HomeViestejäVidya Frazier8.6.2016 - Maailma on siirtymässä 3D:stä 5D:hen

8.6.2016 - Maailma on siirtymässä 3D:stä 5D:hen

MAAILMA SIIRTYMÄSSÄ 3D:STÄ 5D:HEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
8.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikkialla minne katsomme tänä päivänä, näemme siirtymässä olevan maailman. Voi näyttää siltä, että maailmantapahtumat ovat täysin kontrolloimattomia, "pahat pojat" voittavat eikä ihmiskunnalla ole toivoa. Koko ajatus maailman siirtymisestä 3D:stä 5D:hen voi tuntua oikeasti harhakuvalta.
 
Tämä näkökulma on täysin ymmärrettävä. Vaikka seuraisikin vaihtoehtouutisia internetistä eikä katselisi pelkästään valtavirtauutisia (jotka näyttävät aina keskittyvän negatiiviseen eivätkä raportoi jostain syystä kaikkia uutisia), voi näyttää siltä, että ihmiskunta lopulta hävittää itsensä katastrofaalisten tapahtumien seuratessa toisiaan.
 
USA:n poliittinen näyttämö
 
Pelkästään USA:n politiikan ja presidenttikilpailun seuraaminen riittää aiheuttamaan toivottomuutta kenelle tahansa valotyöntekijälle, jolla on visioita ja toivoa uuden aikakauden saapumisesta. Voi olla itse asiassa noloa olla amerikkalainen tässä kohtaa Trumpin ja Hillaryn kaltaisten ihmisten pyrkiessä presidentiksi – kenties vielä pahempaa, kuin Bushin ollessa johtajamme. (Ja me jotka matkustimme ulkomailla noiden vuosien aikana, tiedämme, millaisena Amerikka nähtiin tuolloin ja miten sitä vihattiin.)
 
Miten näin voi tapahtua? Miten asiat menivät näin huonolle tolalle? Missä kohtaa menetimme kaiken vallan, jota luulimme itsellämme olevan ainakin myötävaikuttaa positiivisesti maahan, jossa asumme?
 
Mutta kenties vielä tärkeämpää: miten USA ja maailma laajemmin voi koskaan päästä siitä, miten asiat ovat nyt, maailmaksi joka elää viidennessä ulottuvuudessa? Onko tämä koko ylösnousemusajatus vain unta, niiden naivien ja harhaisten yksilöjen mielikuvituksen keksintöä, jotka haluavat tuloksetta maailmaa, joka perustuu totuuteen, rakkauteen ja oikeudenmukaisuuteen?
 
Aikojen välissä
 
Ajattelen enemmän kuin koskaan "ei". Itse asiassa uskon, että maailman tila on juuri sellainen, mitä ne visionäärit ovat ennustaneet, jotka kuvasivat sitä ylösnousemusprosessia, jonka läpi maailma menisi ennen siirtymistään 5D:hen. Kaikki ovat kuvanneet tarvettamme mennä ensin läpi suuresta siirtymäajasta tai "aikojen välistä", kuten alkuperäiskansat ovat kutsuneet sitä monta sukupolvea sitten.
 
Profetiat ovat kaikki puhuneet ajasta, jolloin konfliktit, kaaos ja koettelemukset lisääntyisivät maailmassa (sekä yksilöissä). Kaikki vanhat yhteiskunnalliset, taloudelliset ja poliittiset järjestelmät jotka perustuvat korruptioon, sortamiseen ja ahneuteen, murenisivat, romahtaisivat ja lopulta häviäisivät, kun uudet rakenteet alkaisivat hitaasti korvata niitä. Mutta kukaan ei ole sanonut, että tämä tapahtuisi helposti tai edes nopeasti – se veisi jonkin aikaa.
 
Ja tietysti tässä on tolkkua. Uuden Maan ilmentymiseksi, niiden kaikkien toimimattomien ja matalavärähteisten rakenteiden joille yhteiskunnat ovat perustuneet, pitäisi murentua ja kuolla ensin. Ja koska evoluutiomielessä ylösnousemusprosessi tapahtuu hyvin nopeasti, siirtyminen 3D:stä 5D:hen olisi erityisen karikkoista ja häiritsevää.
 
Niinpä on selvää, että kaiken sen mitä näemme nyt ja mikä on hyvin pelottavaa ja lannistavaa, voi ymmärtää olevan täsmälleen tavoitteessaan. Vanha maailmamme romahtaa ympärillämme. Ja tällaista on luultavasti vielä jonkin aikaa, ennen kuin korkeavärähteisiä rakenteita voidaan täysin luoda ja laittaa paikoilleen.
 
Maailma on parantumiskriisissä
 
Tavallaan maailma on ikään kuin "parantumiskriisissä". Monille meistä on tuttua, mitä voi tapahtua, kun aloitamme jonkin uuden terveyskäytännön – meillä on ensin myrkynpoistojakso, jossa kaikki kehomme myrkyt tulevat pintaan irtipäästettäväksi. Ja prosessin alussa meistä tuntuu paljon pahemmalta kuin ennen sen aloittamista. Myrkkyjen vapautuminen vie jonkin aikaa, ennen kuin kehomme voi alkaa tuntua kevyemmältä ja puhtaammalta.
 
Juuri tällä tavalla näemme maailman tässä kohtaa – näemme parantumiskriisin. Kaikkien "myrkkyjen" on noustava pintaan nähtäväksi ja koettavaksi. Meidän on välttämätöntä lajina nähdä täysin, mitä olemme luoneet ja miten kamalan myrkyllistä se on – ei ainoastaan kaikille meille tällä planeetalla eläville, vaan myös kaikille muille olennoille, joita elää tässä universumissa ja joihin se vaikuttaa myös.
 
3D:stä 5D:hen
 
Minun on naureskeltava joskus katsoessani Amerikan politiikkaa – ja nähdessäni valtavan kuilun Trumpin ja Sandersin välillä. He kumpikin edustavat hyvin kauniisti matkaamme 3D:stä 5D:hen.
 
Trump ilmaisee hyvin empaattisesti 3D-tietoisuutta ja Sanders edustaa hyvin selvästi 5D-tietoisuutta. En tietenkään voi vahvistaa, että Bernie todella elää 5D-tietoisuudessa, mutta ne ihanteet joihin hän tiukasti uskoo, ovat kaikki luonteeltaan 5D:tä. Hän yrittää hyvin selvästi vetää USA:ta paljon korkeampaan värähtelyyn.
 
Vain aika kertoo, olemmeko kansana valmis siihen, mitä Bernie tarjoaa. Joistakin saattaa näyttää tässä kohtaa siltä, ettei hän saa tilaisuutta tehdä, mitä haluaa – ja kenties emme ole vielä valmiita hänen kaltaiseensa. Kenties liian monet ihmiset pitävät kiinni siitä toivosta, että vanha ja lahoava poliittinen järjestelmä voidaan vielä pitää kasassa ja se voi toimia tehokkaasti. Mutta ei ole vielä täysin selvää, mitä tapahtuu – paljon voi sattua, ennen kuin demokraattien puoluekokous kokoontuu.
 
Minusta on mielenkiintoista, että kaikki kolme ehdokasta havainnollistavat hyvin kauniisti koko draamaa siitä, mitä ylösnousemusprosessi tuottaa: suuri kuilu kahden hyvin erilaisen todellisuusulottuvuusrakenteen välillä ja miten maana meidän täytyy päättää, mitä valitsemme.
 
Toisaalta sekä Bernie että Trump ovat hyvin empaattisesti merkki siitä, että nykyjärjestelmä ei enää toimi – he vain vetävät vastakkaisiin suuntiin, 3D:hen ja 5D:hen. Toisaalta Hillary edustaa niitä, jotka yrittävät estää vanhaa korruptoitunutta 3D-järjestelmää romahtamasta.
 
Tämä ei ole kovinkaan erilaista, mitä meille kaikille tapahtuu mikrotasolla. Miten usein löydämme Trumpin kaltaisen hahmon sisältämme ja se taistelee epärationaalisesti vanhojen alemman ulottuvuuden uskomusten ja tunteiden puolesta – pelko, viha tai kosto – kun tiedämme erittäin hyvin toisella tasolla, ettemme halua toimia näin? Tai Hillary-hahmomme yrittää vakuuttaa meille, että kaikki on oikeasti ok nykyisellään eikä meidän tarvitse kasvaa tai päästää irti vanhoista uskomuksista ja 3D-toimintatavoista?
 
Joskus sisäinen Trumpimme voittaa ja toisinaan taas sisäinen Berniemme tai Hillarymme voittaa. Olemme kaikki siirtymässä, aivan kuten maailmakin.
 
Ylösnousemus vie aikaa
 
Ylösnousemus on prosessi – se ei tapahdu yhdessä yössä. Ja se vaatii työtä, suurta luottamusta ja halukkuutta päästää irti menneisyydestä. Se vaatii kulkemaan rankkojen, joskus myrskyisien ja joskus yksinkertaisesti tylsien siirtymävaiheiden läpi. Ne uudet ja korkeammat ilmaisut siitä, kuka olemme, eivät voi tulla kulkuneuvoon, jota edelleen roskaavat matalavärähteiset energiat ja mallit.
 
Koska olemme eläneet 3D-todellisuusrakenteessa monta tuhatta vuotta, kuten monet meistä ovat, meillä on väistämättä monia syvälle juurtuneita 3D-tapoja, joiden täytyy tulla pintaan nähtäväksi, ja niistä on sitten päästettävä irti. Näin on myös ihmiskollektiivilla – ja luultavasti vielä enemmän.  
 
Ihmiskunta kääntyy ympäri – ja voimme nähdä hyvin lupaavia merkkejä tästä, jos katsomme tarkkaan ja haluamme nähdä niitä. Mutta se on prosessi ja se vie aikaa. Vanhan on kuoltava, ennen kun uusi voi todella tulla ja alkaa hallita meidän kaikkien keskuudessa.
 
Pysyminen 5D-kuplassamme
 
Sitä odotellessa, käydäänpä läpi nämä siirtymäajat optimistisena riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Nähdään jatkuvasti maailman vain siirtyvän parantumiskriisin läpi, joka edeltää tulevaa parantumista. Vältetään "me vastaan he" –tyyppistä 3D-asennetta.
 
Ja jatketaan itsemme pitämistä korkeassa värähtelyssä omassa henkilökohtaisessa 5D-kuplassamme tietäen, että myötävaikutamme jokainen koko ihmiskunnan värähtelyyn. Olemme kaikki yhteydessä, meillä kaikilla on merkitystä.
 
Asiat voivat hyvinkin mennä huonompaan suuntaan jonkin aikaa – kenties vielä muutaman vuoden, tiettyjen visionäärien mukaan – mutta ne kääntyvät ympäri. Ne erittäin korkeat taajuudet joita tulvii lisääntyvässä määrin planeetallemme, pitävät siitä huolen.
 
Mutta loppujen lopuksi sillä miten kukin meistä reagoi näihin taajuuksiin ja käyttää niitä itsemme ja kollektiivitietoisuuden kohottamiseen, on merkitystä. Tämä määrää, miten rankaksi tulee ja miten pitkään vaikea siirtymäjakso kestää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >