HomeViestejäVidya Frazier31.12.2018 - 5D-eläminen hullussa 3D-maailmassa

31.12.2018 - 5D-eläminen hullussa 3D-maailmassa

5D-ELÄMINEN HULLUSSA 3D-MAAILMASSA
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
31.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2019 lupaa olla lisääntyvän kaaoksen vuosi maailmassa. Tämä on erityisen totta, jos raportit tuhansista syytteistä, sotatuomioistuimista, lisääntyvästä maahanmuuttajamäärästä USA:n rajoilla ja Washingtonin jatkuvista taisteluista joukkojen palauttamiseen liittyen – ja kaikesta muusta – pitävät paikkansa.
 
Vaikkei mikään näistä tilanteista todellisuudessa ilmentyisi tai pahentuisi, geopoliittinen kuva pysyy hälyttävänä monilla rintamilla. Se riittää pitämään meidät matalan taajuuden ahdistustilassa siitä, mitä saattaa tapahtua tulevina päivinä.
 
Miten sitten voimme jatkaa matkaamme viidenteen ulottuvuuteen kaiken tämän kaaoksen ja epävarmuuden keskellä? Se ei ole helppoa. Mutta se on mahdollista. Meidän täytyy vain fokusoitua henkilökohtaiseen ylösnousemusprosessiimme ja jatkaa taajuutemme nostamista kaikilla tavoilla, joihin pystymme.
 
Ole tarkkana uutisiin uskomisen kanssa
 
Ensinnäkin on tärkeää oikeasti tajuta, että suurin osa hälyttävistä asioista joita näyttää tapahtuvan maailmassa, ei ehkä ole edes totta. Muista, että suurin osa raportoiduista uutisista on vain toisen käden tietoa – parhaimmillaan. Ja ne yleensä raportoidaan joko tahallaan tai tahattomasti tietyn polarisoituneen ennakkokäsityksen kera.
 
Jos uskot johonkin pelkästään siksi, että siitä raportoidaan uutisissa – valtavirtauutiset tai netin riippumattomat journalistit – saatat tehdä virheen. Ne päivät ovat todella ohi, että voimme luottaa saamiimme uutisiin.
 
Kuten tulee aina vain selvemmäksi, valeuutiset ovat yleisiä ja on vaikeaa tietää mitään varmasti, ellet ole suoraan siellä, missä jokin asia tapahtuu (etkä silloinkaan voi olla oikeasti varma siitä, mitä näet, koska kulissien takana voi tapahtua jotain, mikä ei ole selvää).
 
Vaikuttavatko nämä tapahtumat todellisuudessa elämääsi?
 
Toiseksi on tärkeää kysyä itseltään, vaikuttavatko ne asiat, joita näyttää tapahtuvan maailmassa, todellisuudessa henkilökohtaiseen elämääsi. Tavallisesti eivät vaikuta. Yleensä vain se vaikuttaa sinuun, että ajattelet noita asioita.
 
Saatat uskoa, että huolestuminen tai suuttuminen tai tyrmistyminen kamalista asioista, joista luet tai kuulet maailmassa, on merkki välittämisestä, eettisestä ihmisestä – ja tietysti olet oikeassa. Ja tiedät, että olet yksi näistä ihmisistä.
 
Välität syvästi toisten kärsimyksestä ja välität niistä moraalittomista ja itsekkäistä päätöksistä, joita valtionpäämiehet tekevät. Välität niistä, jotka yrittävät luoda parempaa maailmaa. Olet empaattinen ja henkisesti suuntautunut ihminen, joka tuntee tuskaa, kun toiset kärsivät.
 
Mutta kysymys on: palveleeko sinua tai noita kärsiviä ihmisiä mitenkään, kun siirryt vihaan, syyttelyyn, masennukseen tai pelkoon katsoessasi uutisia? Tietysti, jos pystyt todella tekemään jotain konkreettista helpottamaan tuota kärsimystä, on tärkeää tehdä se. Mutta suurin osa näistä hälyttävistä tilanteista on oikeasti kontrollisi ulkopuolella.
 
On tärkeää tunnistaa se uskomus, usein tiedostamaton, että jos järkytyt hälyttävistä uutisista maailmassa, tämä vahvistaa sitä, että olet "hyvä" ihminen. Tavallaan se vahvistaa – siinä mielessä, että reagoit terveesti empatialla, mikä on tärkeä merkki henkisestä heräämisestä. Mutta tuohon järkytystietoisuuteen jääminen ja sen ylläpitäminen vatvomalla sitä ja sen kommunikoiminen toisille, ei ole merkki korkeammasta tietoisuudesta. Kuten varmasti tiedät, kaikki järkyttyneet tunteet, kuten viha, pelko, kiukku ja polarisoituminen, ovat matalaa taajuutta. Mikään niistä ei auta sinua pääsemään 5D-tietoisuuteen.
 
Omaan ylösnousemusprosessiisi fokusoituminen
 
Siis miten voi ylläpitää korkeamman tietoisuuden maailman kaiken kaaoksen ja epävarmuuden keskellä? Fokusoitumalla omaan ylösnousemusprosessiinsa – ja pysymällä rakastavana, ystävällisenä ja iloisena omassa elämässään. Ja mikä hyvin tärkeää, pysymällä luottavaisena: luota, että on jokin korkeampi suunnitelma, jota on joskus vaikea nähdä, mutta jonka olet tunnistanut aiemmin, kun sinulla on ollut korkeamman tietoisuuden kokemuksia.
 
Luultavasti tiedät hyvin, mitä korkeammat tietoisuusaspektit ovat: olla keskittynyt, rauhallinen, rakastava, anteeksiantava, iloinen, tyyni, optimistinen. Tämä on periaatteessa 5D-tietoisuutta. Olet luultavasti kokenut sitä aiemmin, muttet kenties minkään tekemisesi kautta – se tavallaan vain tapahtuu aika ajoin. Tai kenties se on ollut reaktio silloin, kun jotain upeaa tapahtuu elämässäsi.
 
Nyt on aika luoda hyvin tietoisesti näitä korkeamman taajuuden tunteita ja mielialoja ja fokusoitua niihin – näyttää niille olevan jokin syy tai ei.
 
5D-energia-aallolla ratsastaminen
 
Nyt on paljon apua tämän tekemiseen. 5D-energian voimakkaita aaltoja virtaa Maahan tässä kohtaa – ja ne vahvistuvat. Ne tulevat enemmän ja enemmän ulottuvillemme. Ei vaadi paljoa virittyä niihin, kurkottaa niiden energioihin. Ja kun teet sen, saatat huomata, että voit ratsastaa näillä aalloilla ja kokea synkronismia, joka on ennenkuulumatonta, ja näet myös pieniä ihmeitä päivittäin.
 
Voit päättää tietoisesti luottaa siihen, mitä tapahtuu elämässäsi, riippumatta siitä, miten paljon muutosta, menetystä tai epävarmuutta on. Ja voit päättää odottaa näkeväsi, miten uusia, korkeamman taajuuden suhteita, tapahtumia ja olosuhteita alkaa virrata elämääsi, kun päästät tietoisesti irti siitä, mikä ei enää toimi sinulla.
 
Eläminen niin, kuin olisit jo 5D:ssä
 
Toinen tapa pysyä 5D-tietoisuudessa on alkaa elää kykyjesi mukaan niin, kuin eläisit jo 5D-maailmassa. Virity ihanne-elämääsi, josta olet uneksinut – ja jossa kuvittelet olevasi stressitön, peloton ja vapaa velvollisuudentunteesta tai liiasta vastuusta.
 
Kuvittele elämä, joka on kenties täynnä luovuutta, mielihyvää ja iloa. Tai elämä jossa osallistut menestyksekkäästi henkiseen tehtävääsi. Lyhyesti sanottuna, elämä jossa kuvittelet itsesi onnelliseksi, tyytyväiseksi ja vapaaksi. Miltä se näyttäisi? Mitä tekisit? Miten viettäisit päiväsi? Miltä sinusta tuntuisi?
 
Aluksi saattaa tuntua mahdottomalta elää tätä ihanne-elämää, kun nykyinen elämäsi on niin erilaista. Mutta katso tarkemmin. Saattaa olla jotain, mitä voisit tehdä nyt askeleena oikeaan suuntaan. Kenties se on jotain pientä, mikä saattaisi johtaa uneksimaasi tilanteeseen. Tai voit alkaa tehdä jotain, mikä voi kehittyä joksikin suuremmaksi ja paremmaksi. Kenties on erilainen tapa saavuttaa jotain, mitä et ole koskaan ennen ajatellut. Kenties et tarvitse unelmasi luomisen aloittamiseen kaikkea sitä rahaa, mitä luulit tarvitsevasi.
 
Avaa odotuksesi ja uskomuksesi
 
Tärkeintä on tulla tietoiseksi odotuksista ja uskomuksista, joita olet kehittänyt ollessasi rajoittuneessa 3D-tietoisuudessa, ja alkaa nähdä, miten olet pidätellyt itseäsi näillä vanhoilla asenteilla. Kenties olet uurastanut uskoen, ettet jostain syystä ansaitse onnellista ja vapaata elämää. Tai sinulla on jokin ohjelmointi vastuullisuudesta ja tarpeesta tehdä kovasti työtä osoittaaksesi olevasi jotain – tai että olet vastuuton, jos haluat elämän olevan helppoa ja nautittavaa.  
 
Tiedosta, etteivät tällaiset uskomukset ole totta – ne ovat pelkästään kulttuurillisia uskomuksia, jotka sinulle on opetettu jotenkin ja jotka perustuvat puute- ja rajoittuneisuususkomukseen. Ja usein siihen uskomukseen, että ihmiset ovat luonnostaan laiskoja tai itsekkäitä ja heidän täytyy tehdä kovasti töitä osoittaakseen, etteivät ole.
 
Tietysti haluat olla vastuussa omista teoistasi – et halua pakottaa toisia huolehtimaan itsestäsi, koska et huolehdi itse. Sinun täytyy virittyä oikeaan toimintaan itsesi kannalta joka tilanteessa. Mutta yleisesti ottaen luultavasti havaitset, että jos seuraat sisäistä opastustasi, löydät vaihtoehtoja, joissa tarpeesi tyydytetään vastuullisella, pätevällä ja kuitenkin helpolla tavalla. Sen ei tarvitse olla vaikeaa.
 
Odota ihmeitä
 
Itse asiassa katso, voitko alkaa odottaa ihmeitä. Oivalla, että nyt on mahdollisuuksia, joita ei ole ollut aiemmin. Odota rajoitustesi putoavan pois ja saavasi sen, mitä tarvitset elääksesi halumaasi elämää – ilman stressiä, ahdistusta ja pelkoa. Ja sitten fokusoidu tunteisiin, joita sinulla olisi, jos eläisit jo 5D-elämääsi. Tunne nämä tunteet syvästi. Toimi niin, kuin kaikki se jo tapahtuisi. Luota.
 
Jos olet ollut henkisellä polulla jonkin aikaa, olet luultavasti kuullut kaikki nämä kannustukset aiemmin. Kenties olet kokeillut niitä vaihtelevalla menestyksellä. Mutta oivalla, että nyt, näinä aikoina kun siirrymme jatkuvasti nopeammin viidettä ulottuvuutta kohti, nämä käytännöt ovat tehokkaampia. On helpompaa saada tuloksia, ja se vaatii paljon vähemmän ponnistelua.
 
Kun teet tämän, sinusta tulee entistä tietoisempi vanhoista rajoittavista 3D-uskomuksista ja -kaavoista, joista pidät edelleen kiinni, ja pystyt päästämään niistä irti. Olemme nyt ylemmässä neljännessä ulottuvuudessa, jossa todellisuus on paljon nestemäisempää ja avoimempaa taianomaisille tapahtumille. Käytä tämä hyödyksesi, ja ala elää 5D-ihanne-elämääsi nyt!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >