HomeViestejäVidya Frazier7.4.2020 - Surun, epätoivon ja pelon kohtaaminen myötätuntoisesti

7.4.2020 - Surun, epätoivon ja pelon kohtaaminen myötätuntoisesti

SURUN, EPÄTOIVON JA PELON KOHTAAMINEN MYÖTÄTUNTOISESTI
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
7.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olen kuvannut viimeaikaisissa postauksissani, ympäri planeettaa on monia jännittäviä merkkejä heräämisestä. Meillä on hyvin paljon juhlittavaa – erityisesti nyt, kun kutsu joukkomeditaatioon 4.4. sai uskomattoman vastaanoton. (Olimme muuten menestyksekkäitä!)
 
Hyvin monet meistä kokivat voimakasta valoa virtaavan lävitsemme, kun osallistuimme, ja tunsivat innostusta osallistumisesta niin valtavaan ponnistukseen puhdistaa planeetalta virus ja auttaa ihmiskunnan tönäämisessä eteenpäin 5D-tietoisuutta kohti.
 
Silti päivittäin tapahtuu edelleen uskomattomia kauheuksia monilla maailman alueilla – kaikki kuolemat, rakkaiden sureminen, valtava määrä ruumiita tietyissä kaupungeissa ja valitettavan väsynyt terveydenhoitohenkilökunta, joka yrittää käsitellä sitä kaikkea. Ja sitten tapahtuu myös globaali talouden romahdus, mikä aiheuttaa suurta pelkoa ja järkytystä monissa ihmisissä. Sen kaiken käsitteleminen voi olla ylivoimaista.
 
Lapset ahdingossa
 
Ja ikään kuin kaikki tämä ei riittäisi, esiin pujahtelee myös uutisia lapsista, joita pelastetaan viimeinkin maanalaisista bunkkereista tiettyjen kaupunkien alla. Reaktiona tähän tilanteeseen on nyt kiireesti pystytetty kenttäsairaalayksiköitä New Yorkin Keskuspuistoon antamaan ensiapua heille, ensiaskeleena heidän henkensä pelastamisessa.
 
"Virallinen" tarina näistä kenttäsairaalayksiköistä on, että ne ovat covid-19-potilaiden lisäpaikkatarpeeseen, ja jossain määrin tämäkin saattaa olla totta. Kuitenkin toiset lähteet kertovat toista tarinaa, joka liittyy lasten pelastamiseen. Jotkut sanovat, että myös kaksi alusta Amerikan rannikolla, Mercy ja Comfort, on valmiina ottamaan näitä lapsia.
 
Jos sinulle on uutta informaatio, että lapsia on pidetty vankina, kidutettu ja tapettu monia vuosikymmeniä näissä bunkkereissa Illuminatin pimeiin satanistisiin käyttötarkoituksiin – eikä vain pedofiilisiin tarkoituksiin, vaan vielä paljon, paljon vielä – tämä saattaa olla uutinen, jota et halua kuulla.
 
En ehdota, että pengot tätä aihetta liian syvältä. Mutta jos haluat todella tietää totuuden yhdestä niistä julmuuksista maailmassa, joihin nyt lopultakin käydään käsiksi, saattaa olla tärkeää ainakin lukea tai kuunnella aiheesta riittävästi tiedostaaksesi, mitä tapahtuu. Niin kamalaa kuin tämän ongelman pohtiminen onkin, tietoisuus tällaisista asioista on osa sitä heräämistä, jota nyt tapahtuu planeetalla.
 
Tässä on postaus videon kera, ja se kuvaa maanalaisia bunkkereita, jollaisissa on ollut monia lapsia ympäri maailmaa, ja miten näitä lapsia nyt pelastetaan. Voit lukea tästä myös Mel Gibsonin ilmiannon Hollywood-eliitin pimeistä toimista, joihin liittyy lapsia. Tässä on "Journal of Psychohistoryssä" julkaistu artikkeli aiheesta. Ja tässä on yksi monista aihetta käsittelevistä youtube-videoista.
 
Vaikka olisit ollut jo tietoinen tästä uutisesta, joka on pyörinyt internetissä useita vuosia näistä vangituista lapsista, et ole kenties ollut valmis tai kykenevä menemään juuri tuohon pimeään kaninkoloon ymmärtääksesi täysin siihen liittyvän vakavuuden ja kauheuden. Mutta nyt kun livahtelee ulos uutisia joidenkin näiden lasten vapauttamisesta, täytyy lopultakin käsitellä se.
 
Kollektiivisen kärsimyksen kokeminen
 
Melkein kenen tahansa on vaikeaa käsitellä tällaisia uutisia. Mutta luonnostaan empaattisena valotyöntekijänä, sen lisäksi, että tämä kauheus täytyy käsitellä henkilökohtaisella tasolla, luultavasti tunnet myös ihmisten kollektiivitietoisuudessa olevan kärsimyksen, kun tämä uutinen – sekä viruksesta että lapsista – tulee julki.
 
Saatat yrittää välttää sen tarttumista sisuksiisi, mitä tapahtuu, kun lukee tai kuulee jostain uudesta kauheudesta, jota ihmiset kestävät. Yrität ehkä kääntää huomiosi jonnekin toisaalle ja työntää tuskan pois tietoisesta mielestäsi.
 
Mutta saatat huomata, ettet voi enää tehdä sitä – se tulee jatkuvasti pintaan vallaten mielesi ja kehosi ja vaatii kohtaamaan, muutamaan ja vapauttamaan sen. Ja sitten kun olet tehnyt tämän omasta puolestasi, luultavasti valotyöntekijänä oivallat, että ennen inkarnoitumistasi ilmoittauduit myös auttamaan toisia kollektiivisen kauhun ja surun puhdistamisessa, kun sitä tulee pintaan.
 
Tuskan muuntaminen
 
Siis miten voit tehdä tämän? Olet ehkä löytänyt henkisissä harjoituksissasi tapoja kohdata tällaisen tuskan ja vapauta siitä tehokkaasti. Olet onnekas, jos näin on.
 
Mutta kenties tekniikat joita olet vuosien saatossa oppinut meditaatiosta tai joogasta tai muista henkisistä harjoituksista, eivät toimi nyt. Mielesi on liian vimmainen ja kehosi liian supistunut. Ja huomaat tarttuvasi häiriötekijöihin. Tai pidät kiinni uskomuksesta, että vain itsesi keskittäminen ja hengityksesi seuraaminen vähän aikaa hoitaa sen – ja huomaat vain, että jokin muu mitä kuulet tai koet myöhemmin, tökkäisee tuota surua sisuksissasi ja herättää sen taas henkiin.
 
Jos näin on, annan tässä muutaman vinkin yhteen tapaan kohdata, muuntaa ja vapauttaa tuntemasi kauhu ja suru onnistuneesti.
 
1. Kerää rohkeutesi. Sen surun syvyyden vuoksi joka saattaa nousta sisälläsi ja koska useimmilla ihmisillä on luontainen halu vastustaa sen käsittelemistä, saattaa vaatia rohkeutta, aikaa ja sinnikästä ponnistelua oppia, miten muunnetaan tuskaa, kun alussa yrität tätä. Mutta sitten kun sinusta tulee harjaantunut – miten tahansa opitkin tekemään sen – sen onnistuu tekemään paljon nopeammin.
 
2. Kohtaa suru vastustamatta. Sinun täytyy ensin kohdata täysin tuo tuska ja suru, vastustamatta ja tuomitsematta. Siis sinun kannattaa aloittaa vetämällä muutaman kerran syvään henkeä.
 
a. Kutsu valovoimia. Koska haluat ehkä vapauttaa kollektiivisia energioita sekä omiasi, on tärkeää aluksi kutsua kaikenlaista taivaallista apua, jota voit kuvitella – jumalainen valo, enkelit, ylösnousseet mestarit, galaktiset, korkeampi itsesi, Pyhä henki, Kristus, Buddha jne. Kutsu kaikkea tukea, jonka kanssa resonoit, ja salli heidän tuomansa valon ympäröidä sinut, syleillä sinua ja täyttää sinut. Jatka hengittämistä.
 
b. Siirrä fokuksesi mielestä kehoon. Sitten on aika tietoisesti vetää huomio pois rationaalisesta mielestä – osastasi joka ei osaa kohdata tuskaa menestyksekkäästi – ja fokusoitua siihen kehosi osaan, joka kokee sen. Tämä on tavallisesti vatsa ja/tai sydän. Tällä alueella sijaitsee suurin osa kärsimyskehostasi. Siinä kohtaa kehosi kokee sen tiukkuutena, supistumisena. Laita kätesi siihen, missä kipu on voimakkainta.
 
c. Hengitä pelkoon. Sinussa voi nousta voimakasta pelkoa alkuun, kun teet tätä, mutta jatka vain syvään hengittämistä tuskaan vatsasi ja sydämesi alueella, ja huomaat, että voit pitää fokuksesi vakaana ja sallia pelon vain olla siinä. Jos löydät itsesi taas mielestä, tuo fokuksesi lempeästi takaisin kehoon.
 
d. Tunne helpotusta. Tässä kohtaa, kun jatkat syvään hengittämistä tuskaan, luultavasti alat tuntea helpotusta. Tämä johtuu siitä, että tuska kohdataan vastustamatta ja tuomitsematta. Se tuntee, että se nähdään, hyväksytään ja tunnustetaan. Tätä mikä tahansa tunnetuska aina haluaa – olla täysin koettu, sallittu ja hyväksytty. Kehon kipu on sinulle sen kehotus tehdä tämä.
 
e. Kohtaa tuska myötätuntoisesti. Katso nyt, pystytkö sitten hyväksymään surun – ja kaikki muut tunteet, joita sen kanssa ehkä nousee, myös samanlaisten kokemusten muistot. Kohtaa se kaikki tuntien täysin myötätuntoa itseäsi kohtaan. Voit puhua rauhallisesti sille, kuin puhuisit pienelle ja pelästyneelle lapselle. Saatat yllättyä siitä rauhasta, joka syntyy, kun koet sen lempeän balsamin, jota myötätunto itseäsi kohtaan tuo sinulle.
 
f. Vapauta se valoon. Kun lopulta tunnet itselläsi tällaista rauhaa ja hiljaisuutta, on aika kutsua jumalaista valoa tai enkeleitä ottamaan kaikki tuo tuska, suru ja pelko sinusta. Näe, että se kaikki kiedotaan valoon, nostetaan pois kehostasi ja sitten muunnetaan alkuperäiseen muotoonsa, joka on paradoksaalisesti valoa.
 
3. Lähetä valoa kaikille kärsimyksessä oleville. Kun olet saanut vapautettua tuskan kehostasi, on aika alkaa lähettää jumalaista valoa ja rakkauttasi ja myötätuntoasi maailmassa kaikille niille, jotka kokevat henkilökohtaisesti noita kauheuksia.
 
Tuo mieleesi kaikki ne, jotka kärsivät viruksesta, heidän rakkaansa ja kaikki terveydenhoitohenkilöt, jotka auttavat heitä. Tuo huomio kaikkiin niihin, jotka kärsivät taloudellisesti ja pelkäävät itsensä ja perheensä elättämisen puolesta.
 
Ja sitten fokusoidu pelastettaviin lapsiin. Suihkuta heitä jumalaisella rakkaudella kaikin tavoin, joita voit kuvitella. Ja lopuksi fokusoidu niihin armeijan ja terveydenhuollon henkilöihin, jota vapauttavat lapsia – suurin osa heistä luultavasti järkyttyneinä ja täysin valmistautumattomana kohtaamiinsa kauheuksiin.
 
Samaan aikaan jatka valon ja rakkauden tuomista omaan sydämeesi ja vatsaasi, kun teet tätä. Tunne itsesi kietoutuneena täysin säteilevän jumalaisen valon syleilyyn. Saatat kokea itsesi suurena ja laajentuneena olentoja, joka perimmiltään olet, ja leijailet jossain avaruudessa katsellen Maata ja kaikkia sen asukkaita. Olet irti ja vapaa – ja kuitenkin edelleen täysin yhdistynyt kaikkiin ja kaikkeen voimakkaan rakkautesi kautta.
 
Supistettu versio parannustekniikasta
 
Saattaa olla aikoja, jolloin sinuun yhtäkkiä iskee niin voimakas surun tai tuskan tunne, ettet muista mitään näistä askelista selvästi. Mielesi jähmettyy. Jos näin joskus tapahtuu, tässä on nopea ja helppo muistitekniikka, joka saattaa auttaa. Muista ABC:t! (Suom. huom. englanninkielessä a-kohdassa on a:lla alkavia sanoja, b-kohdassa b:llä ja c-kohdassa c:llä.)
 
A: Pyydä apua.
B. Hengitä – ole kehosi kanssa.
C: Kutsu valoa viemään pois tuska.
 
Anna itsellesi rakkautta ja arvostusta
 
Saatat löytää itselläsi paremmin toimivia tapoja vapautua tuskastasi. Jos näin on, käytä niitä ja katso, miten voit hienovirittää omaa menetelmääsi vapauttamaan surun ja epätoivon, jota olet ottanut kehoosi. Älä anna sen jäytää.
 
Ja joka kerta kun teet tämän, muista antaa itsellesi rakkautta ja arvostusta tekemästäsi palvelusta – ei vain itsesi, vaan koko planeetan hyväksi.
 
Joka kerta kun pystyt vapauttamaan tuskan olemuksestasi täysin, palvelet koko ihmiskuntaa. Voit oivaltaa, että tämä on iso osa sitä, mitä olet tällä kerralla tullut Maahan tekemään – auttamaan kaikkien niiden synkkien vääristymien ja mutaatioiden puhdistamisessa, joita on kehittynyt kolmannessa ulottuvuudessa viimeisten 26.000 vuoden aikana. Tulit muuntamaan ne valoksi.
 
Tätä tehdessäsi olet luonut ympärillesi "taivaskuplan", josta monet voivat löytää lohtua ja hoivaa. Ja suoritat tärkeän osan henkisestä tehtävästäsi.
 
Tässä on youtube, joka johdattaa sinut meditaation läpi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >