HomeViestejäVidya Frazier15.8.2015 - 5D-suhteisiin siirtyminen

15.8.2015 - 5D-suhteisiin siirtyminen

5D-SUHTEISIIN SIIRTYMINEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
15.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos olet tässä kohtaa syvällä ylösnousemusprosessissa, luultavasti oivallat, että yksi elämäsi alue joka käy läpi "ulottuvuusremonttia", ovat suhteesi toisiin ihmisiin. Tämä voi olla haastava prosessi.
 
Suhdemallit muuttuvat dramaattisesti monilla meistä. Meidät pakotetaan tällä hetkellä katsomaan suhteitamme elämässä ja näkemään, mikä ei enää resonoi niiden korkeampien värähtelyjen kanssa, joita nyt syleilemme.
 
Vanhojen 3D-suhdemalliemme tarkasteleminen
 
Monet meistä havaitsevat, että meillä on enää vähän yhteistä niiden ihmisten kanssa, joihin olemme olleet yhteydessä suuren osan elämästämme. Tämä voi olla hämmentävää ja järkyttävää. Ihmiset jotka kerran olivat hyvin tärkeitä elämässämme, näyttävät ajautuvan pois. Tavallaan emme kaipaa heitä, mutta usein ei ole vielä ketään korvaamaan heitä elämässämme.  
 
Ja myös suhteissa niihin ihmisiin joiden kanssa edelleen resonoimme, on haasteita. Ylösnousemusprosessi tuo esiin kaikki heräämättömät mallit, joita ilmaisemme toisten kanssa, mallit jotka jatkuvasti aiheuttavat meille kärsimystä ja ristiriitaa. Meidät tosiaankin pakotetaan tutkimaan niitä toimimattomia tapoja, joilla olemme toimineet yleisesti suhteissa koko elämämme.
 
Ja se mitä näemme tässä kohtaa, heijastaa sitä, miten olemme luultavasti suhtautuneet ihmisiin koko tuhansien vuosien olemassaolomme ajan kolmannessa ulottuvuudessa – ulottuvuudessa missä luontainen pelon, erillisyyden ja arvottomuuden tunne oli tietoisuudessamme.
 
Voimme nähdä, että suurimman osan epäterveistä suhdemalleista omaksuimme luonnostaan, kun kasvoimme maailmassa, jossa ihmiset ovat yleisesti olleet henkisesti unessa ja tietämättömiä siitä, miltä varsinainen rakkaus korkeammassa ulottuvuudessa näyttää. Ne ovat malleja, jotka aiheuttavat usein pettymystä, surua, vihaa ja loukkaantumista suhteissamme.
 
Näihin malleihin sisältyy ne epäterveet dynamiikat, jotka tunnistetaan tänä päivänä yleisesti riippuvuussuhteeksi. Ihmisille tämän tyyppisessä suhteessa on annettu monia 3D-nimikkeitä, kuten narsistinen, huolehtiva, mahdollistava tai hyväksikäyttävä.
 
Jos olemme tällä hetkellä suhteissa, joita voi nimittää näin, huomaamme luultavasti, että viime aikoina niihin on tullut uutta intensiivisyyttä. Viidennen ulottuvuuden energiat joita tulee suhdedynamiikkaamme, voimistavat niitä tuskallisia tunteita, joista olemme ehkä pystyneet olemaan piittaamatta tähän mennessä – mutta ei enää.
 
3D-riippuvuus suhteissa
 
Tavallaan on helppoa tunnistaa ne suhdemallit, jotka olemme aina tienneet jokseenkin toimimattomiksi. On tietysti runsaasti kirjoja ja webinaareja, jotka voivat auttaa meitä löytämään ratkaisuja siihen, miten muutamme mallimme terveemmiksi. Ja nämä malliasiat meidän täytyy luonnollisesti hoitaa, kun ylösnousemme korkeampiin värähtelyihin, tai meille tulee todella epämukavaa.
 
Kuitenkin viidennen ulottuvuuden näkökulmasta katsottuna on yksi syy, joka harvoin, jos koskaan mainitaan ja joka on monin tavoin aiheuttanut kaikki suhdevaikeudet. Ja tämä on se yleinen 3D-uskomus, että suhteen tarkoitus perheen, puolison ja hyvien ystävien kanssa on antaa meille se elintärkeä tunne, että olemme rakastettava, arvokas ja tärkeä.
 
Vanhassa kolmannen ulottuvuuden toimintamallissa jossa me kaikki kasvoimme, meille opetettiin, että rakkaat ihmiset olivat täyttämässä tämän tunnetarpeemme. Tämä uskomus kuulostaa niin oikealta – ja lämpimältä ja miellyttävältä tavallaan. Se on tuttu. Sen olemme aina hyväksyneet olevan totta. Ja jossain määrin olemme kaikki onnistuneet selviytymään tietyistä tilanteista elämässä, koska olemme tunteneet, että suhteemme ovat tyydyttäneet ainakin enimmäkseen tunnetarpeemme.
 
Mutta kun siirrymme eteenpäin ylösnousemuspolullamme, voi olla arvokasta kyseenalaistaa tämä uskomus. Onko se oikeasti suhteen tarkoitus? Jos ajattelet asiaa, voit nähdä, miten tähän olettamukseen sisältyy se uskomus, ettemme ole luonnostaan kokonainen tai kykenevä kokemaan omaa arvoamme, rakastettavuuttamme ja luontaista arvokkuuttamme ilman jonkun toisen apua.
 
Ja mikä tärkeämpää, se merkitsee, että meidän täytyy jatkuvasti sietää kaikki se suru ja raivo, mitä joskus tunnemme, kun rakkaamme eivät anna tunnetasolla meille, mitä tunnemme, että heidän pitäisi antaa.
 
Miten monta ristiriitaa tämä hiljainen sopimus on aiheuttanut meille – että rakkaamme ovat tyydyttämässä tunnetarpeemme? Miten monta kertaa ne ihmiset jotka olemme nimittäneet tähän tehtävään, ovat epäonnistuneet siinä? Ja miten monta kertaa me olemme epäonnistuneet heidän tunnetarpeistaan huolehtimisessa? Miten usein sinä – tai rakkaasi – olet huudahtanut tuskissasi: "Sinä et tyydytä tarpeitani!"
 
Hyvin monia valtataisteluja jotka ovat täynnä loukkaantumisen, pettymisen ja syyllisyyden tunteita, syntyy tästä tavallisesti tiedostamattomasta sopimuksesta ihmisten välillä, että he ovat tyydyttämässä toistensa tunnetarpeet. Suuri avuttomuudentunne voi paljastua, silloin kun olemme antaneet jollekin toiselle voiman olla vastuussa omasta onnellisuudestamme.
 
Kun tarkastelemme tätä kysymystä siirtyessämme viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, näemme, miten se osoittaa tarpeemme todella kehittää itsemme rakastamisen tunnetta ja kyetä nojaamaan ennen kaikkea siihen tunteaksemme arvostusta, rakkautta ja kunnioitusta.
 
Meidän täytyy nähdä, että jos aiomme todella löytää vapauden loukkaantumisesta, syyttelystä ja vihasta suhteissamme, ei ole toisten ihmisten tehtävä antaa meille tunne-eheyttä – se on meidän tehtävämme. Toisten antama rakkaus ja vahvistus voi vain parantaa tätä tunnetta, joka meillä on jo sisällämme.
 
Vapaus 5D-suhteissa
 
Jos olemme tottuneet tyypilliseen 3D-malliin perustuviin suhteisiin, voi kuulostaa siltä, että suhde ilman tätä sopimusta ottaa vastuu toistemme tarpeista, on kuiva, tunteeton ja yhteydetön. Mutta emme voi tietää sitä, ennen kuin koemme suhteen, jossa tätä sopimusta ei ole.
 
Kun siirrymme viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, voimme havaita, että ilman näitä tunnevaatimuksia toisillemme, voimme saada lämpimiä, rakastavia ja hyvin tyydyttäviä 5D-suhteita, jotka sujuvat tasaisesti ilman suurta draamaa.
 
Huomaamme, että vaikka annamme toisillemme paljon rakkautta, kunnioitusta ja tukea, emme ole riippuvainen toistemme rakkaudesta tunteaksemme itsemme hyväksi, arvokkaaksi ja tärkeäksi.
 
Toisilta saamamme rakkaus on bonus – ylivuoto josta ollaan kiitollinen ja jota arvostetaan – mutta sitä ei tarvita olemuksemme ytimessä, koska pystymme antamaan sisältämme tarvitsemaamme rakkautta. Siksi ei ole sitä tunnevaatimusta, että toiset antavat meille rakkautta, jota tarvitsemme tunteaksemme itsemme hyväksi.
 
Ja mikä tärkeintä, rakkautemme heitä kohtaan kumpuaa yksinomaan todellisesta välittämisestä ja myötätunnosta – ei tarpeesta, jonka he täyttävät jonkin vastapalveluksena. Se on ehdotonta rakkautta, joka ei vaadi ihmistä käyttäytymään tietyllä tavalla tai olemaan jotain muuta, mitä hän on.
 
Itsensä rakastamisen tärkeys
 
Kyky tuntea ja ilmaista tällaista rakkautta jollekin vaatii tietysti, että opimme ensin rakastamaan itseämme tällä tavalla. Tietyllä tavalla itserakkauden oppiminen on koko ylösnousemusoppimisemme ytimessä. Se ettemme ole tienneet itseämme henkiolennoksi ollessamme hyvin pitkään kolmannessa ulottuvuudessa, on tehnyt melkein mahdottomaksi tuntea todellinen luontainen rakastettavuutemme ja arvomme.
 
Mutta onneksi matkamme takaisin täyteen tietoisuuteen herättää meidät taas kerran siihen uskomattomaan suurenmoisuuteen, kuka olemme ja miten emme todellakaan tarvitse mitään ulkoista vahvistusta tai heijastusta kertomaan meille luontaisen arvomme ja kauneutemme ja kokeaksemme sen. Se on itsestään selvää.
 
Ja tämä oivallus voi mm. tehdä suhteistamme toisiin paljon tyydyttävämpiä ja saada ne soljumaan helpommin ja iloisemmin.
 
Sitä odotellessa löytäessämme tiemme tämän tietoisuusmuutoksen läpi ja 5D-suhteisiin, on erittäin tärkeää löytää myötätuntoa itseämme kohtaan ja levätä siinä. Meidän täytyy tunnustaa, ettei tämä ole helppo siirtymä.
 
Ilmestymme esiin tuhansien vuosien kömpelöistä ja heräämättömistä yrityksistä löytää rakkautta ja turvaa suhteistamme toisiin ihmisiin, jotka eivät myöskään ole olleet hereillä tai tyydyttyneitä. On paljon ikivanhoja uskomuksia ja harhakuvia, joiden karistamiseen meillä on oltava rohkeutta, löytääksemme, millaisia todella vapaat ja heränneet suhteet voivat olla.
 
Mutta kun päästämme irti vanhoista suhteisiin liittyvistä uskomuksistamme ja opimme todella antamaan itsellemme tarvitsemaamme rakkautta, millaista vapautta, rikkautta ja iloa voimmekaan löytää uusista 5D-suhteista!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >