HomeViestejäVidya Frazier28.7.2016 - Maailmanlaajuiseen väkivaltaan ja kaaokseen reagoiminen

28.7.2016 - Maailmanlaajuiseen väkivaltaan ja kaaokseen reagoiminen

MAAILMANLAAJUISEEN VÄKIVALTAAN JA KAAOKSEEN REAGOIMINEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
28.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt on vähän pelottavaa, kun katselee maailman joutuvan lisääntyvään kaaokseen ja syvemmälle väkivaltaan ja epävarmuuteen.
 
Kuten selitin viime blogissani "Maailma siirtymässä", tätä kehitystä maailman suurempaan negatiivisuuteen ovat ennustaneet monet lähteet, jotka kuvaavat ihmiskunnan ylösnousemusprosessia paljon korkeampaan tietoisuuteen, joka tunnetaan viidentenä ulottuvuutena. Olemme nyt siirtymäajassa, jolloin kaikki negatiivisuus joka ei voi mennä tähän korkeampaan ulottuvuuteen, nousee esiin ja paljastetaan, jotta se voidaan parantaa ja päästää irti.
 
On kuitenkin ollut yksi asia lukea kuluneina vuosina tulevista kaaosajoista ja toinen alkaa elää niitä. Olemme ehkä ajatelleet joskus: "Just joo, maailmanlaajuista väkivaltaa ja kaaosta – ihan oikeasti, mikä on uutta? Sitä on tapahtunut maailman alusta saakka."
 
Intensiivisyys lisääntyy
 
Mutta nyt kun väkivalta oikeasti lisääntyy, voimmeko olla piittaamatta siitä? Totta, massatuhoa on tapahtunut ympäri maailmaa eri maissa vuosikymmeniä ja jopa vuosisatoja. Mutta nyt sitä tapahtuu myös ympäri Eurooppaa ja USA:ssa eri muodoissa – useimmille meistä paljon lähempänä kotia.
 
Sitten uhkaa jatkuvasti tapahtua maailman taloudellinen romahdus ja korruptiota on hallituksen korkeimmilla tasoilla, mistä kuulemme aina vain epäuskoisempana. Lisäksi olemme todistaneet USA:ssa sirkusmaisia presidentinvaaliin liittyviä puoluekokouksia, jotka jättävät meidät sanattomaksi. Ikään kuin tietty tarttuva virus löytäisi tiensä kaikkiin yhteiskunnallisiin, poliittisiin ja taloudellisiin rakenteisiin tällä planeetalla.
 
Olemme kaikki yhteydessä
 
Vaikkemme vatvo kaikkea tapahtuvaa kaaosta ja väkivaltaan – tai edes tiedä mistään yksityiskohdista – se vaikuttaa meihin kaikkiin silti. Olemme osa ihmiskollektiivia, olemme kaikki yhteydessä. On erittäin vaikea olla kokematta sitä kärsimystä, vihaa ja pelkoa, jota hyvin monet tuntevat jollain tasolla, erityisesti ne jotka ovat erityisen empaattisia.
 
Meidän on kuitenkin tärkeää muistaa, että osallistumisemme kärsimykseen ja pelkoon väkivaltatapahtumista ei auta niitä, joihin ne vaikuttavat suoraan. Vanhat harhaanjohdetut uskomukset ehkä kertovat meille, että voidaksemme palvella meidän täytyy tuntea niiden kärsimys, joita palvelemme. Mutta tämä uskomus ei perustu totuuteen. On tosiaankin haitallista sallia värähtelymme pudota kokemalla henkilökohtaisesti toisten kärsimys. Kärsimyksemme ei palvele ketään – lisäämme vain sitä kärsimystä, jota on jo maailmassa.
 
Ja lisäksi meneminen niihin järjettömiin poliittisiin taisteluihin, joita tapahtuu USA:ssa "me vastaan he" –asenteella – tai pelosta, vihasta tai epätoivosta – ei myöskään helpota tuota tilannetta.
 
Positiivisen tietoisuuskentän luominen
 
On haastavaa pysyä tämän sekamelskan yläpuolella ja olla osallistumatta. Mutta ollaksemme tehokkaita valotyöntekijöitä, meidän täytyy tarkkailla vanhoja 3D-tapojamme, jotka vetävät meitä matalampiin energiavärähtelyihin. Paras tapamme palvella tänä aikana on pitää itsemme mahdollisimman korkeassa tietoisuudessa. Ja säteillä tätä korkeampaa värähtelyä maailmaan.
 
Tähän liittyy toimiminen korkeammasta tietoisuuskentästä riippumatta siitä, mitä tapahtuu ympärillämme tällä planeetalla. Tiedämme korkean henkisen tietoisuuden pääominaisuudet: rakkaus, harmonia, kauneus, myötätunto, rauha, arvokkuus, kunnioitus, hyvinvointi. Pelkkä tällaisten ominaisuuksien pohtiminen on alku. Jo näiden sanojen sanomisella itsellemme voi olla yllättävän positiivinen vaikutus.
 
Mutta se voi olla erityisen tehokasta, jos voimme vetää noiden sanojen värähtelyn kehomme läpi ja tuntea ne energeettisesti täysin. Se minkä tunnemme syvästi ja mihin fokusoidumme, virtaa meistä ulos maailmaan – ja sitä myös saamme takaisin.
 
Silmännäkijänä pysyminen
 
Jos voimme luoda tämän positiivisen energiakentän sisällemme ja ympärillemme, niin lukiessamme tai kuullessamme seuraavasta julmuudesta maailmassa, voimme yrittää ottaa sen pelkästään informaationa – ja pysyä silminnäkijänä tai tarkkailijana.
 
Voimme ymmärtää, että seuraava asia joka nousee parannettavaksi maan päällä, on nyt tapahtunut, ja voimme lähettää valoa tai rukouksia osallisille. Mutta meidän ei tarvitse ottaa heidän tuskaansa ja kärsimystään omaan olemukseemme. Voimme sen sijaan pysyä siinä henkilökohtaisessa tietoisuuskentässä, jonka olemme luoneet itsellemme.
 
Tämä ei ole aina helppoa, kun meidät yllättää odottamatta tietyt uutiset, jotka iskevät kuin puukon sydämeemme tai syöksevät meidät kollektiiviseen pelko- ja vihakenttään. Mutta harjoittelun ja selkeän aikomuksen myötä pystymme siihen.
 
Voi aluksi viedä vähän aikaa luoda positiivinen tietoisuuskenttä, johon voi helposti päästä sisällään myös silloin, kun olemme hyvin stressaantuneita. Sen kehittäminen voi vaatia jonkinlaista meditointiharjoitusta päivittäin, ainakin jonkin aikaa. Mutta kun teemme tämän, siitä voi tulla kuin Koti sisällämme, oletustietoisuustila johon pääsemme luonnostaan takaisin koska tahansa.
 
Ja sitten tuosta tietoisuudesta käsin voimme lähettää rukouksia ja jumalaista valoa tehokkaimmin, ilman negatiivisia tunteita. Tämä voidaan tehdä vielä tehokkaammin – kuten on osoitettu dramaattisesti tutkimuksessa – jos voimme aktiivisesti ryhmässä kuvitella rauhan ja parantumisen maan päällä.
 
Se ei ole enää valinta
 
Aiemmin tämän korkeamman tietoisuustilan kehittäminen on ollut eräänlainen valinta, preferenssi jonka me heräämispolulla olevat voisimme tehdä. Nyt siitä tulee olennaisempaa, erityisesti jos tiedämme olevamme täällä tänä aikana auttaaksemme ihmiskuntaa siirtymään viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >