HomeViestejäVidya Frazier20.1.2017 - Ensimmäisen ylösnousemusaallon valotyöntekijöiden haasteet

20.1.2017 - Ensimmäisen ylösnousemusaallon valotyöntekijöiden haasteet

ENSIMMÄISEN YLÖSNOUSEMUSAALLON VALOTYÖNTEKIJÖIDEN HAASTEET
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
20.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos pidät itseäsi ylösnousemusvalotyöntekijänä – sellaisena joka tietää henkisen tarkoituksensa olevan auttaa ihmiskuntaa ja Maata ylösnousemusprosessin läpi näinä aikoina – olet ehkä tuntenut, että sinulla on ollut erityisen haasteellista viime aikoina.
 
Varmaan olet tottunut muutoksiin ja menetyksiin, joita on tapahtunut elämässäsi, erityisesti joulukuusta 2012 saakka, mutta muutaman kuukauden olet tuntenut, että sinut on työnnetty toisinaan seinää vasten kaikella sillä, mitä tapahtuu.
 
Uudet taajuudet joita nyt virtaa maan päälle, purkavat nopeammin kuin koskaan monia rakenteita, järjestelmiä ja malleja ympäri maailmaa. Mutta kenties katsot ympärillesi ja näet, että toiset ihmiset joita tunnet, näyttävät pärjäävän ok kaiken sen kanssa – ja joissain tapauksissa lähtevän lentoon elämässään – kun taas sinä kamppailet edelleen vanhoissa malleissa, jotka eivät vain näytä lähtevän kaikista ponnisteluistasi huolimatta, kun yrität parantaa itsesi ja pysyä korkeassa värähtelyssä.
 
Ensimmäisen aallon valotyöntekijät
 
Olen havainnut, että tämän kokemiseen on useita syitä. Ensinnäkin monet ylösnousemusvalotyöntekijät ovat ihmisiä, joilla on taipumusta hypätä molemmilla jaloilla uuteen suuntaan, johon he tietävät haluavansa mennä. He tietävät olevansa täällä auttamassa ylösnousemusprosessissa, joten jukran pujut, he aikovat tehdä sen nyt ja kaikella, mitä heillä on annettavana.
 
Jotkut ovat viitanneet tähän valotyöntekijäryhmään "ensimmäisenä aaltona" – sieluina jotka ovat tällä siirtymässä "lauman johtoon" ja toimimassa pioneereina, tiedustelijoina ja johtajina näinä aikoina. Ne ovat täällä käymässä ylösnousemusprosessin läpi hyvin nopeasti voidakseen auttaa toisia, jotka tulevat heidän perässään.
 
Tässä on tolkkua. Kaikki valotyöntekijät eivät ole tässä kategoriassa. Joillain on taipumusta astua syrjään joksikin aikaa nähdäkseen, mihin asiat ovat menossa, ja katsellakseen ensin edessä olevia, ennen kuin hyppäävät mukaan sen kera, mitä heillä on tarjottavana.
 
Kukaan ei ole parempi tai välttämättä kehittyneempi millään tavalla – se on vain persoonallisuuspiirre. Mutta jos tunnet itsesi ihmiseksi, joka hyppää innostuneesti ja joskus pelottomasti uusiin näkymiin, joita avautuu, ja sinua vaivaavat useammat haasteet kuin tuntemiasi ihmisiä, tämä saattaa olla yksi syy.
 
Tähtisiemenvalotyöntekijät
 
Toinen syy saattaa olla, että tulit alun perin toisesta tähtijärjestelmästä monta tuhatta vuotta sitten, vastauksena Maan avunpyyntöön, kun tietoisuus putosi. Monet valotyöntekijät tosiaan tulevat näistä vanhemmista ja kehittyneemmistä sivilisaatioista.
 
Kaikki tähtisiemenet eivät kuitenkaan tulleet Maahan noin kauan sitten (jotkut ovat ensikertalaisia täällä), eikä kaikilla jotka tulivat Maahan noin kauan sitten, ollut sama sopimus siitä, mitä he tulivat tekemään.
 
Jotkut tulivat kokeakseen kaiken, mitä täällä maan päällä voisi kokea kolmannessa ulottuvuudessa, myös kaikki pimeimmät nurkat, joita tällä ulottuvuudella oli tarjottavana. Ja he tekisivät tämän ensinnäkin voidakseen auttaa toisia, jotka olivat kiinni näissä paikoissa – ja sitten tuodakseen myös lopulta takaisin valoon ne pimeät vääristymät ja poikkeukset, joita he olivat kokeneet täällä.
 
Tähän sisältyi lopulta kietoutuminen kaikkein negatiivisimpiin energioihin maan päällä ja sen lähellä ja näin joutuminen karmakiertoon. Ja tämä sitten merkitsi elämistä elämä toisensa jälkeen yrittäen tasapainottaa se karma, jota he olivat hankkineet. Ja vaikka he ovat työskennelleet aiemmissa elämissä uutterasti ja tunnollisesti karman loppuunsaattamiseksi, he ovat silti tuoneet tähän elämään tukun selvitettävää. Niinpä tämä saattaa olla totta sinullakin.
 
Perhe- ja kollektiivikarma
 
Vielä kolmas syy, miksi tietyillä ylösnousemusvalotyöntekijöillä saattaa olla erityisen vaikeita haasteita tänä aikana, on, että he eivät selvitä ainoastaan omaa henkilökohtaista karmaansa. He selvittävät myös kollektiivikarmaa, jonka he ovat ottaneet sukulinjansa kautta – tai suuremman ihmiskollektiivin karma-aspekteja.
 
On joskus vaikeaa erottaa, mikä on sinun omaa työstettävää karmaasi tai omia mallejasi ja mikä johtuu niistä sopimuksista, joita teit auttaaksesi ihmiskuntaa kollektiivisempien ongelmien ratkaisemisessa. Mutta jos joku ongelmista joita käsittelet, on sellainen, joita ihmiskunta on käsitellyt vuosituhansia, on todennäköistä, että sinulla on enemmän kuin henkilökohtainen taakkasi selvitettävää tänä aikana.
 
Ei ole reilua vertailua valotyöntekijöiden välillä
 
Hyvä uutinen tämän kaiken ymmärtämisessä on, että jos tuomitset itsesi hitaudesta omien juttujesi selvittämisessä verrattuna toisiin ympärilläsi, voit lakata tekemästä sitä. Tai kenties tuomitset olevasi huono sen ilmentämisessä, mitä haluat saada tapahtumaan elämässäsi. Voit antaa itsellesi vähän löysää ja myötätuntoista ymmärrystä kaikessa, mitä käsittelet.
 
Vaikkei mikään yllä oleva syy soveltuisi sinuun, niin jos sinulla on erityisen rankkaa tässä kohtaa, ihmisten välillä ei voi tehdä mitään reilua vertailua, edes ihmisten jotka ovat ylösnousemusvalotyöntekijöitä. Meillä kaikilla on erilainen kehityshistoria, eri sielusopimukset ja eri kokemukset ja heräämispolut, jotka olemme valinneet. Olemme kaikki siinä, missä meidän tarvitsee olla. Ja meitä kaikkia valmistellaan parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan niillä tavoilla, joilla olemme palvelemassa täällä.
 
Jos siis törmäät epätoivoisiin jaksoihin ja tunnet voimattomuutta ja ylivoimaisuutta niiden muutosten osalta, joita käsittelet nyt, tiedä ennen kaikkea, että sinua valmistelaan rooliisi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinnittele, ole kärsivällinen ja tiedä, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Jossain kohtaa pääset siitä läpi.
 
Ja toiseksi ymmärrä, että sitten kun olet läpi pahimmasta ja löydät heräävän 5D-itsesi voiman täysin, voit kääntyä niiden puoleen, jotka vasta alkavat käydä läpi kaikkia muutoksia, jotka sinä olet jo käynyt läpi, ja pystyt todella auttamaan heitä.
 
Ennen kaikkea, ole lempeä itsellesi. Ylösnousemusprosessi voi olla hyvin haastava toisinaan. Muista, että synnytämme täysin uuden itsen. Tämä vaatii aikaa ja erityishuolenpitoa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >