HomeViestejäVidya Frazier11.3.2016 - Ylösnousemusenergiat voimistuvat

11.3.2016 - Ylösnousemusenergiat voimistuvat

YLÖSNOUSEMUSENERGIAT VOIMISTUVAT
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
11.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monista meistä on näyttänyt viime aikoina siltä, että ylösnousemusprosessi lisää sekä intensiivisyyttään että vauhtiaan. Erityisesti vuoden 2016 alusta saakka on ehdottomasti tulvinut uusia ylösnousemusenergioita sisään, mikä on antanut meille entistä syvällisemmän siirtymäkokemuksen.
 
Ja näissä energioissa on eri aromi, mitä olemme kokeneet muutamana viime vuotena. Niitä on vaikea kuvata. Jollain tapaa niissä näyttää olevan tiukempi työntö. Meidät pakotetaan siirtymään eteenpäin nyt nopeammin, olemme valmis tai emme.
 
On myös vaatimus olla jatkuvasti valppaampi siinä, mitä ajattelemme ja teemme, ja katsoa, mitä luomme itsellemme. Energiat vaikuttavat elämäämme – ja toisinaan häiritsevät sitä – enemmän kuin ennen. Niistä ei voi olla piittaamatta enää.
 
Astuminen uuteen vaiheeseen elämässämme
 
Olen huomannut, että joillakin on hiljattain avautunut täysin uusi vaihe elämässä. He ovat astuneet ikään kuin portaalista ja ovat jättämässä kokonaisen elämäntavan taakseen, sen identiteetin kera, jota he ovat esittäneet suurimman osan aikuiselämästään.
 
Heillä on yleensä hyvin jännittävää aikaa. He kokevat riemastuttavaa vapautta ja toisinaan suurta iloa, joka leijailee heidän olemuksessaan. Uusia näkymiä avautuu, mikä lupaa uusia seikkailuja, suurempaa luovaa ilmaisua ja syvempää täyttymystä.
 
Kuitenkin samaan aikaan heistä myös tuntuu vähän irralliselta ja hämmentyneeltä, mikä voi tuoda ahdistusta. Vanhat viitekohdat häviävät eivätkä he pysty kuvaamaan elämäänsä – tai itseään – enää tutulla tavalla.
 
Identiteetin muuttuminen
 
Monilla näistä ihmisistä vanhat karmasiteet toisten ihmisten kanssa ovat joko höllentyneet tai täysin hävinneet. He eivät voi enää kiinnittää identiteettiään olemaan joku tietyssä suhteessa.
 
Joko heidän kumppanuutensa katkeaa, he eivät enää oikein samaistu lapsiinsa tai sukulaisiinsa tai läheiset rakkaat ihmiset ovat kuolleet. Miten se onkin tapahtunut, he tuntevat nyt itsensä suhteellisen riippumattomaksi olennoksi maailmassa, joka ei enää näytä tutulta heille.
 
Toiset jotka ovat hiljattain astuneet uuteen vaiheeseen elämässään, ovat joko eläköityneet, menettäneet työpaikkansa tai huomanneet, etteivät he voi enää jäädä työhön, josta he eivät ylipäätään koskaan ole pitäneet. Tai kenties he ovat äskettäin havainneet, että intohimo joka heillä on ollut pitkän aikaa, tuntuu nyt lattealta eivätkä he pysty enää samaistumaan siihen.
 
Henkisiä tehtäviä avautuu
 
Jotain perustavanlaatuista on muuttunut niillä, jotka huomaavat kulkevana johonkin täysin uuteen elämässään. Se on jotenkin muuttanut heitä syvemmin, kuin heidän aiemmin kokemansa olosuhdemuutokset.
 
Heidän sisällään ikään kuin jokin sanoo nyt: "Okei, valmistaudu. Olet ryhtymässä siihen, mitä olet oikeasti tekemässä täällä tässä elämässä."
 
Heidän taakseen kerääntyy tuulta ja se valmistautuu sinkoamaan heidän tulevaisuuteen, joka tuntuu täysin tuntemattomalta. Eikä oli mitään tapaa olla piittaamatta siitä tai siirtyä pois sen tieltä. Sen oivaltaminen pitää heidät vakaana tässä kohtaa, että heidän henkinen tehtävänsä saattaa olla puhkeamassa täysin, laajemmaksi ilmaisuksi.
 
Näyttää siltä, että heille on annettu tietty määrä armonaikaa karistaa täysin vanha identiteettinsä ennen siirtymistä tähän uuteen vaiheeseen elämässään. Mutta heille ei luultavasti anneta kovin paljon aikaa tähän, koska uusi energia on hyvin läsnä heidän kanssaan ja odottaa valmiina, innostuneen kärsimättömyydentunteen kanssa.
 
3D-mallit tulevat esiin
 
Toisilla ylösnousemusenergia on ollut eri tavalla intensiivistä vuoden alusta saakka (kenties alkaen jo viime vuoden lopulla). Ikään kuin se 3D-ydinohjelmointimalli joka on pyörittänyt heidän koko elämäänsä, tulee lopultakin pintaan. Ja kaikki siihen liittyvät tunteet, harhaanjohdetut uskomukset, ajatukset ja tavat ovat esillä koettavaksi yliampuvasti.
 
Joillakin tätä mallia voitaisiin kutsua nimellä "epäonnistumisesta kukoistamiseen". Ikään kuin kaikki entiset kokemukset liittyen tiettyyn teemaan, joka on rajoittanut ja traumatisoinut heitä, on nyt taas koettava uudelleen – mutta intensiivisemmin. Jos kyse on kamppailusta saada riittävästi rahaa, tätä tulee nyt lapiokaupalla. Jos kyse on kroonisista terveysongelmista, niitä ilmestyy yksi toisensa jälkeen. Jos kyse on suhdevaikeuksista, he tuntevat nyt jääneensä kiinni niihin.
 
Tai malli voi olla masennus tai ahdistus tai yksinäisyys. Tai yhdistelmä kaikista näistä ja vielä muista. On monia erilaisia 3D-malleja, joita otimme tällä kertaa elettäväksi ja opittavaksi. Ja näyttää siltä, että nyt on todella aika nähdä ne selvästi – toivottavasti viimeistä kertaa. Ja sitten on aika siirtyä itsemme tuomitsemisesta niiden kokemiseen ja sallia niiden vapautua.
 
3D-malleista irtipäästäminen
 
Tämä on tietysti helpommin sanottu kuin tehty. Ei ole yksinkertaista päästää irti mallista, joka on ollut syvään juurtuneena kokemuksiimme koko elämän (ja joskus elämien) ajan. Usein emme ole edes täysin tiedostaneet sitä ennen kuin nyt. Ja toisinaan voi näyttää siltä, että tuolla mallilla on niin tiukka ote meistä, ettemme koskaan pysty riuhtaisemaan itseämme vapaaksi siitä.
 
Vaikuttaa vievän jonkin aikaa ravistaa nämä mallit irti ja sallia niiden vapautua. Vaikka ne näyttävät lopulta hajoavan ja valmistautuvan vapautumiseen, niiden paloja lentelee kentässämme vielä jonkin aikaa. Se voi olla hyvin hämmentävää sekä haastavaa.
 
Yhteistyö ylösnousemusenergioiden kanssa
 
Niiden jotka kohtaavat 3D-ydintunnemalleja, on hyvä ymmärtää, että kaikki nämä kokemukset ovat osa ylösnousemusprosessia, kuten niillä jotka tuntevat tiukemman työnnön tuntemattomalle alueelle.
 
Mitään mikä ei resonoi viidennen ulottuvuuden energian kanssa, ei voi viedä mukaan tuohon korkeampaan ulottuvuuteen. Meidän täytyy päästää siitä irti ja jatkaa siirtymistä seuraavaan kokemukseen. Toisiaan tämä vaatii suurta luottamusta ja halukkuutta siirtyä pois mukavuusalueelta.
 
Sitten kun voimme tehdä sen, voi olla hämmästyttävän jännittävää katsella ja odottaa, mitä ikinä eteemme tuleekin elämässä, tietäen, että se tulee nostaakseen meidät vielä pidemmälle korkeampaan värähtelyyn.
 
Tiettyjen kokemusten positiivinen ja vapauttava tarkoitus ei ole tietenkään joskus selvä, ennen kuin olemme päässeet niistä läpi. Mutta jos katsomme lähemmin, voimme nähdä, että kaikki – ehdottomasti kaikki – tapahtuu ylösnousemuksemme hyväksi mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Meidän täytyy vain luottaa tähän ja tehdä yhteistyötä parhaan kykymme mukaan, jotta ratsastamme taitavasti ja luottavaisesti ylösnousemusenergioilla, kun niitä virtaa sisään, emmekä vastusta niitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >