HomeViestejäVidya Frazier2.2.2024 - Loisterakkaus - uusi ylösnousemuskokemus

2.2.2024 - Loisterakkaus - uusi ylösnousemuskokemus

LOISTERAKKAUS – UUSI YLÖSNOUSEMUSKOKEMUS

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
2.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi tunne vaikuttaa heräävän monissa meissä, jotka osallistumme nyt täysillä ylösnousemusprosessiimme. Ehkä olet kokenut sen.

Se on syvällisen rakkauden mutkikas muoto, joka kumpuaa odottamatta rinnasta ja huuhtoo ylitsesi, ja jäät ihmetyksen ja kunnioituksen tilaan. Sille on vaikea ajatella nimeä, mutta olen päättänyt kutsua sitä ”loisterakkaudeksi”, koska siinä on valovoimaa/kirkkautta.

Toisaalta siinä on tolkkua, että kokee suurempaa rakkautta näinä aikoina: se on epäilemättä osa ylösnousemusprosessiamme. Kuten useimmat meistä ovat henkisellä polulla saaneet tietää, sen ydinolemus, kuka olemme, on rakkaus.

Ja monet meistä tuntevat myös rakkautensa syvenevän muita ihmisiä kohtaan elämässämme. Oivallamme, että rakkautemme on täysin ehdotonta. Itse asiassa rakkautemme tiettyjä ihmisiä kohtaan voi olla niin syvää, että sen tunteminen melkein sattuu sydämeen.

Uudenlaista rakkautta

Mutta tämä uusi tunne, johon viittaan, on erilaista kuin nuokin kokemukset ja se, mitä olemme ehkä aiemmin kutsuneet ”henkiseksi rakkaudeksi”.

Siinä on useita eri elementtejä, jotka voivat näyttää ristiriitasilta.

Jos tunnustelet sitä, oivallat, että tuon voimakkaan rakkauden rinnalla virtaa jotenkin myös syvä surun tunne. Ja sitten voit myös tulla tietoiseksi, että siinä sädehtii upeaa iloa. Ja syvää kiitollisuutta. Ja toisinaan myös kaipausta. Kaikki nämä tunteet kasvavat ja kietoutuvat yhteen, ja usein silmiin tulee kyyneleitä, kun yrittää saada tolkkua siitä kaikesta.

Ja kenties mikä tärkeintä, tämä rakkaus tuntuu hyvin erityislaatuiselta siinä mielessä – vaikka se saattaa alun perin nousta rakkaudesta tiettyä ihmistä tai ihmisryhmää kohtaan – että lopulta siitä tulee rakkautta ja myötätuntoa, joka on suunnattu koko ihmiskuntaa kohtaan.

Oivallat, että sinulla on myötätuntoa koko ihmisrotua/lajia kohtaan tasolla, jota et ole koskaan ennen kokenut.

Kokiessaan sen tuntuu suurta liikettä virtavan koko kehossa, kun ihmetys kantaa sinut kirkkaaseen, avoimeen tietoisuuteen uudesta todellisuudesta, joka on syvällisemmin liikuttava ja todellisempi, kuin olet koskaan ennen tiennyt. Sinun täytyy lopettaa se, mitä olet ollut tekemässä, ja vain keskittyä kokemaan se.

Olet yhtäkkiä kuin astunut uuteen maailmaan, joka tuntuu täysin uudelta ja kuitenkin myös jotenkin tutulta, kuin olisit tuntenut sen aiemmin – kauan, kauan sitten.

Joskus tämä loisterakkaus syntyy reaktiona johonkin, mitä näet, kuulet tai opit. Toisilla kerroilla sitä tuntuu kumpuavan ilman selvää syytä. Ja se voi tuntua melkein musertavalta.

Sopivaa näihin aikoihin

Kun asiaa ajattelee, on hyvin sopivaa, että tämä monitahoinen tunne ihmisrotua kohtaan ilmestyy näinä aikoina. Kun se siirtyminen paljon korkeampaan tietoisuusulottuvuuteen jota ihmiskunta kokee, kiihtyy jatkuvasti, siinä on tolkkua, että löytäisimme syvempää rakkautta tätä olentorotua kohtaan, jonka osa olemme.

Suru jota sen läpi paradoksaalisesti virtaa, tuntuu kumpuavan sen tuskan ja kärsimyksen syvästä oivaltamisesta, jota on ollut hyvin pitkään tällä planeetalla – se kammottava orjuutus, jonka kohteena ihmiskunta on ollut.

Ja meihin vaikuttaa erityisesti tämän päivän kärsimys, jota hyvin monet ihmiset kokevat rakkaiden ihmisten kuoleman vuoksi, joko ”piikistä” tai tämänhetkisissä sodissa, jotka eskaloituvat.

Voit tuntea sydämesi särkyvän tästä syvästä surusta, kuin kokisit henkilökohtaisesti niiden kaikkien ihmisten tuskan, joita on pidetty tällä planeetalla hyvin pitkään vankina järjettömältä tuntuvassa kärsimyksessä. Olet ehkä tuntenut tällaista myötätuntoa aiemmin, muttet koskaan niin intensiivisesti.

Mutta sitten ihan surun vieressä on myös iloa siitä, mitä näyttää tapahtuvan planeetalla – miljoonien ihmisten herääminen maailmanlaajuisesti ja miten he taistelevat vapautensa ja täysivaltaisuutensa puolesta. Ja miten yhteisöjä osallistuu jo uuden Maan luomiseen maailman eri osissa.

Voit tuntea iloa purkautuvan sisälläsi vain siitä oivalluksesta, että olemme melkein perillä, melkein siinä kohtaa, että kaikki käännetään ympäri tuhansien vuosien jälkeen. Se on iloa tietämisestä, että lähestymme maaliviivaa pitkän ja työlään maratonin jälkeen tarpeetonta tuskaa täällä maan päällä.

Ja lopulta voit tulla tietoiseksi syvästä kiitollisuudesta, joka tulee tähän sekoitukseen mukaan, kun oivallat, miten kiitollinen olet siitä, että olet täällä näinä merkityksellisinä aikoina, kun planeetalla tapahtuu valtava muutos korkeampaan värähtelyyn. Saat olla täällä, etkä vain todistamassa sitä, vaan myös osallistumassa siihen ja auttamassa tuottamaan sen.

Miten uskomattoman mutkikas tunne tämä onkaan!

Ihmiskunnan kauneus

Kun virityt tähän rakkauteen ihmiskuntaa kohtaan, voit myös oivaltaa, että tunnet valtavaa kunnioitusta meitä kohtaan lajina.

Näin on erityisesti, kun alat todella ymmärtää ne valtavat ponnistelut, joita kontrolloivat voimat ovat tehneet vaientaakseen meidät, katkaistakseen Lähdeyhteytemme ja aiheuttaakseen käsittämätöntä kärsimystä.

Kaikista yrityksistä huolimatta sammuttaa henkinen perusluontomme, voimme nähdä, miten ihmiskunta ei ole ainoastaan selvinnyt, vaan se on itse asiassa myös kukoistanut tietyillä tavoilla. Katso musiikkia ja taidetta, jota on luotu, ja ihmeellisiä viisauden sanoja joita on kirjoitettu vuosisatojen saatossa. Ja tieteellisiä löytöjä – siitä huolimatta, että syvävaltio, salaiset avaruusohjelmat ja pimeät aatelisuvut ovat pidätelleet niitä lukemattomilla tavoilla.

Katso, miten tietyt maailman kaltoinkohdellut ja traumatisoituneet ihmisryhmät ovat usein nousseet tuhkasta, kerta toisensa jälkeen, ja oppineet selviytymään tukemalla ja rakastamalla toisiaan. Herättää kunnioitusta miettiä sitä uskomatonta vahvuutta ja lujuutta, mitä jotkut ihmisryhmät ovat osoittaneet vuosisatojen saatossa. Voimme nähdä sen ilon ja toivon, jota jatkuvasti herää näissä ryhmissä – ja myös anteeksiannon – kaikista niistä uskomattomista vastoinkäymisistä huolimatta, joita he ovat kestäneet.

Koko ihmiskunta ei ole kaunis

Tietysti voimme myös nähdä ne kauheudet, joita tietyt ihmisryhmät ovat aiheuttaneet – ne mielettömät sodat ja kauhistuttavat teot ihmisiä kohtaan, joita he ovat tehneet.

Mutta kun todella ajattelet tätä, voit muistaa, että useimmat näistä julmuuksista on käynnistänyt ja toteuttanut hyvin pieni ihmisvähemmistö, joka pitää itseään ”eliittinä” – ihmiset jotka pyörittävät hallituksiamme ja johtavat miljoonia dollareita tuottavia yhtymiä ja instituutioita.

Ja jos kuuntelet tiettyjä paljastusten tekijöitä, jotka ovat kasvaneet tällaisissa perheissä, oivallat, että myös nämä eliitit ovat niiden pimeiden ei-ihmisvoimien infektoimia, jotka ovat kontrolloineet heitä syntymästä saakka.

Useimmat tavalliset ihmiset jotka ovat osallistuneet sotiin ja muihin julmuuksiin, on pakotettu eri tavoin tekemään näitä rikoksia.

On totta, että erityisesti viime vuosina ihmisistä on tullut hyvin jakautuneita ja vihamielisiä sellaisia ryhmiä kohtaan, joilla on erilaiset uskomukset. Ja kuitenkin syvemmältä katsottuna on selvää, että useimmat ihmiset planeetalla eivät halua sotaa. Eivätkä he halua oikeasti vahingoittaa muita ihmisiä. Pelottavat olosuhteet aiheuttavat tavallisesti ihmisille suurta pelkoa – ja tämä yleensä työntää heidät vihamielisiin asenteisiin muita kohtaan.

Ja kyllä, on kautta aikain ollut aina yksittäisiä rikollisia, jotka ovat tehneet murhan tai muita kamalia rikoksia. Mutta eikö ole selvää, että monet heistä ovat kasvaneet köyhyydessä ja/tai kärsineet rakkaudettomuudesta ja heiltä on puuttunut mahdollisuudet elämässä?

Itse asiassa on tavallaan uskomatonta, ettei useammista ihmisistä ole tullut rikollisia – ottaen huomioon, että meidän kaikkien on tarvinnut elää jatkuvasti niiden erimielisyyttä aiheuttavien viestien kera, joita on tullut auktoriteeteilta hallituksissamme ja tietyissä uskonnollisissa instituutioissa.

Ja meidän kaikkien on tarvinnut jotenkin löytää tiemme maailmassa, jota on aina synkentänyt tarpeeton puute ja kärsimys.

Meille on aiheutettu vaikeuksia monin tavoin. Muun muassa ruokaa, vettä, maaperää ja ilmaa on myrkytetty monta, monta vuosikymmentä. Meitä on verotettu hullunlailla – ja kovalla työllä ansaitsemamme rahat on kulutettu asioihin, jotka eivät hyödytä meitä mitenkään. On uskomatonta, että useimmat meistä ovat pysyneet kasassa – ja tehneet sitä vuosia.

Rakkaus tekee siitä kaikesta merkityksetöntä joka tapauksessa

Mutta millään tästä ei ole kuitenkaan merkitystä, kun tullaan loisterakkauteen. Riippumatta siitä, mitä päätämme näistä poikkeavista ihmisistä, jotka aiheuttavat vahinkoa muille, tuntiessamme tätä uutta rakkautta, sillä ei ole merkitystä.

Se on tunne, joka hyväksyy koko ihmiskunnan, myötätunnon ja lempeyden kera.

On se tieto, että olemme suuri valo-olentorotu ja olemme lopultakin heräämässä tähän todellisuuteen, vuosituhansien unessa olemisen jälkeen. Katkaisemme lopultakin ne kahleet, jotka ovat pidätelleet meitä 26.000 vuotta – ja se on upeaa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >