HomeViestejäVidya Frazier18.5.2018 - 5D-tietoisuuden valitseminen

18.5.2018 - 5D-tietoisuuden valitseminen

5D-TIETOISUUDEN VALITSEMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
18.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näinä päivinä on paljon luettavaa viidennestä ulottuvuudesta ja siitä, miltä tuntuu ja näyttää, kun olemme ylösnousseet tähän korkeampaan ulottuvuuteen. Tämän korkeamman taajuuden kauneus ja rauha voi saada aikaan voimakasta kaipausta.

Kuvittele kulkevasi syvässä hyvinvoinnin tietoisuudessa kaikilla tasoilla – olet rauhallinen, onnellinen ja vapaa, avoimen ja rakastavan sydämen kera. Läsnä, utelias, innostunut ja optimistinen. Tunnet voimaa, itseluottamusta ja kyvykkyyttä.

Toisin sanoen koet sellaisen olotilan, jossa monet tunteet ovat poissa, esim. pelko, ahdistus, häpeä, syyllisyys ja puute. On periaatteessa kokemus syvästä ja laajentavasta vapaudesta ja ilosta.

Vilauksia 5D-tietoisuudesta

Kenties olet saanut vilauksia tällaisesta olotilasta – tai jopa pidempiä aikajaksoja – joissa sinulle on annettu tämä korkeavärähteinen tietoisuus. Mutta kenties olet useimpien ihmisten tapaan palannut lopulta siihen 3D/4D-oletustietoisuuteen, jossa olet aiemmin elänyt. Tämä palaaminen taaksepäin voi joskus aiheuttaa suurta ahdistusta ja hämmennystä.

Tätä ei tarvitse tapahtua, jos oivallat, että sinulle on annettu viitekohta siitä, mihin olet matkalla – olotila jossa tunne olevasi äärettömästi vapaampi ja onnellisempi kuin nyt. Se on ennakkoesitys siitä, mitä on tulossa – ja luultavasti vain hyvin himmeä versio siitä, mitä oikeasti on varastossa sinulle sitten, kun ylösnousemisesi viidenteen ulottuvuuteen on tapahtunut.

Kuitenkin on tärkeää oivaltaa, ettei sinun tarvitse odottaa passiivisesti 5D-tietoisuuden "tapahtumista" sinulle. Voit todellakin yhdistyä siihen enemmän ja enemmän ajan kuluessa, kunnes 5D:stä tulee jokapäiväinen oletustietoisuutesi.

5D-tietoisuuden kehittäminen

On sanottu, että 5D-tietoisuuteen liittyy jokaisen ajatuksen, jokaisen tunteen ja jokaisen teon hallitseminen joka hetki. Tämä vaatii tiedostamista ja valppautta, mutta siihen ei tarvitse liittyä levottomuutta ja liikavaruillaanoloa.

Siihen liittyy pelkästään sitoutuminen löytämään ne negatiiviset ja tavanomaiset ajattelu- ja tunnemallit, joita olet tiedostamatta oppinut vuosien saatossa, ja oleminen rehellinen itsellesi niiden osalta – mutta tuomitsematta yhtään sitä, mitä löydät, ja lankeamatta häpeään tai syyllisyyteen sen vuoksi. Päätät pelkästään muuttaa ne korkeammaksi taajuudeksi, jos on tarvetta.

Erityisesti siihen liittyy niiden asenteiden tai reaktioiden tiedostaminen, joihin tiedostamatta lankeat, kun tunteesi laukaistaan – esim. pelko, viha, syyttely, syyllisyys, tuomitseminen tai häpeä.

Esimerkiksi voit kysyä itseltäsi, elätkö yleisesti ottaen pessimistisellä tai pelokkaalla asenteella. Tai reagoitko automaattisesti vihalla, häpeällä tai pelolla kohdatessasi tiettyjä tilanteita. Masennutko kenties, kun juuri mitään ei tapahdu elämässäsi? Turvaudutko ruokaan, alkoholiin, huumeisiin tai seksiin saadaksesi ajatukset pois tuskastasi?

On myös tärkeää tiedostaa, mitä oletusasenteesi ihmisistä, politiikasta, suhteista ja elämästä yleisesti näyttävät olevan. Oletko usein toiset tuomitseva? Oletko ihmisten kanssa vastakkain tietyistä aiheista? Onko sinulla negatiivisia uskomuksia ja asenteita vastakkaista sukupuolta kohtaan?

Jos huomaat itselläsi tällaisia negatiivisia reaktioita ja asenteita jotain kohtaan, voit oivaltaa, etteivät ne edesauta 5D-tietoisuuden kehittymistä. Mutta ei tarvitse olla ylivoimaista ajatella niiden muuttamista. Tämä prosessi voidaan tehdä vähitellen, vaivattomasti ja muistaen pysyä myötätuntoisena itselleen.

Erityisesti on tärkeää, ettet näe itseäsi millään tavalla viallisena tai että sinun täytyy korjata itsesi. Sinussa ei ole mitään vikaa. Kyse on vain tavoista, joita olet kehittänyt – kuten kuka tahansa muu joka elää tällä 3D-planeetalla – ja jotka eivät ole hyödyllisiä sinulle.

5D-tapojen valitseminen

Miten siis ryhtyä kehittämään uusia korkeamman ulottuvuuden tapoja? Tässä on joitain valintoja, joita voit tehdä, ja se johtaa sinut helpommin ja helpommin 5D-tietoisuuteen.

1. Valitse optimismi. Jos kiinnität jatkuvasti tarkkaa huomiota kaikkiin myrskyisiin tapahtumiin tämän päivän maailmassa, voi olla vaikeaa olla optimistinen tulevaisuudesta. Useampi geopoliittinen tilanne näyttää vakavalta tässä kohtaa, ei vain tietyille ihmisryhmille tai maille, vaan maailmalle laajemmin.

Lisäksi oma elämäsi saattaa hajota, kun koet jatkuvasti lisääntyvää menetystä ja epävarmuutta. Saattaa tuntua viisaalta ja "realistiselta" olla pessimistinen, jotta voit tuntea olevasi turvassa pettymyksiltä ja valmistautunut pahimpaan, jos se tapahtuisi.

Ja kuitenkin 5D-tietoisuuden tärkeä aspekti on valontäyteinen optimismi – fokus siinä, mikä menee hyvin, ja huoleton luottamus, että kaikki selviää loppujen lopuksi. Tähän sisältyy se tietäminen, että on jokin korkeampi suunnitelma ja voit uskoa siihen.

On myös ymmärrys, että universumi vastaa ajatuksiisi ja tunteisiisi luomalla lisää sitä, mihin keskität huomiosi ja minkä tunteiden annat kulkea vapaasti sisälläsi.

Jos päätät olla optimistinen elämän suhteen ja odottaa sen antavan sinulle, mitä tarvitset, niin voit nähdä, että se aina tapahtuu. Tämä ei merkitse vain tilapäistä toiveikasta ajattelua, että jotain hyvää saattaa tapahtua. Tilapäinen toivo ei riitä. Vaaditaan johdonmukaista optimismia tietäen, että elämä ratkeaa positiivisesti – joskus eri tavalla, kuin olisit toivonut, mutta loppujen lopuksi aina positiivisesti ja suotuisasti.

2. Valitse luottamus. Voidakseen pysyä optimistisena, täytyy luottaa siihen, mitä tapahtuu. Ja uskoa, että sinusta huolehditaan ja sinulle annetaan sitä, mikä on todellisuudessa parasta sinulle, vaikkei hetkessä olisikaan selvää, miten jokin tilanne voi palvella sinua.

Jumalaan luottaminen merkitsee myös irtipäästämistä niistä asioista ja tilanteista, jotka otetaan sinulta tavalla tai toisella – ja luottamista, että menettämäsi asiat olivat lisäkehityksesi esteitä.

Luottamuksen kehittäminen ei ole aina helppoa. Se on tärkeää ottaa hitaasti askel kerrallaan, jottei se aiheuta sinulle ahdistusta. On myös oleellista muistaa sanonta Allahiin luottamisesta – sitoen myös kamelisi. Kyse on tanssista, jossa täytyy pitää toisessa kädessä 5D-todellisuutta, jota alat kokea, ja toisessa 3D/4D-todellisuutta, joka tapahtuu edelleen maailmassa tällä hetkellä.

Siis ole viisas siinä, mihin luotat – pidä huolta itsestäsi. Mutta jos pelko herää, kyseenalaista se. Kysy itseltäsi rehellisesti, onko pelolle todellinen syy tilanteessa, jossa olet. Hyvin paljon pelosta on automaattireaktio, joka perustuu entisiin traumoihin ja noissa tilanteissa tehtyihin pelokkaisiin päätöksiin, ja kun otat aikaa tutkia pelkoasi nykytilanteessa, voit usein nähdä, ettei se ole todellisuudessa oikeutettua. Se on vain tapa, jonka voit päättää muuttaa.

3. Valitse onnellisuus. Tämä voi olla haastava ehdotus, jos uskot, että onnellisuuden tuovat ulkoiset tapahtumat, olosuhteet ja suhteet – kuten useimmat ihmiset uskovat. Voit havaita, että onnellisuus on asia, jonka voit päättää kokea. Sinulla on tietämys tästä tunteesta ja olotilasta sisälläsi.

Tiedosta ja löydä se. Se on valittavanasi koska tahansa, tapahtumista riippumatta. Itse asiassa, sitoutuessasi täysin valitsemaan optimismin elämääsi voit havaita, että onnellisuus ilmestyy luonnostaan. Mutta näiden kummankin pitäminen mielessä saattaa olla hyödyllistä.

4. Valitse rakkaus ja myötätunto. Tämä on luultavasti helppo juttu – tietysti ymmärrät, että rakkaus ja myötätunto ovat korkeaa värähtelyä ja valitset tämän reaktion aina, kun voit. Ongelmana on, että toisinaan tunteet voidaan laukaista niin nopeasti, ettei tätä henkistä ymmärrystä edes herää vaikeassa tilanteessa, joka sinulla on jonkun toisen tai itsesi kanssa. Mutta taas kerran, tätä tietoisuutta voit kehittää itsessäsi, jos teet siitä tärkeän.

Aina kun tunnet siirtyväsi vihaan, syyttelyyn tai häpeään, parhaasi mukaan tiedä, etteivät rakkaus ja myötätunto ole ainoastaan korkeampaa taajuutta kuin ne ja useimmat muut tunteet, vaan myös voimakkaampia. Avoin ja rakastava sydän on yksi 5D-tietoisuuden pääaspekti.

5. Valitse kiitollisuus. Vielä yksi voimakas reaktio tilanteisiin tai elämään yleensä on kiitollisuus. Tietoinen päätös tuntea sitä voi automaattisesti nostaa värähtelyäsi. Ja se voi muuttaa koko näkemyksesi jostain tilanteesta ja auttaa näkemään asioita, joita et nähnyt aiemmin. Lisäksi keskittyminen kiitollisuuteen hälyttää universumin jatkamaan sellaisten tilanteiden ja asioiden antamista, joista olla kiitollinen.

6. Valitse pysyä nyt-hetkessä. Tietyllä tavalla voimakkain valinta, jonka voit tehdä missä tahansa hetkessä, on tuoda tietoisuutesi nyt-hetkeen, siihen mitä tapahtuu tällä hetkellä. Hyvin paljon pelosta, ahdistuksesta ja masennuksesta kumpuaa jatkuvasta fokusoitumisesta menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Kun tuot tietoisuutesi johdonmukaisesti tähän hetkeen, voit tuntea kaikkien noiden mielen huolien häviävän pois ja koet sen selkeän, valoisan ja iloisen läsnäolon, jonka havaitset olevan luontaisena joka hetkessä.

Henkisen heräämisesi todellinen arvostaminen

Kaikki tämä voi tuntua paljolta työltä ja kenties liian vaikealta huomioitavaksi kiireisen elämän keskellä. Ja se saattaa olla totta sinulle. Se vaatii ehdottomasti vähän aikaa ja ponnistelua, eikä se ehkä tunnu kovin tärkeältä sinulle – ainakaan tällä hetkellä.

Jos kuitenkin olet elämässäsi kohdassa, jossa henkinen vapaus on tärkein halusi, ja tiedät myös, että olet tässä elämässä auttamassa toisia ulottuvuusmuutoksesta läpi, löydät itsestäsi päättäväisyyttä tehdä vaadittavan sisäisen työn ja muuttaa niitä tietoisuustapojasi, jotka alentavat jatkuvasti värähtelyäsi.

Muista, että voimakkaita valotaajuusaaltoja virtaa nyt planeetalle auttamaan sinua tekemään tämän. Kun yrität jollain tapaa nostaa tietoisuuttasi jatkuvasti, voit saada näitä aaltoja kiinni ja ratsastaa niillä. Ja mitä enemmän teet tätä, sitä helpommaksi niiden kiinnisaaminen tulee, koska olet luonut uusia korkean ulottuvuuden tapoja, jotka siirtävät sinut vähitellen 5D-tietoisuuteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >