HomeViestejäVidya Frazier18.6.2019 - "Välimaailmassa" eläminen

18.6.2019 - "Välimaailmassa" eläminen

"VÄLIMAAILMASSA" ELÄMINEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
18.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tuntuuko sinusta nykyään koskaan siltä, että elät väliaikaiselta tuntuvassa maailmassa, kuin olisit jotenkin odotustilassa, tauolla? Tai ikään kuin olisit maailmassa kahden todellisuuden välillä: elämä jonka olet tuntenut tähän saakka, ja uusi joka ei ole ihan vielä alkanut?
 
Huomaan, että monet meistä ovat tällaisessa paikassa. Se on epämukavaa ja jotenkin ahdistusta herättävää. Tiedostamme, että se elämä jota olemme eläneet koko elämän, on jotenkin haalistumassa ja häviämässä, mutta emme elä vielä uudessa elämässä.
 
Olemme eräänlaisella ei-kenenkään-maalla näiden kahden todellisuuden välissä … ja odotamme. Jotain uutta tuntuu olevan lähihorisontissa. Se tuntuu suurelta ja tärkeältä, mutta sitä ei vielä täysin tiedetä.
 
Ja kuitenkin se on meidän elämämme, joka muuttuu – vai muutummeko me? Luultavasti kumpaakin. Monia meistä jotka tiedämme olevamme ensimmäisen aallon valotyöntekijöitä, on ravisteltu nopeilla muutoksilla persoonallisuudessamme, kun osiamme jotka ennen tuntuivat hyvin tärkeiltä ja arvokkailta, on pudonnut pois, ja sieluolemuksemme uusia aspekteja on alkanut syttyä sisällämme. Tämä näyttää yleiseltä kokemukselta niille, jotka menevät nopeasti neljännen ulottuvuuden ylempien tasojen läpi matkalla viidenteen ulottuvuuteen.
 
Jotain suurta tapahtuu
 
Mutta jos olet viime aikoina virittynyt kollektiiviin (sen sijaan, että olet kuunnellut, mitä valtavirtamedia kertoo), saattaa tuntua siltä, että myös maailmassa tapahtuu jotain todella erilaista ja jännittävää. Ja se tuntuu isolta.
 
Osa tästä tuntemuksesta johtuu luultavasti maanantain täysikuun energioista ja myös siitä, että olemme nyt astuneet "päivänseisausporttikäytävään", joka johtaa päivänseisaukseen perjantaina. Tämän päivänseisauksen astrologiset asetelmat lupaavat olla äärimmäisen voimakkaita ja tuoda viidennen ulottuvuuden vapausaaltoja, jollaisia emme ole tunteneet koskaan aiemmin.
 
Ja osa siitä johtuu ehkä tietyistä tapahtumista, joita saattaa tapahtua USA:ssa muutaman seuraavan viikon aikana, kuten monet internet-raportit vihjaavat. Aika näyttää, tapahtuuko niitä.
 
Mutta samaan aikaan, jos tunnet ahdistusta ja epävarmuutta – tai kenties ärsytystä ja kärsimättömyyttä – olet ehkä astunut tämän välimaailman kummalliselle maaperälle. Kun on tässä maailmassa, ei ole oikeastaan enää mitään kiinteää, mistä pitää kiinni, ei mitään täysin luotettavaa. Et ole enää, kuka olet aina ollut, mutta et ole vielä, kuka sinusta on tulossa.
 
Luottamuspolku
 
Saatat huomata, että ainoa käyttökelpoinen polku tässä kohtaa on luottamus. Luottamatta mihinkään järjestelmään, johon osallistut, tai maailmantapahtumiin. Ja luottamatta siihen, mitä rationaalinen mielesi kertoo sinulle. Mutta luottaen siihen, mitä sydämesi kertoo sinulle.
 
Nyt on tosi kyseessä, kuten sanotaan – on aika luottaa kaikkiin henkisiin opetuksiin, joita olet koskaan lukenut ja kuullut vuosien aikana kääntymisestä sisäänpäin etsimään totuutta siitä, kuka olet, ja antaa oman sisäisen opastuksesi ohjata. Tuntuu siltä, että voidakseen asettua mukavasti ja luottavaisesti välimaailmaan siksi aikaa, kun se kestää, tämä on luultavasti ainoa lähestymistapa, joka voi toimia.
 
Ja eikö heräämisessä/ylösnousemuksessa ole tästä kyse joka tapauksessa? Luottaa, että Lähde on sisällämme, ja havaita täysin, että näin on. Ja luottaa, että se opastaa meitä rakastavasti näiden neljännen ulottuvuuden kummallisten ja vieraiden maiden läpi, joilla parhaillaan kuljemme.
 
Kun olemme löytäneet tämän luottamuspolun, elämästä tulee valittujen toimien/vastausten virtaa elämän tapahtumiin, tavanomaisten tunnereaktioiden sijasta. Sydämesi avautuu, optimismi kukoistaa ja elämä tuntuu hyvältä – riippumatta siitä, miten epävarma tai vieras se ehkä jatkuvasti on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >