HomeViestejäVidya Frazier6.8.2023 - Ylösnousemus ei ole helppoa

6.8.2023 - Ylösnousemus ei ole helppoa

YLÖSNOUSEMUS EI OLE HELPPOA

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
6.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistatko, kun ajatus ylösnousemuksesta kuulosti jännittävältä ja autuaalta matkalta, jolla puhkeaisimme jotenkin taianomaisesti todellisen moniulotteisen itsemme kukkaan, siirtyessämme viidenteen ulottuvuuteen?

No, jollain tavoin se on tavallaan sellaista, eikö vain? Meillä on todellakin noita uskomattomia aikajaksoja, joissa tapahtuu maagista synkronismia, iloa virtaa lävitsemme ja tapahtuu syvempää ja syvempää henkistä heräämistä.

Joskus tietoisuutemme laajenee kaikesta olevaisesta, ja löydämme aina vain suurempia sisäisiä horisontteja tutkittavaksi. Syvää rakkautta virtaa lävitsemme, ja syvä kiitollisuus täyttää sydämemme.

Mutta sitten – on myös aikoja, jolloin ylösnousemusprosessista tulee todella, todella vaikeaa. Vanhat toimimattomat kaavat käyvät kimppuumme ja vievät meidät masennukseen tai itsesääliin. Selvittämättömät traumat aktivoituvat uudelleen.

Tuomme vanhat haavat uusiin ihmissuhteisiin. Tutut tavat selviytyä haasteista eivät enää tunnu toimivan. Ja häiritsevä ahdistus seuraa meitä, joskus näennäisesti ilman mitään syytä.

Se auttaa, kun ymmärtää, että tämä kaikki oli odotettua ylösnousemusprosessissamme paljon korkeampaan 5D-taajuuteen. Teemme monumentaalista taajuushyppyä. Kaiken tämän kolmannen ulottuvuuden roinan täytyy tulla esiin nähtäväksi, käsiteltäväksi ja ratkaistavaksi – emme voi viedä sitä mukanamme, minne olemme menossa. Siis huomaamme, että meidän täytyy "manata esiin" tunnevoimavaroja, joita emme koskaan tienneet itsellämme edes olevan, ja jatkaa tiemme raivaamista sen läpi.

Miten kauan tätä vielä jatkuu?

Mutta siitä kaikesta voi tulla todella tympeää, eikö vain? Miten kauan tätä vielä jatkuu? Miten monia uusia haasteita meidän täytyy vielä kohdata?

Miten paljon enemmän meidän täytyy vielä mennä tuntemattomaan, joskus peläten selviytymisemme puolesta? Miten paljon enemmän menetystä meidän täytyy vielä elää läpi?

Ja tietenkään emme käsittele ainoastaan henkilökohtaisia ongelmia – myös kaaos ulkoisessa maailmassa lisää epävarmuuttamme ja ahdistustamme. Raportteja tietyistä toiveikkaista lähteistä tulee ja ne yrittävät vakuuttaa meille, että positiivista kehitystä tapahtuu kaatamaan ne pimeät voimat, jotka yrittävät nyt heikentää meitä lisää. Eikä kuitenkaan mikään ole koskaan todella selvää siinä, että sitä tapahtuu.

Ei ole tietoa, miten paljon kauemmin meidän täytyy odottaa, että elämä tuntuu taas turvalliselta meistä. Ja joskus mietimme, onko se koskaan enää turvallista.

Vai muuttuuko maailma todella niin paljon, suuren osan siitä romahdettua, että meidän täytyy käydä läpi pitkä niukkuusjakso?

Kukaan ei tunnu tietävän vastauksia näihin kysymyksiin. On aina ennustuksia, mutta ne eivät koskaan näytä aivan toteutuvan. Siis siitä tulee joskus ylivoimaista, kun ei tunnu olevan loppua näkyvissä.

Voimme nähdä, että tämän prosessin myötä meistä tulee vahvempi, heränneempi ja voimakkaampi tietäessämme, kuka olemme. Mutta on aikoja, jolloin todella näyttää siltä, ettemme kykene jatkamaan sen kokemista, mitä koemme.

Toisinaan meillä on vain luottamus

Se mitä loppujen lopuksi tunnutaan vaativan, on oppia luottamaan – luottamaan tavalla, jolla emme ole koskaan ennen luottaneet. Luottamaan, että jotenkin meitä opastetaan ylösnousemuspolkumme varrella rakastavasti, parhaalla mahdollisella tavalla. Luottamaan, että jotenkin selviämme viidennen ulottuvuuden todellisuuteen. Ja luottamaan, että tiedämme, mitä pitää tehdä, oikeaan aikaan, oikealla tavalla, polkumme joka käänteessä.

Tähän sisältyy syvä hyppy tuntemattomaan, sellainen jonka ehkä luulemme tehneemme jo menneisyydessä, mutta saamme huomata, että tämä on paljon syvempi hyppy, kuin meidän on koskaan ennen tarvinnut tehdä.

Se sisältää irtipäästämisen paljosta, minkä olemme uskoneet olevan totta – siinä miten maailma toimii ja mitä siellä on itse asiassa tapahtunut, ja myös mitä olemme uskoneet ja luulleet ymmärtäneemme henkisestä maailmasta. Paljon siitä, mistä olemme olleet riippuvainen tunteaksemme turvaa ja varmuutta elämässä, riisutaan pois.

Ylösnousemusahdistus

Siis ei ole mikään yllätys huomata kalvavan ahdistuksentunteen "värisevän" vatsassamme, mikä voi joskus tuntua sietämättömältä. Voimme olla tietoinen, mistä tuossa ahdistuksessa on kyse, ja yrittää keksiä ratkaisuja.

Mutta joskus ei näytä olevan mitään todellista syytä tuntea sitä tuolla hetkellä. Joka tapauksessa näyttää siltä, että meidän täytyy vain oppia elämään sen kanssa, mitä voitaisiin kutsua "ylösnousemusahdistukseksi".

Jos pystyt samaistumaan mihinkään tästä, saatat havaita hyödylliseksi kuunnella viimeisimmän podcastini Learning to Live with Ascension Anxiety. Se kenties muistuttaa sinua harjoituksista, joita olet oppinut vuosien saatossa ahdistuksen käsittelemiseen – ja myös tarjota joitain uusia tapoja.

Olet hyvässä seurassa

Ja oivallat luultavasti, että olet hyvässä seurassa. Monet valotyöntekijät ovat tuntuneet viime aikoina kohtaavan intensiivisempiä haasteita, kuin koskaan ennen, mikä tuo luonnollisesti esiin voimakasta ahdistusta.

Kuunnellessa saatat lisäksi oivaltaa, että meitä kaikkia valmistellaan työhömme, joka on luultavasti nyt edessämme.

Me jotka olemme etulinjassa ja ymmärrämme ison kuvan siitä, mitä tapahtuu, koemme tässä kohtaa sitä radikaalia siirtymää, jonka ylösnousemus vaatii. Eläessämme sen nyt läpi, pystymme jatkossa paremmin auttamaan niitä, joilla ei ole vielä aavistustakaan, mistä ylösnousemuksessa on kyse.

Pelkästään tämän muistaminen voi auttaa. Se voi ainakin lisätä merkityksen ja tarkoituksen tunnetta kaikkeen, mitä koemme!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >