aivan kuten asiat ovat sinulla ok tässä hetkessä, kenties sama on todennäköistä myös tulevina hetkinä.
 
Luottaminen on avain
 
Tämä vaatii tietysti luottamusta – luottamusta että Lähde tukee ja opastaa sinua jatkuvasti ja pitää sinut turvassa. Sinun täytyy tehdä tässä ehkä valtava luottamushyppy, mutta sitä vaaditaan.
 
Täydellisessä luottamuksessa astut 5D-tietoisuuteen – ja havaitset, että se mitä tarvitset, tulee aina sinulle täydellisellä ajoituksella ja täydellisellä tavalla. Ei ole stressiä, kärsimättömyyttä tai pelkoa. Jos jokin valinta tai päätös täytyy tehdä, on selvää, mikä se on, ja sitten teet sen. Tunnet itseäsi kannateltavan lohduttavassa jumalaisessa turvaverkossa.
 
Ja havaitset myös jotain hyvin tärkeää: ainoa todellinen turvallisuutesi tulee Lähteestä. Se ei ole peräisin mistään ulkopuolellasi. Ulkoinen turvallisuus on loppujen lopuksi vain illuusio. Ja jotta lopulta löytäisit tämän, usein kaikki ulkoinen minkä olet virheellisesti luullut pitävän sinut turvassa, saattaa hävitä – ainakin joksikin aikaa.
 
Muista suurempi kuva siitä, mitä tapahtuu
 
Kun tunnet ahdistusta, yksi hyödyllinen asia voi olla muistaa – erityisesti näinä aikoina jotka ovat juuri nyt edessämme – että olet tekemässä tietoisuuden kvanttihyppyä merkittävästi korkeampaan todellisuusulottuvuuteen, eikä sellaista ole koskaan aiemmin tapahtunut maan päällä.
 
Tämä ei ole helppo hyppy – se on todellakin monumentaalinen. Ota hetki todella sisäistääksesi tämän:
 
Osallistut valtavaan transformaatiomuutokseen, joka tapahtuu ihmiskunnan evoluutioprosessissa. Olet tullut ruumiiseen näinä aikoina tehdäksesi juuri tämän.
 
Mutta se mitä tähän sisältyy, ei ole yksinkertaista ja helppoa. Olet lopettamassa samaistumista 3D-itseesi – identiteetti joka sinulla on luultavasti ollut tuhansia vuosia, tietoisuuden putoamisesta/laskeutumisesta saakka. Tämä on "egopersoonallisuusitsesi", identiteetti joka koostuu periaatteessa kehosta, rationaalisesta mielestä ja tunteista.
 
Tämä identiteetti sisältää myös kaikki uskomuksesi itsestä, todellisuudesta jossa elät, ja kaikesta minkä luulet tietäväsi ja uskot todeksi henkisellä tasolla. Se on hyvin rajoittunut identiteetti, joka on pitänyt sinut ulottuvuudessa, jossa on pelkoa, ahdistusta, polarisoitumista, tuomitsemista, itse-epäilyä ja syyllisyyttä.
 
Olet nyt siirtymässä tästä identiteetistä hyvin erilaiseen identiteettiin, 5D-itseen – moniulotteinen Itse, upean hereillä oleva ikuinen olento, joka on täysin uudessa todellisuudessa. Siirtyminen identiteetistä joka sinulla on ollut hyvin pitkään, johonkin radikaalin erilaiseen ja tuntemattomaan – vaikka joillain tavoin myös riemastuttavaan – voi olla myös todella pelottavaa kaiken sen vuoksi, mistä sinun täytyy päästää irti prosessin aikana.
 
Tässä kvanttihypyssä jota olet juuri tekemässä, siirryt todellisuuteen, jossa ei ole mitään niitä tuttuja asioita, joihin olet tottunut. Et ota ainoastaan yhtä askelta asteittaisessa heräämisessä, kuten olet ehkä tehnyt aiemmin – et koe itseäsi vain vähän henkisempänä.
 
Se ei ole kuin nuo uskomattomat heräämiset, joiden kokeminen on ehkä salvannut hengityksesi ja jättänyt syvään autuuteen päiviksi tai viikoiksi, tai nuo tietoisuusmuutokset joita olet saattanut kokea huumeiden tai gurujen ja opettajien avulla, niin arvokkaita kuin ne ovat voineet ollakin.
 
Tämä siirtyminen 5D:hen on menemistä täysin uuteen todellisuuteen, jossa kaikki on muuttunut sisälläsi ja ympärilläsi. Siis muista jatkuvasti, että olet syvällisessä transformaatioprosessissa. Ja se vaatii ymmärrettävästi joitain tuskallisia törmäyksiä, menetyksiä ja suuren määrän epävarmuutta ja hämmennystä, kun tekee niin valtavaa muutosta. Mutta jos fokusoidut jatkuvasti määränpäähäsi ja kaiken puhdistuksen ja menetyksen tarkoitukseen, näet, että on paljon helpompaa kestää se kaikki.
 
Ole myötätuntoinen itsellesi
 
Muista olla itsellesi aina – aina – myötätuntoinen riippumatta siitä, mitä tapahtuu tai mitä olet tehnyt tai sanonut. Ongelmat jotka aiheuttavat ahdistuksesi, saattavat olla hyvin tuskallisia – sellaisia jotka ovat luultavasti olleet tallennettuna alitajuntaasi monta vuotta, koska ne olivat tapahtuessaan liian vaikeita kokea täysin. Mutta tiedä, että jos ne nousevat nyt, pystyt käsittelemään ne ja pystyt ratkaisemaan ne. Voimakkaat 5D-energiat jotka ovat käytettävissä tässä kohtaa, ovat auttamassa sinua tekemään sen paljon helpommin ja nopeammin kuin aiemmin.
 
Ahdistukseen on syynsä
 
Jos sinulle tulee ahdistusta, on tärkeää luottaa sen osoittavan, että jokin täytyy ratkaista tai tasapainottaa, jotta ylösnousemusprosessisi voi jatkua.
 
Jos aiot jatkaa etenemistä ylösnousemusprosessissasi, nämä ahdistusta aiheuttavat asiat täytyy käsitellä. Ne tulevat esiin, koska ne ovat sinun tielläsi – eivät siksi, että olet tehnyt jotain "väärin" tai olet riittämätön jollain tavalla.
 
Ongelmista joita nousee, täytyy nähdä selvästi, mitä ne ovat, ne täytyy tunnustaa, hyväksyä tuomitsematta ja ratkaista – ja sitten päästää niistä irti. Tässä ei ole mitään vahinkoja – korkeampi itsesi tietää täsmälleen, mitä tarvitaan siirtyäksesi 5D:hen, ja se tuo selvittämättömiä traumoja, haavoja, väärinviestintöjä, väärinymmärryksiä, epäharmonisia suhteita ja väärinopastettuja tekoja huomioosi, jotta niistä voidaan päästää irti.
 
Niiden vapauttamisen myötä, uusia, selkeitä ja kohottavia 5D-energioita voi virrata olemukseesi, nostaen värähtelysi entistä korkeammalle. Ja on myös tilaa uusien, korkeavärähteisten kokemusten, suhteiden ja tilanteiden tulemiselle elämääsi.
 
Tämä menettäminen voi olla erityisen vaikeaa, silloin kun menetät sellaista hyvin tärkeää, joka auttaa sinua tuntemaan turvaa elämässäsi – kuten jokin suhde, työpaikka, koti tai jokin muu, joka on tuntunut oleelliselta hyvinvointisi kannalta. Ja kuitenkin jos näet, että jokin tuollainen asia on jo lähtenyt tai on juuri lähtemässä, on viisasta vain päästää siitä irti.
 
Luota, että tuossa tilanteessa, suhteessa tai asiassa oli jotain, mikä ei ollut terveellistä sinulle eikä edistänyt ja tukenut heräämisprosessiasi. Se piti sinua rajoittuneessa tilassa ja loi sisällesi 3D-energiota, jotka eivät olleet yhteensopivia sen uuden valo-olemuksesi kanssa, joka syntyy sisälläsi.
 
Silloin kun voit vain päästää irti, jotain uutta ja jännittävää voi tulla ottamaan sen paikan – jotain mikä resonoi paremmin uuden SINUN kanssa.
 
Ahdistuksen kanssa oleminen
 
Jos ahdistusta nousee jatkuvasti, uudestaan ja uudestaan, ota aikaa olla sen kanssa, äläkä yritä välttää sitä tai päästä eroon siitä. Se on tunne, joka haluaa tulla tunnetuksi ja koetuksi ilman minkäänlaista tuomitsemista.
 
Tähän liittyy fokuksesi siirtäminen mielestä ja kaikista ajatuksistasi sille kehoalueelle, jolla tiukkuutta tai tuskaa on, mikä on tavallisesti vatsa tai rinta. Vedä muutaman kerran syvään henkeä tälle alueelle. Laita kätesi sen päälle.
 
Silloin saattaa tulla kyyneleitä, mikä voi auttaa. Mutta ole parhaasi mukaan eksymättä tuohon tuskaan tai vellomatta itsesäälissä. Ota tarkkailunvoima tähän mukaan, ja pyri samanaikaisesti sekä tarkkailemaan tuota tunnetta että olemaan myötätuntoinen sille. Kysy ahdistukselta, mitä se haluaa. Kuuntele ja ole ymmärtäväinen. Sinun ei tarvitse ratkaista tuota ongelmaa tai saada mitään vastauksia – sinun täytyy vain olla siinä myötätuntoisena ja tuomitsemattomana kuuntelijana. Sitä kaikki ahdistus todellisuudessa vain haluaa.
 
Kun pystyt tekemään tämän, tunnet tiukkuuden ja tuskan alkavan rentoutua ja vapautua. Jos se ei vieläkään täysin vapaudu, tuo tämä ahdistus henkisydämeesi ja anna sen levätä siellä rakkaudessa. Kun olet täysin tuntenut ja hyväksynyt sen myötätuntoisena itseäsi kohtaan, siihen liittyvä kehokokemus häviää lopulta. Ja mielesi on sitten selkeämpi ja kykenevämpi tekemään parempia päätöksiä ongelmaan liittyen.
 
Kollektiivisen ahdistuksen nappaaminen
 
Tiedosta, että sinuun vaikuttavat luultavasti maailman kaoottiset pelkoenergiat. Toisinaan ahdistus voi tuntua heräävän kuin tyhjästä. Se ei liity mitenkään sinuun. Elämäsi tuntuu olevan suhteellisen ok sillä erää eikä ole meneillään mitään, minkä pitäisi aiheuttaa sinulle ahdistusta. Tämä voi olla todella hämmentävää.
 
Jos tätä tapahtuu, tiedä, että nämä ahdistuskohtaukset eivät ehkä edes liity sinuun henkilökohtaisesti. Ne ovat jotain, minkä nappaat kollektiivitietoisuudesta tai ihmisiltä, joiden kanssa olet yhteydessä. Tilanne on usein tämä, jos olet erityisen empaattinen.
 
Siis kun tunnet ahdistusta, erityisesti jos siinä ei ole mitään tolkkua, ensimmäisenä kannattaa virittyä siihen ja kysyä, nappaatko kollektiivista ahdistusta. Jos näin on, huomaat, että pelkkä kysyminen alkaa helpottaa sitä. Ja voit sitten tehdä jotain, mikä tuo rakkautta ja myötätuntoa tietoisuuteesi, ja vapauttaa tuon ahdistuksen valoon. Joskus enkelien pyytäminen auttamaan tässä voi puhdistaa kenttäsi nopeammin. Jos tuntemuksesi on kollektiivista ahdistusta, se häviää.
 
Tämä siirtymäjakso on väliaikainen
 
Viimeinen muistettava asia on, että tämä siirtymäjakso jota käymme läpi matkallamme viidenteen ulottuvuuteen, on väliaikainen. Olemme tavallaan sillalla, kun puhdistuminen ja transformoituminen tapahtuu. Se ei kestä ikuisesti.
 
Jatka siirtymistä eteenpäin ja rakasta itseäsi matkan joka askeleella. Pysy parhaasi mukaan mahdollisimman paljon 5D-tietoisuudessa, ja ole mukava itsellesi, silloin kun lankeat vanhoihin 3D-kuvioihin. Tiedä, että olet kallisarvoinen ja syvästi rakastettu, ja että kaikilla oleellisilla tasoilla olet aina – aina – turvassa koko matkallasi 5D:hen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >