HomeViestejäVidya Frazier23.3.2020 - Tunnetko sen? Alkaako "Tapahtuma" tapahtua?

23.3.2020 - Tunnetko sen? Alkaako "Tapahtuma" tapahtua?

TUNNETKO SEN? ALKAAKO "TAPAHTUMA" TAPAHTUA?
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
23.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On totaalisen irrationaalista. Vakavaa sairautta ja kuolemia on ympäri maailmaa, ihmiset ovat peloissaan ja epätoivoisia. Poliittiset riidat ovat pahempia kuin koskaan. Ja kuitenkin … ja kuitenkin … jos virityt, saatat tulla tietoiseksi …
 
* syvästä ilon ja innostuksen tunteesta, joka kuplii sisälläsi
* syvästä sisäisen rauhan tunteesta
* tietämisestä, että kaikki on todellisuudessa hyvin, siitä huolimatta miltä tällä hetkellä ehkä näyttää.
 
Tunnetko sen?
 
Eetterissä ympärillämme on tunne tauosta … pysähtymisestä ja lepäämisestä …
 
… ikään kuin se maankuulu hamsteri joka on juossut pyörässä vuosisatoja, olisi yhtäkkiä pysähtynyt – ja nyt se on vapautettu löytämään itsensä luonnonkukkakedolta kultaisesta auringonpaisteesta. Ilmassa on uskomatonta keveyttä.
 
Miten se voi olla mahdollista? Se kaikki tuntuu hyvin irrationaaliselta, ottaen huomioon olosuhteet, ja kuitenkin monet meistä tuntevat sen. Jotain syvällistä ja taianomaista tuntuu tapahtuvan.
 
Yllättävän positiivisia asioita tapahtuu
 
Yksi tähän kokemukseen vaikuttava tekijä on luultavasti, että vietämme nyt enemmän aikaa kotona, meillä on vähemmän kiirettä, huomiomme menee vähemmän ulkoisiin tapahtumiin ja vastuisiin. Voi tuntua siltä, kuin kaikki huolet ja stressi olisivat jotenkin väliaikaisesti kadonneet. Kaikkien tavanomaisten toimien pysähdyttyä elämässämme, on enemmän aikaa rentoutua ja pudota todellisuuden syvempään kokemiseen, hetkeen.
 
Tämä on erityisen helppoa tuntea luonnossa. Oletko huomannut, miten kaikki ulkona näyttää jotenkin kirkkaammalta ja elävämmältä?
 
Näin itse asiassa on: on merkkejä siitä, että luonto elpyy uskomattoman nopeasti nyt, kun ihmiset ovat monin paikoin eristäytyneet kotiin. Delfiinit ja joutsenet palaavat Venetsian kanaaleihin, linnut palaavat ja sininen taivas näkyy paikoissa, jossa sitä ei ole nähty vuosikymmeniin. Kemikaali(suihku)vanat näyttävät hävinneen kaikkialta.
 
Tämä kriisi on myös kannustanut ihmisiä maailmanlaajuisesti kokoontumaan puhelimen ja internetin välityksellä tukemaan toisiaan. Ja auttamaan toisia vaarassa tai pelossa. Ihmisyyden paras puoli kukoistaa hyvin monilla eri tasoilla – ihmiset näyttävät heräävän tavoilla, joihin he eivät luultavasti olisi pystyneet, jos tätä valtavaa maailmanlaajuista kriisiä ei olisi tapahtunut.
 
Ja lisäksi, jos olet osa "paljastusyhteisöä", kuulet vaihtoehtouutisista, mitä maailmassa kulissien takana tapahtuu – ja tämäkin on syy juhlaan. On hyvin todennäköistä, että lähitulevaisuudessa tapahtuu viimeinkin "syvävaltion" hahmojen "massapidätyksiä", sekä tulee mahdollisesti globaali valuutta ja velkajuhla. (Suom. huom. "syvävaltio" (deep state) voi tarkoittaa mm. politiikan ulkopuolisia valtaverkostoja).
 
Mutta onko jotain muuta?
 
Siis kaikki nämä ulkoiset tapahtumat aiheuttavat hyvin todennäköisesti suurempaa ilon ja innostuksen tunnetta monille meistä. Mutta uskon, että jokin muukin, kuin kaikki nämä positiivisen muutoksen ulkoiset tapahtumat ja ilmentymät, saa aikaan sen, mitä koemme. On vielä hienovaraisempi energia, johon voimme virittyä kaikkien selvien ulkoisten rakkaus- ja ilosyiden alla.
 
Se on korkeamman ulottuvuuden valoenergia, jota yhtäkkiä virtaa Maahan suuremmalla voimalla kuin koskaan aiemmin, auttaen ihmisiä heräämään henkisesti ja "sydämellisesti". Se on selkeää, pehmeää ja lempeää iloista juhlaenergiaa, joka kohottaa ja laajentaa sydäntä ja mieltä.
 
Kun virityt tähän energiaan, olet ikään kuin laskeutunut ajan ulkopuoliseen tilaan, tilaan jossa voit vain olla. On tunne hiljaisesta laajentumisesta ajattomaan avaruuteen.
 
Löydät itsesi maailmasta, joka on jotenkin hyvin hiljainen sellaisella tasolla, jota et ole koskaan ennen täysin tiedostanut. Tosiaankin, melkein kuin jokin globaali energiakontrollimekanismi joka on jatkuvasti työntänyt tunteitamme alaspäin, olisi suljettu ensimmäistä kertaa historiassa. On jotenkin helpompaa pysyä positiivisena kuin ennen, helpompaa pysyä yhteydessä Lähteeseen.
 
Tapahtuuko tässä "Tapahtuma"?
 
Hmmmm … kaikki tämä kuulostaa koko lailla kuin viidennen ulottuvuuden kuvaukselta, eikö vain? Voisiko tämä olla selvä merkki, että nyt lähestymme viimeinkin kauan odotettua "Tapahtumaa" – Maan monumentaalista transformaatiomuutosta viidenteen ulottuvuuteen? Saammeko pienen maistiaisen siitä tässä kohtaa?
 
Olen ilmaissut aiemmissa postauksissa ja kirjoissa, että Tapahtuma olisi luultavasti sekä vähittäinen prosessi että äkillinen muutos, joka tapahtuisi jossain ajan hetkessä ja jonka synnyttäisi ns. auringon välähdys. Tämä tuntuu edelleen pätevältä, ja se mitä koemme nyt, on aina vain voimakkaampia valoaaltoja, jotka on suunniteltu valmistelemaan meitä vähitellen siihen loppukokemukseen, jolloin koko Maa transformoituu.
 
Jos koet tässä kuvaamiani energioita edes aina silloin tällöin, voit luultavasti nähdä, että vastaanotamme varhaislähetyksiä siitä armosta, jonka koemme jossain kohtaa lähitulevaisuudessa. Meitä valmistellaan energeettisesti omaksumaan mukavammin ja helpommin nuo tähtitieteellisesti korkeammat taajuudet, kun ne saapuvat.
 
Ota siis aikaa virittyä näihin poikkeuksellisiin energioihin ja nauti niistä, jos voit! Salli itsesi kohotettavan niiden tarjoamiin ilo- ja rakkaustaajuuksiin, ja ratsasta näillä aalloilla sen luontaisen ilon kera, joka ilmestyy esiin olemuksesi syvyyksistä. Nämä valoaallot ovat antamassa meille tämän lahjan.
 
Transformaatioajat
 
Ja jos toisinaan tunnet itsesi vedettävän edelleen epätoivon ja pelon syöksykierteeseen maailman tilasta, älä ole huolissasi.
 
Muista, että kaikki profetiat näistä transformaatioajoista jotka johtavat Tapahtuman ajankohtaan, ovat kertoneet, että olisi äärimmäistä kaaosta, häiriöitä ja globaalien rakenteiden romahtamista, tekemään tilaa uusien ja inhimillisten rakenteiden synnyttämiselle uuteen maailmaan. Näitä tapahtumia on pelottavaa elää läpi, mutta perimmiltään ne vapauttavat.
 
Nämä profetiat ovat myös ilmaisseet, että jokainen ihminen kokisi samanlaista kaaosta ja häiriöitä omassa elämässään. Jos olet syvällä kokemassa omia haasteitasi näinä aikoina, tiedä, että tämä on odotettava kokemus riippumatta siitä, miten hereillä olet. Tiedä, että olet raiteilla ylösnousemusprosessissasi. On siivoamisaikaa monilla meistä: kaikki mikä ei voi mennä mukanamme viidenteen ulottuvuuteen, on kohdattava, hyväksyttävä ja tasapainotettava, jotta siitä voidaan päästää irti.
 
Korkeataajuiset valoaallot joita tulee, tuovat nämä asiat esiin parannettavaksi ja vapauttavaksi, mutta ne kantavat myös syvää rakkautta ja iloa tekemään parantamisesta nopeampaa ja helpompaa. Virity niihin ja näet: nyt on paljon helpompaa kuin koskaan päästää irti vanhoista kaavoista ja traumoista ja kokea parantuminen ja helpotus. Ei tarvita enää pitkiä ja hitaita parantumisprosesseja.
 
Kiinnitä huomiota myös uniisi. Ovatko ne tavallista elävämpiä? Ovatko ne itse asiassa ruumiista irtautumiskokemuksia? Kenties olet monien valotyöntekijöiden tapaan äärimmäisen kiireinen toisella puolella ja tuot valoa ja ymmärrystä ihmisille ympäri maailmaa unitilassa.
 
Ole tietoinen myös intuitiivisista kyvyistä, joita voi tulla esiin näin aikoina. Katsele, kun synkronismia tapahtuu. Salli moniulotteisten todellisuuksien tapahtua samanaikaisesti. Muista: et ole hullu – heräät pelkästään siihen, kuka olet ja olet aina ollut.
 
Huumori ja nauraminen ovat tärkeitä
 
On myös tärkeää ylläpitää huumorintajusi kaaoksesta ja hämmennyksestä, jota kaikki kokevat. Löydä asioita, jotka saavat sinut nauramaan. Nauraminen nostaa värähtelyäsi ja vahvistaa immuunijärjestelmääsi.
 
Ja muista jatkuvasti: pääsemme läpi tästä kollektiivisena ihmistietoisuutena ja meistä tulee vahvempia ja viisaampia sen vuoksi. Maailma ei ole enää koskaan entisensä. Ja itse asiassa, lopulta se värähtelee täysin rakkautta, rauhaa ja harmoniaa – maailma jota niin monet meistä ovat odottaneet aioneita.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >