HomeViestejäVidya Frazier21.9.2014 - Ylösnousemusvalotyöntekijöillä on erityistehtävä

21.9.2014 - Ylösnousemusvalotyöntekijöillä on erityistehtävä

YLÖSNOUSEMUSVALOTYÖNTEKIJÖILLÄ ON ERITYISTEHTÄVÄ

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
21.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletin ennen, että kaikilla jotka olivat tietoisesti henkisellä polulla tällä planeetalla tänä aikana, oli erityistehtävänään auttaa ihmiskuntaa ja maapalloa siirtymisessä viidenteen ulottuvuuteen. Olen oivaltanut, että näin ei ilmeisesti ole.

Oletko huomannut, että jotkut tuntemasi henkisyyteen fokusoituneet ihmiset piristyvät heti, kun alat puhua planeetalla tapahtuvasta siirtymästä, ja jotkut eivät?

Jotkut ihmiset ovat heti mukana kanssasi ja innostuvat planeetan siirtymästä viidenteen ulottuvuuteen (tai ainakin kiinnostuvat kuulemaan siitä). Ja jotkut ihmiset eivät samaistu siihen kovin paljon, vaikka he olisivatkin hyvin sitoutuneita omaan heräämiseensä ja pitäisivät itseään yleisesti ottaen valotyöntekijöinä.

Olemme tietty valotyöntekijäryhmä

Me jotka piristymme maapallon ja ihmiskunnan auttamisesta siirtymässä viidenteen ulottuvuuteen, olemme tietty ihmisryhmä. Tiedämme syvällä sisällämme, että olemme ilmoittautuneet vapaaehtoiseksi jononkin hyvin erityiseen tässä elämässä - olemme sitoutuneet auttamaan sen uuden ajan tuomisessa, minkä tiedämme koittavan ihmiskunnalle. Olemme täällä auttamassa ihmisiä siirtymän läpi ja uuden maapallon luomisessa. Meillä ei ole epäilyksiä tästä.

Joillekin meistä on outoa, että ystävät jotka ovat olleet vuosia kanssamme kiinnostuneita henkisen heräämisen tavoittelusta, eivät ole kiinnostuneita kuulemaan ylösnousemuksesta tai uudesta maapallosta. He eivät jotenkin pysty samaistumaan siihen. Heidän silmänsä tavallaan katsovat sen yli, mistä alamme puhua. Toisinaan myös tunnemme heidän tuomitsevan, ikään kuin he ajattelisivat meidän menneen kummalliseen, eikä kovin valaistuneeseen suuntaan.

Minulle on nyt selvää, etteivät kaikki henkisestä heräämisestä kiinnostuneet ole ilmoittautuneet samaan tehtävään kuin tietyt muut meistä. He ovat täällä epäilemättä antamassa panoksensa yleisesti planeetan värähtelyn nostamiseen, mutta he eivät ole täällä keskittyäkseen erityisesti siihen. Heidän sielutarkoituksensa tai tehtävänsä on jokin muu.

Tästä syystä löytäessämme ihmisiä jotka tietävät ja innostuvat ylösnousemuksesta, nämä ystävyyssuhteet voivat olla kallisarvoista. Ja siksi siirtymään liittyvän yhteisön löytäminen on tärkeää.

Bodhisattva-valan täyttäminen

Useimmat tuntemani ihmiset jotka ovat tietoisesti mukana ylösnousemusprosessissa ja ovat siirtymässä syvemmälle sielutarkoitukseensa ihmiskunnan auttamisessa (tai ainakin haluavat aloittaa sen), voivat samaistua Boddhisattva-valan tekemiseen jossain kohtaa evoluutionsa aikana. Tämä buddhalaisen perinteen mukainen vala on jatkaa inkarnoitumista planeetalle kerta toisensa jälkeen auttamaan toisia heräämään henkiseen vapauteen - kunnes viimeinenkin sielu maan päällä on vapaa.

Tämä on vakava lupaus - uskomaton sitoutuminen, mikä vaatii valtavaa myötätuntoa ihmiskuntaa kohtaan. Olen tiennyt pitkään, että olen tehnyt tuon lupauksen jossain kohtaa (tai kenties monta kertaa eri elämissä). Ja tässä elämässä on ollut aikoja, kun olen miettinyt, voisinko päästä mahdollisesti eroon siitä.

Olen aina nähnyt tämän prosessin, missä kaikki sielut tulevat vapaaksi maan päällä, uskomattoman pitkänä, hitaana ja työläänä, ja se kestää mahdollisesti tuhansia vuosia. Ja olen tuntenut suurta "sielunsyvää" kyllästymistä koko elämän ajan. Miten pystyisin jatkamaan ajan loppuun saakka ja elämään vielä yhden elämän maapallolla edes niin hereillä, kuin minusta tulisi?

Sitten oivalsin yhtenä päivänä, mistä ylösnousemuksessa on kyse. Jokaisella sielulla maan päällä joka haluaa vapauden ja täyden heräämisen (joko tietoisesti tai tiedostamatta), on nyt tilaisuus saavuttaa tämä. Se ei vaadi enää tuhansien vuosien reinkarnoitumista - kyse on suhteellisen lyhyestä ajasta. Olemme itse asiassa siinä kohtaa nyt - kyse on vain vuosista.

Ja monien ihmisten ei tarvitse edes jättää nykykehoaan kokeakseen sen - useimmat siirtyvät viidenteen ulottuvuuteen sen kehon kera, mitä he nyt käyttävät.

Tuntuu hämmästyttävän hyvältä sisälläni, kun oivallan, että toisten auttaminen käsittämään, mitä ylösnousemusprosessissa tapahtuu, itse asiassa täyttää Boddhisatva-valani. Se on epäoleellista, tajuavatko toiset ihmiset tietoisella tasolla, mitä tapahtuu, tai innostuvatko he tämän planeettailmiön tapahtumisesta.

Sillä on vain merkitystä, että jokainen sielu joka on maapallolla sen ylösnoustessa, menee sen mukana täyteen heräämiseen. Ja tämä tuo minulle uskomatonta iloa.

Ylösnousemusvalotyöntekijöitä valmistellaan

Olen huomannut muutakin. Me jotka tiedämme olevamme erityisesti ylösnousemusvalotyöntekijöitä, siirrymme erittäin nopeasti ja intensiivisesti ylösnousemusprosessiin liittyvän puhdistusvaiheen läpi. Vaikka sisällämme tapahtuu lukuisilla tasoilla uskomattoman kauniita ja jännittäviä heräämisläpimurtoja, elämämme läpi pyyhältää myös muutoksia ja menetyksiä, joskus peräperää.

Useimmat ihmiset ympärillämme käyvät läpi tavanomaista elämäänsä - kenties stressaantuneempina kuin koskaan ennen, mutta ilman todellista tajua siitä, että jotain uutta tapahtuu. Testejä ilmestyy säännöllisesti näyttämään, miten nopeasti voimme päästää irti toimimattomista malleista ja suhteista sekä sopimattomista identiteeteistä. Masennusta ja ahdistusta ilmestyy tyhjästä. On tunne työntämisestä tuntemattomaan ilman karttaa.

Epäilemättä meitä kaikkia valmistellaan erittäin hyvin olemaan tiennäyttäjiä ja oppaita siinä, kun asiat alkavat todella hajota tällä planeetalla ja jotain sellaista alkaa tapahtua lähitulevaisuudessa, mitä visionäärit ja alkuperäiskansojen vanhimmat ovat ennustaneet pitkän aikaa. (Itse asiassa ei tarvitse kuunnella visionäärejä tajutakseen, että tämä tapahtuu - täytyy vain seurata uutisia ja yhdistellä asioita.)

Aina kun elämä alkaa hajota ympärillämme jossain määrin, on hyvä muistaa, kuka olemme ja mikä tarkoituksemme on ylösnousemusvalotyöntekijöinä. Meidän täytyy pitää suurempi kuva mielessä ja oivaltaa, että kaikella mitä tapahtuu elämässämme ja olemuksessamme, on tarkoitus.

Ja on hyödyllistä muistaa, ettemme ole yksin tässä prosessissa. Meillä ei ole valtavasti tukea ainoastaan näkymättömissä maailmoissa, vaan myös tässä fyysisessä ulottuvuudessa. Ylösnousemusvalotyöntekijöitä herää ympäri maailmaa. Pian meille tulee enemmän ja enemmän tilaisuuksia työskennellä yhdessä opastaaksemme sisään uuden ajan, joka on ilmestymässä esiin.

Voimme rentoutua tietäen, että löydämme oman paikkamme toistemme kanssa - ja täytämme sen, mitä olemme tulleet tekemään tänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >