HomeViestejäVidya Frazier25.5.2015 - 3D-tavoista irtipäästäminen

25.5.2015 - 3D-tavoista irtipäästäminen

3D-TAVOISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
25.5.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun katsomme maailman tapahtumia, voi varmasti näyttää siltä, että kaikki ovat edelleen kolmannessa ulottuvuudessa. Sota, epäoikeudenmukaisuus ja ahneus näyttävät vielä hallitsevan.
 
Ja ainakin satunnaisesti voi tuntua siltä, että myös me olemme edelleen 3D:ssä. Vaikka olemme hyvin tietoisia muutoksen tapahtumisesta sisällämme ja ympärillämme, vanhat toimintatapamme voivat edelleen tuntua olevan käytössä. Voimme langeta edelleen pelkoon, vihaan ja masennukseen toisinaan.
 
Totuus on, ettemme elä enää 3D-todellisuudessa. Tuo todellisuus sulkeutui maan päällä joulukuussa 2012. Tuon ulottuvuuden vanhat, jäykät ja rajoittavat rakenteet eivät ole enää toiminnassa. Kuitenkin useimmat ihmiset maailmassa – ja myös monet meistä jotka tiedämme paremmin – voivat havaita toimivansa edelleen niin, kuin nuo vanhat rajoittavat rakenteet olisivat vielä läsnä.
 
Neljännessä ulottuvuudessa toimiminen
 
Tällä hetkellä on paikoillaan uusi todellisuusrakenne, mistä käsin voimme toimia: neljäs ulottuvuus. Tämä on silta, millä olemme tässä kohtaa – käytävä vanhasta jäykästä kolmannen ulottuvuuden tietoisuudesta uuteen, avoimeen ja täysin tietoiseen viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.
 
Ja vaikka tämä uusi 4D-todellisuus ei ole yhtä avoin ja vapaa kuin viides ulottuvuus, se ei ole myöskään yhtä rajoittava ja jäykkä kuin kolmas ulottuvuus. Kaikki on energeettisesti löyhempää ja vapaampaa. Emme ole yhtä rajoitettuja ja orjuutettuja alempiin energiataajuuksiin. Uusia ja voimaannuttavia taajuuksia on nyt käytössämme – niitä virtaa maapallolle. Olemme kykenevämpiä luomaan tietoisesti oman todellisuutemme.
 
Tässä uudessa 4D-todellisuudessa voimme mm. tulla tietoiseksi siitä, että lineaarinen aika on hajomassa ja aika voi venyä ja supistua. Meidän on nyt aika muuttaa negatiivisia reaktioitamme ihmisiin ja tapahtumiin – jos haluamme, voimme päättää olla reagoimatta automaattisesti pelosta tai vihasta käsin. Voimme muuttaa todellisuutta valinnoilla ja aikomuksilla ja nähdä, että ilmentäminen tapahtuu paljon nopeammin.
 
Yleiset 3D-tavat
 
Ongelmana on, että useimmat ihmiset eivät tiedä, että säännöt ovat muuttuneet tässä uudessa ulottuvuudessa, ja he jatkavat toimimista vanhoilla 3D-malleilla tavassaan elää. Mutta me jotka tiedämme todellisuuden muuttuvan, voimme ymmärtää tämän ja oppia päästämään irti niistä tavoista, jotka toimme mukanamme kolmannesta ulottuvuudesta. Voimme kehittää uusia tapoja, jotka perustuvat 5D-ymmärykseen.
 
Mitä siis nämä 3D-tavat ovat? Tässä on lyhyt luettelo joistain tärkeistä malleista, jotka saattavat edelleen pyörittää tiedostamatta elämäämme.
 
Uskot olevasi keho-mieli
 
Vaikka sinulla olisi ollut lukuisia syvällisiä kokemuksia itsestäsi valtavana ja moniulotteisena olentona, voi olla helppoa langeta vanhaan tapaan ja uskoa, että olet pelkästään se pieni keho-mieliolento, mikä koit olevasi, kun olit täysin kolmannen todellisuusulottuvuuden vallassa.
 
Pelkästään sen tunnistaminen, että toimit tästä virheellisestä uskomuksesta käsin, voi yhtäkkiä muuttaa tietoisuutesi korkeampaan todellisuuteen siitä, kuka olet. Voi tulla helpotuksen ja irrallisuuden tunne ja tämä auttaa sinua kokemaan itsesi henkisenä olentona, joka kokee itsensä tilapäisesti tiheän ihmismuodon kautta.
 
Uskot, että sinun tarvitsee murehtia selviytymisestä
 
Saatat olla haluton kuulemaan, että tämä on vain 3D-huoli. Et halua olla epärealistinen – tarvitset edelleen tuloja saadaksesi katon pään päälle, ruuan ja kaiken muun, mikä on välttämätöntä pysyäksesi elossa. Tämä on tietysti totta.
 
Osoitan sitä uskomusta, mikä ehkä kertoo sinulle, että sinun täytyy murehtia selviytymisestäsi, sinun täytyy kamppailla ja tehdä kovasti työtä selviytyäksesi ja on järkevää mennä paniikkiin, kun et tiedä, miten se tapahtuu. Tämä perustuu uskomukseen, että universumi on yleisesti ottaen epäystävällinen ja tukea antamaton paikka.
 
Jos sinulla on rohkeutta todella luottaa, että Jumala elättää sinut aina, niin toimit 5D-todellisuudessa. 5D-tietoisuudesa tiedät, ettet ole täällä kamppailemassa selviytyäksesi. Ainoa asia mikä pitää sinut tuossa kamppailussa, on uskomuksesi siitä. Yltäkylläisyys on todella kaikkien meidän ulottuvilla, jos voimme muuttaa omia uskomuksiamme siihen ja omanarvontunteeseen liittyen.
 
Uskot olevasti arvoton
 
Tämä uskomus on usein tiedostamaton, mutta se vaanii monen ihmisen psyykessä. On tunne, että onnellisuus, vauraus ja hyvinvointi ovat asioita, jotka tarvitsee ansaita – arvonsa on todistettava, ennen kuin voidaan palkita.
 
Tätä luontaista ja kalvavaa arvottomuuden tunnetta voi olla vaikea voittaa. Se näyttää juurtuneen erittäin syvälle 3D-tietoisuuteen. Mutta taas kerran, jos vain tiedostat tämän uskomuksen, kun se nousee sisälläsi, ja miten se tuottaa ei-toivottuja tuloksia elämääsi, voit auttaa sen ohittamisessa.
 
Näe se selkeästi uskomukseksi – tiedä, ettei se ole totuus. Sen kuka olet juuri sellaisena, kuin olet, ei tarvitse muuttua mitenkään ollakseen hyvinvoinnin, vaurauden, onnellisuuden ja hyvän terveyden arvoinen.
 
Jäät kiinni maailman kärsimykseen
 
Jos olet yleensä empaattinen ja myötätuntoinen ihminen, olet ehkä tottunut ottamaan itsellesi maailman murheet. Sinusta saattaa tuntua epäitsekkäältä olla tuntematta masennusta tai huolta ympäri maailmaa ihmisistä, jotka ovat juuri kokeneet tuhoisan maanjäristyksen, tai eläimistä jotka ovat joutuneet öljyvuotoon. Saatat tuntea myös syyllisyyttä, että elät suhteellisen vaivattomasti ja mukavasti.
 
Nämä tunteet ovat merkki myötätunnosta ja syvästä yhteydestä muihin olentoihin. Ne ovat tärkeitä. Ne auttavat avaamaan sydämesi täysin. Olemme todellakin yhteydessä kaikkiin olentoihin tällä maapallolla – ja myös maahan ja kaikkiin sen otuksiin – ja voimme tuntea tämän yhteyden syvällä sydämessämme.
 
Mutta tämä ei merkitse, että sinun täytyy olla masentunut, vihainen tai surullinen, silloin kun muut ovat. Itse asiassa jos vellot näissä tunteissa – vaikka ne tuntuisivat miten myötätuntoisilta – lisäät itse asiassa ongelmaa. Olet alentanut omaa värähtelyäsi ja lisännyt sen kollektiiviin, joka kokee sitä kärsimystä, mitä haluat lievittää.
 
Tietysti jos tunnet vetoa todella tehdä jotain rakentavaa tai auttaa kärsiviä, niin voit auttaa tarpeessa olevien värähtelyn nostamisessa, erityisesti jos teet sen rakkaudella, iloisesti ja innostuneena. Nuo tunteet auttavat vähentämään kärsimystä. Jonkun epäonnesta kärsiminen hänen rinnallaan ei auta ketään.
 
On äärettömästi arvokkaampaa jatkaa omaa elämääsi luomassasi 5D-kuplassa, missä mielialasi pysyy iloisena, optimistisena, rakastavana ja harmoniassa kaikesta riippumatta. Tämä todellakin auttaa koko ihmisrotua siirtymään korkeampaan värähtelyyn.
 
Pidät itsesi pienenä
 
Jos olet monien valotyöntekijöiden kaltainen, pelkäät ehkä astua täyteen voimaasi. Kenties pidät itsesi pienenä ja sekoitut ryhmään, voidaksesi pysyä turvalliselta tuntuvassa asemassa. Kenties pelkäät, että jos todella mainostaisit, kuka olet ja mitä teet, sinua saatettaisiin jotenkin "rangaista" tai sinut torjuttaisiin.
 
Jos huomaat tekeväsi tätä, tiedä, että tämä on vanha 3D-tapa. Monilla meistä on ollut elämiä, missä meitä ei ainoastaan rangaistu sen täydestä ilmaisemisesta, mitä olimme, vaan meitä usein kidutettiin ja meidät tapettiin. Juuri niin tapahtui todella synkkinä aikoina, joita olemme eläneet kolmannessa ulottuvuudessa.
 
Mutta totuus on, ettemme ole enää siellä. Olemme nyt ajassa – erityisesti lännessä – missä on paljon turvallisempaa ilmaista itseämme voimakkaana ja heränneenä olentona, mikä olemme. Ja tänä aikana maailma todella tarvitsee meitä tekemään sen.
 
Jos voit samaistua tähän pelkoon, katso, voitko nähdä sen alitajuisena tapana, mikä ei enää palvele sinua tai maailmaa. Luota, että tuleminen esiin ja oleminen niin suuri ja voimakas, kuin pystyt, ei ole ainoastaan turvallista, vaan se myös nostaa kovasti värähtelyäsi.
 
Kyllä, on tärkeää olla tekemättä tätä egon motivoimana, muttei ole todennäköistä, että teet niin tässä evoluutiokohdassasi. Pyydä jatkuvasti sisäistä opastusta ja rukoile selkeyttä. Ja siirry sitten vähitellen ilmaisemaan täysin sitä, kuka olet. On totta, ettet luultavasti ole suosittu kaikkien kohtaamiesi keskuudessa, mutta älä anna se pysäyttää itseäsi. Se on tärkeää sekä itsellesi että maailmalle, että olet täysin se, kuka olet.
 
Keskityt siihen, mikä sinussa on vikana
 
Yksi 3D-tapa mitä näen usein valotyöntekijöissä, on keskittyä jatkuvasti siihen, mikä itsessä on vikana ja mikä tarvitsee korjata. Monet itsensä kehittämisen ja henkisyyden 3D-polut ovat valitettavasti tukeneet tämäntyyppistä lähestymistapaa heräämiseen – vaikka ovatkin olleet hyödyllisiä meille kuluneina vuosikymmeninä. Oli hyödyllistä osoittaa niitä syitä, miksi emme olleet hereillä tai onnellinen, mutta tämä fokus harvoin synnyttää suoraan heräämistä tai onnellisuutta. Se voi itse asiassa alentaa värähtelyämme.
 
Jos huomaat jääneesi kiinni tähän tapaan, että keskityt omiin vikoihisi, yritä saada se kiinni ja ala sen sijaan keskittyä siihen, mikä on oikein sinussa. Keskity itsessäsi niihin ominaisuuksiin, joiden olet päättänyt olevan jollain tapaa hyviä tai henkisiä. Ja keskity siihen, mikä toimii hyvin elämässäsi – älä siihen, mikä on pielessä.
 
Koska pielessä olevien asioiden katsominen on hyvin pinttynyt tapa, hyvin olevien asioiden katsominen voi tuntua Pollyannamaiselta tai epärealistiselta. Tiedä, että tämä on 3D-uskomus.
 
Positiiviseen keskittyminen on voimallinen ja luonnollinen 5D-tapa. Tässä korkeammassa värähtelyssä voit oivaltaa, miten älykästä ja viisasta on keskittyä positiiviseen, koska sillä on itse asiassa voima luoda positiivisempi todellisuus sinulle. Se ei ainoastaan auta oloasi tuntumaan paremmalta hetkessä, vaan se kertoo myös universumille, että haluat lisää tätä tunnetta ja todellisuutta elämääsi.
 
Uusien 5D-tapojen luominen
 
Uusia tapoja ei ole aina helppoa omaksua. Jos vanhat tavat olivat hyvin piintyneitä ja vahvat uskomukset tukivat niitä, meidän on pysyttävä valppaana ja tarkkailtava jatkuvasti automaattipäätöksiä, joita teemme päivittäin.
 
Kun teet jonkin päätöksen, voit kysyä itseltäsi:
 
* Päätänkö tehdä näin siitä pelosta, etten ole turvassa? Tai rakastettu?
* Toiminko itseni tuomitsemisesta käsin?
* Teenkö tämän itseni epäilemiseen perustuen?
* Unohdanko, kuka oikeasti olen?
 
Täydellinen irtipäästäminen 3D-tavoista vaatii työtä ja huomiota ja se on ehdottomasti prosessi. Mutta on aikasi arvoista kiinnittää huomiota tähän, kun edistyt ylösnousemuspolullasi. Kamppailustasi voi tulla tanssia.
 
Muista kuitenkin, kun keskityt tähän prosessiin itsessäsi: jos huomaat lankeavasi taas vanhoihin malleihin, älä tuomitse itseäsi sen vuoksi. (Tämä on yksi 3D-tapa!)
 
Löydä vain ymmärrystä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan ja vaihda sitten tietoisuutesi niihin uusiin 5D-mallehin, joita haluat kehittää, ja siirry eteenpäin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >