HomeViestejäVidya Frazier4.2.2016 - Paradoksaaleja ylösnousemusoireita - tulenko hulluksi?

4.2.2016 - Paradoksaaleja ylösnousemusoireita - tulenko hulluksi?

PARADOKSAALEJA YLÖSNOUSEMUSOIREITA – TULENKO HULLUKSI?
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
4.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun siirrymme aina vain syvemmälle tähän ylösnousemusprosessiin, jota tapahtuu nyt kaikkialla, monilla meistä on toisinaan lisääntyvässä määrin intensiivisiä ylösnousemusoireita.
 
Joillakin tuntemillani ihmisillä on vakavia fyysisiä oireita – pahentuneita oireita joita heillä on joko kroonisesti tai joita heillä on ollut aiemmin, mutta joista he ovat jo luulleet parantuneensa.
 
Toisilla on paljon tunnelatautuneita tilanteita – taaskin korostuneita ja myös kera tunteen, että he toistavat jonkin kokemuksen, jonka he kävivät läpi aiemmin. Pelkoa, vihaa, tyhjyyttä ja epätoivoa tupsahtelee sisään ja ulos, mikä aiheuttaa hämmentäviä häiriöitä heidän elämässään.
 
3D-kuormasta irtipäästäminen
 
Voi olla hämmentävää ja pelottavaa saada näitä kokemuksia, jos emme ymmärrä, mitä tapahtuu. Mutta siinä voi olla järkeä, jos ymmärrämme, että olemme nyt siirtymässä aikaan, jolloin todella kaiken 3D-kuormamme täytyy paljastua meille, jotta se voidaan tunnistaa ja päästää irti, koska se ei voi tulla mukanamme viidenteen ulottuvuuteen.
 
Monilla meistä on ollut jonkin aikaa fyysisiä ja tunneoireita, joiden tiedämme olevan tulosta siitä nopeasta heräämisprosessista, joka tapahtuu meissä näinä aikoina. Jotkut meistä ovat kokeneet valtavan menetyksen elämässään – suhteissa, työssä, kiinnostuksissa, intohimoissa ja identiteetissä. Voimme erehtyä luulemaan, että vaikeimmat osat ovat nyt ohi ja olemme päässeet toiselle puolelle.
 
Joissain tapauksissa tämä saattaa olla totta, mutta monet meistä oivaltavat, että olemme kenties käyneet läpi paljon tähän mennessä ja oppineet navigoimaan uutta aluetta luottaen ja kiitollisena – mutta on mentävä vielä pidemmälle.
 
Syvempiä ongelmia nousee nyt tiedostamattomasta osastamme – ongelmia joita emme ole kehittäneet vain tässä elämässä, vaan myös aiemmissa elämissä. Ja näitä ongelmia käydään nyt läpi elämässämme sekä fyysisesti että tunteellisesti, mikä tuo meidät toisinaan uusille menetyksen ja epävarmuuden tasoille.
 
Meillä jotka koemme tätä, on todella sisukkuuden ja sinnikkyyden aika. Meidän täytyy vain jatkaa eteenpäin ja jatkaa eteenpäin. Ja luottaa, että jossain kohtaa "ylösnousemussiivous" on valmis.
 
Paradoksaalisia ylösnousemusoireita
 
Mutta se on todella mielenkiintoista, että useimmilla meistä jotka koemme intensiivistä siivousta ja irtipäästämistä, on myös jotain elämämme syvällisimpiä heräämiskokemuksia. Kuulen kertomuksia ihmisiltä, joiden kanssa työskentelen ja jotka painivat todella intensiivisten tilanteiden kanssa elämässään – mutta jotka myös kertovat minulle uskomattomista näkemyksistään, oivalluksistaan ja syvistä henkisistä heräämiskokemuksistaan.
 
Nämä kokemukset ovat täynnä syvää iloa ja rauhaa, millaista he eivät ole aiemmin tunteneet. Ne tuovat usein avautumisen täysin uuteen jaksoon elämässä, jossa voi tuntea jo paljon suurempaa vapautta.
 
Se voi olla hyvin hämmentävää – ja toisinaan huvittavaa – että näitä kahdenlaisia paradoksaaleja kokemuksia voi tapahtua samanaikaisesti. Jollain voi olla sietämätöntä tuskaa, joko fyysistä tai tunteellista, ja siinä sivussa hänellä on valtavaa iloa uudesta henkisestä avautumisesta, jonka hän on juuri kokenut. Se voi tehdä positiivisessa mielessä hulluksi!
 
Ylösnousemus on sekä kuolemaa että syntymää
 
Siinä kaikessa voi olla järkeä, jos käsitämme, että ylösnousemuksessa on kyse siirtymisestä korkeampaan tietoisuuteen, kyllä – mutta siinä on kyse myös tarpeesta päästää irti siitä vanhasta tietoisuudesta, jonka kanssa olemme eläneet koko elämämme ja tosiaankin monta aionia kolmannessa ulottuvuudessa. Tästä syystä koko prosessi voi hyvin helposti tuottaa paradoksaaleja kokemuksia.
 
Ei ole enää kyse hitaasta heräämisestä henkiselle luonnollemme ja vähittäisestä luopumisesta vanhoista malleista ja uskomuksista, kuka luulemme olevamme. Heräämisprosessi joka tapahtuu jokaisessa – erityisesti meissä jotka olemme ns. ylösnousemussiirtymän etulinjassa – on epätavallisen nopea, joten ylösnousemuksen synnytys- ja kuolemisoireita voi olla samanaikaisesti.
 
Avaimena on tietysti olla keskittymättä paljon siihen, mikä on lähdössä, ja niihin aspekteihimme jotka ovat kuolemassa. Jos osallistumme näihin negatiivisiin kokemuksiin, jotka ovat esillä irtipäästämistä varten – jos vastustamme niitä, tuomitsemme itsemme niiden tuntemisesta tai yritämme ylianalysoida niitä – se pysäyttää irtipäästämisprosessin. Meidän täytyy olla tietoinen niistä, tunnustaa ne ja hyväksyä ne tilaamme toistaiseksi, mutta on tärkeää pysyä neutraalina ja olla antamatta energiaa niille.
 
Pysy keskittyneenä uuteen heräämiseen
 
Sen sijaan on paljon tehokkaampaa kiinnittää huomiota kokemuksiin, joita meillä on suuremmasta heräämisestä, vapaudesta ja ilosta. On tärkeää muistaa, että luomme jatkuvasti sitä elämäämme, mihin kiinnitämme huomiomme ja mihin keskitymme jatkuvasti.
 
Niinpä pysyminen keskittyneenä uuteen iloon ja vapauteen, jota tulee elämäämme, ei ainoastaan tuo lisää samaa, vaan se myös auttaa vanhaa haihtumaan ja vapautumaan elämästämme.
 
Kuolemisen ylösnousemusoireet eivät tietenkään ole kovin hauskoja kokea. Mutta jos voimme luottaa, että ne ovat väliaikaisia ja ovat esillä vain irtipäästämistä varten, se voi olla paljon helpompaa.
 
Ja kun katsomme pidempään sitä, mihin olemme menossa ja mitä tulee näkyviin edessämme, voisiko todellisuudessa tapahtua mitään jännittävämpää?
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >