HomeViestejäVidya Frazier31.1.2019 - Muutos, menetys ja epävarmuus - ylösnousemusprosessin tuntomerkkejä

31.1.2019 - Muutos, menetys ja epävarmuus - ylösnousemusprosessin tuntomerkkejä

MUUTOS, MENETYS JA EPÄVARMUUS – YLÖSNOUSEMUSPROSESSIN TUNTOMERKKEJÄ
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
31.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos olet kokenut paljon muutosta, menetystä ja epävarmuutta elämässäsi viime aikoina, tiedät, että olet syvällä ylösnousemusprosessissasi. Nämä ovat kenties yleisimpiä merkkejä siitä, että olet raivaamassa tietäsi ylemmän neljännen ulottuvuuden läpi, mikä valmistelee sinut lopulta siirtymään viidenteen.
 
Mutta tämän prosessin kokeminen ei ole yleensä kovin hauskaa. Monet ihmiset huomaavat, että niin paljon muuttuu heidän elämässään ja olemuksessaan, että se voi olla pelottavaa. He tuntevat eksyneensä ilman kompassia, joka ohjaa heitä sen jatkuvasti muuttuvan todellisuuden läpi, johon he ovat astuneet.
 
Tuntuu olevan vaikeampaa kuin koskaan tietää, minkä päätöksen tekee kullakin hetkellä, kun ei tiedä, mihin se veisi. Vanhat tavat tuntea varmuutta elämässään tuntuvat putoavan pois – vanhat suhteet jotka antoivat lohtua, vanhat tilanteet jotka antoivat taloudellisen turvan, ja vanhat uskomukset jotka opastivat. Ei ole enää paljon mitään, mistä pitää kiinni tunteakseen turvaa ja varmuutta siitä, kuka on ja mihin on menossa.
 
Olet pioneeri
 
Ja tämä johtuu siitä, että olet pioneeri tällä polulla viidenteen ulottuvuuteen. Useimmilla ihmisillä ei ole vielä aavistustakaan tästä matkasta. Se on täysin uusi kokemus ihmiskunnalle – ja myös sellaista, mitä ilmeisesti mitkään olennot universumissa eivät ole koskaan aiemmin tehneet, ottaen fyysisen kehonsa mukaan. Niinpä suuri osa siitä on edelleen tuntematonta.
 
Mutta sinä olet rohkeana valotyöntekijänä ryhtynyt vapaaehtoisesti pioneerina auttamaan tämän polun kulkemisessa. Sen tuloksena saatat huomata, ettei ole vielä paljon tienviittoja, minne olet matkalla, tai selviä osviittoja mihin mennä kulloinkin. Saatat tuntea olevasi täysin yksin tällä polulla. Tuntemattomat risteykset voivat hämmentää sinua ja ilmiselvät umpikujat saavat ehkä epäilemään itseäsi. Sinun ehkä täytyy palata taaksepäin ja valita toinen tuntematon tie, usein toiseen tuntemattomaan määränpäähän. Ei mikään ihme, että voit tuntea jonkin aikaa eksyneesi, ennen kuin määrität taas sijaintisi.
 
Luottamus on ainoa vaihtoehto
 
On aikoja, jolloin ainoa vaihtoehtosi on hypätä täydelliseen luottamukseen – luottaen universumiin, Lähteeseen, korkeampaan itseen, miksi tahansa haluat kutsua sitä opastusta, jonka löydät sisältäsi. Ulkoiset informaatiolähteet – ystävien tai perheen mielipiteet tai löytämäsi asiantuntijat – eivät vain enää pure.
 
Eivätkä ne ajatukset joita rationaalinen mielesi generoi sen informaation perusteella, jota olet saanut ulkopuolelta. Mielesi osaa vain sutia hedelmättömästi paikoillaan yrittäessään ymmärtää asioita, jotka ylittävät sen kyvyt.
 
Se mitä kuulet näistä lähteistä, on saattanut toimia ennen, kun toimit vielä täysin kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa. Mutta nyt ole tuntemattomalla, korkeamman ulottuvuuden alueella ja opastuksen täytyy tässä kohtaa tulla sisältäsi.
 
Tästä sisäisestä lähteestä tuleviin viesteihin luottaminen vaatii luottamusta, jota sinun ei ehkä koskaan ennen ole tarvinnut kehittää. Ennen oli suhteellisen helppoa määrittää, miten selviytyy fyysisesti, taloudellisesti ja tunnepuolella. Pystyit selvittämään, miten saada tarvitsemiasi asioita ja haluamaasi tunnetukea ihmisiltä ja olosuhteista ympärilläsi.
 
Mutta nyt olet ehkä oivaltanut, ettei tämä strategia toimi kovin hyvin enää. Ja jos olet todella itsetietoinen, saatat myös nähdä, miten yritys elää sillä tavalla pitää sinut alemman tason ahdistustilassa, erityisesti jos olet oivaltanut, että loppujen lopuksi sinulla on erittäin vähän kontrollia moniin ulkoisiin olosuhteisiin.
 
Siirtyminen viidettä ulottuvuutta kohti
 
Kun siirryt viidennen ulottuvuuden tietoisuutta kohti, huomaat, että sinun täytyy päästää irti tästä rajoittuneesta strategiasta. Jos pidät voimakkaasti kiinni siitä uskosta, että asiat ja ihmiset ulkopuolellasi ovat vastuussa turvallisuudentunteestasi, selviytymisestäsi ja onnellisuudestasi, sinulle luultavasti annetaan tilaisuus havaita, etteivät ne ole. Monet näistä ulkoisista tukimuodoista saattavat hävitä (joko väliaikaisesti tai pysyvästi) näyttämään sinulle tämän.
 
Esimerkiksi jos menetät työpaikan, säästöt, terveyden tai tärkeän suhteen, tiedä, että silloin tämä oppimisdynamiikka saattaa olla käynnissä. Panikoinnin sijasta katso, pystytkö kääntymään sisäänpäin ja harmonisoitumaan siihen luottamukseen, että löydät keinon selviytyä ja saat vakautta muilla tavoilla, kenties tavoilla jotka tuovat sinulle vielä suurempaa ilon, turvallisuuden ja vapauden tunnetta.
 
Pysy läsnäolevassa hetkessä
 
Muista, että jos pysyt läsnäolevassa hetkessä etkä panikoi siitä, mitä saattaa tapahtua tulevaisuudessa, tavallisesti voit havaita, että kaikki on ok juuri nyt. Sinulla on kaikki oleelliset asiat, joita tarvitset ollaksesi suhteellisen mukavasti ja rauhassa.
 
Ja ajattele sitä: et oikeasti koskaan tiedä, mitä on edessäsi kulman takana, erityisesti näinä aikoina. Voi ilmestyä jotain hyvin yllättävää, mikä auttaa sinua käsittelemään esteen, jonka näet tulevaisuudessa, jotain mikä "pelastaa" sinut. Jos pohdit hetken, sinulle on luultavasti tapahtunut tällaisia pieniä ihmeitä menneisyydessä. Aivan tyhjästä voi tapahtua hyvin monia asioita, joista sinulla ei ole aavistustakaan.
 
Odota ihmeitä, oikeasti odota niitä – ja niitä tapahtuu. Korkeammat neljännen ulottuvuuden energiat joita nyt tulvii planeetalle, voivat luoda niitä sinulle helposti.
 
Antautuminen sille, mitä on
 
Kuitenkin on totta, että ihmeiden odottaminen ja turvallisuuden etsiminen sisältään saattaa olla vaikeaa niinä aikoina, kun pelkää kovasti. Jos kaikki tuttu tuki loppuu ja se kuka olet tiennyt olevasi, näyttää häviävän, voi tuntua kamalalta.
 
Tuollaisina aikoina sinun täytyy pelkästään antautua sille, mitä on hetkessä – hyväksyä nykyhetken todellisuudeksesi täysin koko tilanne, myös kaikki tunnereaktiosi siihen, tuomitsematta, kamppailematta tai tajuamatta. Salli itsesi päästää irti ja vain olla itsesi kanssa kaikessa siinä, samalla tietoisesti rakastaen itseäsi myötätuntoisesti. Mutta älä lankea kurjuuteesi tai ryve siinä. Pysy tietoisena ja ole täysin itsesi kanssa, päättäen antautua sille, mikä tuntuu ylittävän oman korjaamiskykysi, ja luottaa, että korkeampi Sinä ratkaisee tilanteen.
 
Todellisen Sinun löytäminen
 
Jos katsot tarkkaan, oivallat, että häviävät osasi ovat vain osia persoonallisuudestasi, jotka lähtevät. Havaitset, että sisälläsi on korkeampi Sinä, joka ei koskaan muutu. Se Sinä oli sama, kun olit 3-, 15- ja 35-vuotias. Se on ja on aina ollut todellinen Sinä.
 
Se on myös aina johtanut sinua elämän läpi riippumatta siitä, oletko ollut tietoinen siitä vai et. Näissä ajankohtaisissa kokemuksissa, kun tunnet syvää epävarmuutta ja menetät yhteyden ulkoiseen tukeen, tiedä, että sinua kehotetaan luottamaan tähän korkeampaan Sinuun, korkeampaan itseesi.
 
Katso, voitko luottaa, että se tietää tarkkaan, mitä tekee synnyttäessään muutoksia elämääsi, mukaan luettuna ne menetykset jotka tuntuvat aluksi tuskallisilta. Tiedä, että sinun on luultavasti oleellista menettää nuo asiat, valmistelemaan sinua astumaan viidenteen ulottuvuuteen.
 
Luottamus muuttuu tietämiseksi
 
Viidennessä ulottuvuudessa ei nojata turvallisuudentunteessa tai selviytymisessä mihinkään ulkoisessa maailmassa. Turvaudutaan vain luottamukseen – luottamukseen, että elämä tuo ehdottomasti kaiken, mitä tarvitset, silloin kun tarvitset. Ja huomaat, että tämä tapahtuu uudestaan ja uudestaan. Lopulta tämän luottamuksen korvaa varma tietäminen, varmuus joka perustuu omiin kokemuksiisi siitä, että sinusta huolehditaan aina.
 
Mutta ennen kuin tuo tietäminen kehittyy täysin, sinun täytyy turvautua luottamukseen. Luottamukseen, että sinua opastetaan ja sinusta pidetään huolta äärimmäisen myötätuntoisesti ja viisaasti. Ja luottamus oppaanasi huomaat synkronismin kukoistavan kaikkialla ympärilläsi – pienistä ihmeistä tulee tavallisia elämässäsi. Ja mitä enemmän elät tästä luottamustilasta, sitä vahvempaa luottamuksestasi tulee.
 
Näet, että ulkoisessa maailmassa ei ole mitään, mikä on pysyvää tai täysin luotettavaa turvallisuutesi tai selviytymisesi kannalta. Mutta sisäisen luottamuksesi kera, tällä ei ole merkitystä. Sinulla on kaikki, mitä tarvitset.
 
Oppiminen elämään täysin luottamustilasta ei ole aina helppoa. Mutta se rentoutuminen ja pelottomuus mitä alat kokea alkaessasi saavuttaa tämän, on monumentaalista ja muuttaa koko kokemuksesi elämästä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >