HomeViestejäVidya Frazier6.12.2023 - Ylösnousemusuupumista

6.12.2023 - Ylösnousemusuupumista

YLÖSNOUSEMUSUUPUMUSTA

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
6.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin monet meistä ovat lopen uupuneita näinä päivinä. Juu, juhlapyhät voivat tehdä sen. Mutta tiedämme kaikki, että uupumuksessamme on tässä kohtaa paljon muutakin, mikä ei liity millään tavalla asioihin, jotka ennen uuvuttivat meidät.

Olemme nyt täysin eri ajassa ja koemme asioita, joita emme ole koskaan ennen kokeneet. Ja luultavasti on oletettua, että on mentaalista, tunnepuolen ja fyysistä uupumusta. Mikäli tuomitset itsesi syvästä väsymyksestä ja energiattomuudesta tehdä, mitä ajattelet, että sinun pitäisi tehdä, ajattele asiaa hetki. On paljon syitä sille uupumukselle, jota ehkä koet.

Odottamisuupumus

Ensinnäkin me jotka olemme olleet informaatiokaninkolossa jo muutaman vuoden, tunnemme valtavaa uupumusta pelkästä odottamisesta – odottaen lopultakin tapahtuvaksi jotain merkittävää, mikä paljastaa nukkuville massoille, mistä kaikesta syvävaltio on päässyt kuin koira veräjästä, tuhansia vuosia.

Joo, ihmisiä ilmeisesti herää, siitä uskomattomasta informaation puutteesta huolimatta, mitä massamedia edelleen tarjoaa. Ja tiettyjä asioita ilmeisesti paljastuu Yhdysvaltain kongressissa ja muutamassa muussa maailman hallituksessa. Mutta onko tämä oikeasti muuttanut mitään vielä? Edes ymmärrys siitä, miten massiivisen operaation täytyy olla, jotta asiat käännetään ympäri, ei paljon vähennä odottamisuupumusta tässä kohtaa.

Fyysisen keho uupumus

Sitten on tietysti hyvin todellinen fyysinen syy siihen uupumukseen, jota koemme: kehomme käsittelee ylösnousemusprosessia.

Monia muutoksia tapahtuu kehomme solu- ja atomitasolla valmistelemaan siihen monumentaaliseen muutokseen, jonka se tekee siirtymän tapahtuessa. Ja tämä tulee ikääntymisen lisäksi, jota kehossamme myös tapahtuu.

Auttamaan tässä prosessissa, planeetalle virtaa nyt valtavia määriä korkeavärähteistä valoa, mikä on tietysti mahtavaa. Mutta samaan aikaan nämä taajuudet voivat alkuun olla hyvin vaikeita tiheän kehomme omaksuttavaksi – kaikki kehomme alemmat taajuudet työnnetään ulos, jotta voidaan ”majoittaa” tämä uusi valo.

Ja tietysti tämän jo ennestään haastavan prosessin lisänä, kehomme käsittelee jatkuvasti myös niitä myrkkyjä, joita on vedessä, ilmassa ja maaperässä – sekä ruuassamme. Lisäksi kasvava määrä sähkömagneettikenttiä hyökkää kehomme kimppuun, lisääntyvien wifi-signaalien ja suuren tukiasemamäärän vuoksi.

Siis meidän täytyy oikeasti olla myötätuntoinen ja ymmärtäväinen kehomme osalta, silloin kun meillä on raskas tunne, että haluamme lopettaa kaiken toiminnan ja istua lepäämään – tai ottamaan torkut, jos mahdollista.

Kollektiiviset energiat

Sitten kaikkien näiden uupumussyidemme lisäksi meidän täytyy muistaa, että kimppuumme käyvät energeettisesti myös sodat, jotka parhaillaan raivoavat maailmassa.

Emme käsittele ainoastaan henkilökohtaisia reaktioitamme niihin, vaan myös reaktiot kollektiivissa ympäri maailmaa. Emme voi sille mitään, että poimimme sen surun, pelon, vihan ja kiukun, jota hyvin monet tuntevat.

Mutta tietenkään ei ole vain fyysisiä sotia. Muutaman viime vuoden on raivonnut myös syvempi henkinen sota, kun syvävaltio jatkaa meidän pommittamistamme herkeämättä harhaanjohtavalla informaatiolla, joka meidän täytyy lajitella, ja myös lähetyssignaaleilla, joita virtaa lakkaamatta kenttiimme, yrittäen turruttaa, tyhmistää ja uuvuttaa meidät.

Ylösnousemuksen voimistuminen

Mutta kenties ennen kaikkea meidän täytyy muistaa, että koemme myös ylösnousemusprosessia olemuksemme joka aspektissa. Ja se todella voimistuu näinä päivinä, mitä lähemmäs pääsemme valtavaa siirtymistä 5D:hen lähitulevaisuudessamme.

Tässä prosessissa selvittämätön karma nousee esiin piilotajunnasta enemmän kuin koskaan ja vaatii ratkaisua. Kaikki mistä vielä pidämme kiinni ja mikä vetää taajuuttamme alas – vanhat traumat, uskomukset, tuomitsemiset ja negatiiviset tavat – tulee nyt tietoiseksi ja vaatii parantamista ja vapauttamista. Ja useimmilla meistä se ei ole vain henkilökohtaista karmaa – se on myös esi-isiltä perittyä karmaa, joka odottaa ratkaisua.

Joillakin tuntuu siltä, kuin heidän koko elämänsä romahtaisi ympärillä. Toisilla on tunne jumittamisesta suhteiden ratkaisemattomissa negatiivisissa kaavoissa. Ja monilla herääminen aamulla masentuneena tai ahdistuneena näyttää aina vain yleisemmältä. Vanhan 3D-itsemme identiteetistä irtipäästäminen tuntuu olevan jatkuva prosessi, mikä luonnollisesti aiheuttaa suurta väsymystä meissä.

Aikajanaintensiivisyys

Lisäksi tuntemamme uupumus voidaan nähdä tuloksena siitä, mitä tapahtuu aikajanoilla nykyään.

Erityisesti kollektiivinen aikajana jakautuu nyt kahteen ryhmään kauemmas ja kauemmas toisistaan – toinen joka on matkalla viidenteen ulottuvuuteen, ja toinen jolla on ihmiset, jotka eivät tee tuota muutosta tässä elämässä.

Ihmiset tuntevat, että tietyt heidän rakkaistaan siirtyvät nyt enemmän ja enemmän todellisuuteen, joka on erilainen kuin heidän omansa. Tämä voi olla hyvin tuskallista.

Lisäksi jokaisen henkilökohtainen aikajana on myös vähän epävakaa tässä kohtaa, kun hyppäämistä korkeammalle aikajanalle tapahtuu aina vain useammin, mikä aiheuttaa alkuun kaikenlaista hämmennystä, epämukavuutta, painetta ja voimakkaita reaktioita.

Tuomaan suurempaa selkeyttä tästä stressaavasta aikajanatoiminnasta, olen tehnyt nämä kaksi YouTube-videota, joiden huomaat ehkä auttavan.

Are You Jumping Timelines? Or Experiencing the Timeline Split?

How to Navigate Difficult Timeline Jumps

Rakkaus, ymmärrys ja myötätunto itseä kohtaan

Siis, silloin kun voimme täysin oivaltaa kaikki nämä energiat, joilla fyysistä, tunne-, mentaali- ja henkistä kehoamme pommitetaan näinä aikoina, voimme toivottavasti tuntea suurempaa myötätuntoa itseämme kohtaan.

Ja päästää irti tuomitsemisesta, jota meillä ehkä on siihen liittyen, että emme pysy ajan tasalla siinä, mitä meidän ”pitäisi” tehdä, tai emme tunne, mitä meidän ”pitäisi” tuntea.

Tämä ylösnousemus on haastava tehtävä, joka meille on annettu.

Olemme loppusuoralla nyt

Mutta riippumatta siitä, mitä tapahtuu, meidän täytyy jatkuvasti muistaa, että olemme nyt loppusuoralla.

Maailmassa tapahtuu tietysti valtava määrä asioita, jotka täytyy vielä käsitellä, ennen kuin ihmiskunta todella tekee täyskäännöksensä. Ja luultavasti meiltä vaaditaan kaikki päästäksemme jotenkin mukavasti läpi siitä, mitä edessämme on.

Mutta voimme tehdä sen. Itse asiassa on todennäköistä, että olemme tehneet tämän aiemmin, muissa ajoissa, muilla planeetoilla, muissa sivilisaatioissa – ja oikeasti kyse on vain sen muistamisesta, että meillä on sisällämme kaikki, mitä tarvitsemme navigoidaksemme läpi tämän vanhan ajan romahtamisen ja löytääksemme tiemme uuteen aikaan. Ja myös auttaaksemme joitain muita matkan varrella tekemään saman siirtymän.

On hyödyllistä, jos löydät myös aikaa levätä ja nukkua täysillä, aina kun voit!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >