HomeViestejäVidya Frazier17.6.2023 - Uuteen todellisuuteen luiskahtaminen

17.6.2023 - Uuteen todellisuuteen luiskahtaminen

UUTEEN TODELLISUUTEEN LUISKAHTAMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
17.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko ehkä huomannut viime aikoina, että kadotat kiinnostuksen 3D-maailmaan ympärilläsi?

Erityisesti ehkä poliittiset tapahtumat eivät herätä kiinnostustasi enää kovin paljon, ja vanhat ärsytykset ja toiveet niistä eivät ole niin selviä kuin ennen?

Kenties myöskään fyysinen maailma ja kaikki ihmiset, joita näet kadulla ja kaupoissa, eivät näytä tai tunnu samalta sinusta. Et oikein saa siitä selvää, mutta heihin on jotenkin vaikeampaa yhdistyä. Melkein kuin he eläisivät eri maailmassa kuin sinä. Olet tekemisissä heidän kanssaan, kuten aina, mutta he ovat jotenkin rinnakkaisolemassaolossa.

Vanha identiteetti häviää

Ja kenties tätä kummallisuutta lisää, että ne tapahtumat omassa elämässäsi, jotka ennen olivat hyvin tärkeitä ja aikaa kuluttavia, eivät myöskään enää vedä sinua puoleensa kovin paljon.

Kenties mikään ei korvaa näitä vanhoja kiinnostuksia tällä hetkellä, mutta jotenkin innostuksesi niitä kohtaan on vain mennyt. Ja hyvin monet ihmiset joiden kanssa ennen halusit viettää aikaa, ovat nyt tavallaan tylsää seuraa. He tuntuvat kulkevan eri polkua elämässä kuin sinä.

Itse asiassa vanha, tuttu identiteettisi tuntuu häviävän – ne asiat joilla olisit kuvannut itseäsi ennen: kiinnostukset, uskomukset, suhteet, asiat joihin käytit aikaa, asiat joissa olit hyvä, asiat joista pidit ja et pitänyt, myös henkinen missiosi. Kaikki tuttu sinussa on nyt tavallaan ilmassa, mutta jotenkin sillä ei ole kovin paljon merkitystä.

Jokin on ehdottomasti muuttunut elämässäsi ja tietoisuudessasi, mutta et osaa aivan nimetä tai kuvata sitä. Jotenkin todellisuus on erilainen, ja sinä itse olet erilainen.

Voisit yrittää selittää tuota erilaisuutta, mutta nuo sanat eivät oikein kuvaa aistimuksia ja tietoisuutta, jotka sinulla on.

Voisiko olla, että olet jotenkin luiskahtanut uuteen todellisuuteen, ja sinulla on nyt uusi identiteetti, etkä ole vielä oivaltanut sitä?

Kenties et ole tässä uudessa todellisuudessa koko aikaa, mutta tunnut luiskahtavan siihen toisinaan, oikeastaan huomaamatta, mitä on tapahtunut?

Uusi todellisuus

Jos yrittäisit kuvata tätä uutta todellisuutta, mieleen saattaisi tulla sana "tyhjä". Mutta ei pahalla tavalla. Vain selkeää, uutta, tavallaan koskematonta, ei juuri mitään sotkua.

Ja kenties "rauhallinen". Ei ole paljon melua tai ärsyttävää liikettä, on vain hiljaista uutuutta ja selkeyttä. Energeettisesti kaikki on jotenkin hiljaisempaa, ei ole juuri häiriöitä ilmassa. Tunnet kylpeväsi ajattomuudessa.

Tilanteet elämässäsi eivät ehkä ole, mitä haluaisit niiden olevan, mutta oivallat, että kaikki on oikeasti ok.

Ja kauneus erottuu ehdottomasti, myös mitä pienimmillä tavoilla, kaikkialla minne katsot. Kaikessa tuntuu olevan läsnäolo, eräänlainen älykkyys. Myös esineet näyttävät joskus eläviltä. Kaikki näyttää olevan tavallaan täydellisessä ja luonnollisessa järjestyksessä.

Erityisesti luonnossa! Kasvit ja eläimet ovat elossa tavalla, mitä et ole koskaan ennen huomannut.  Ikään kuin luonnossa tapahtuisi taikuutta ja ihmeitä jatkuvasti kaikkialla.

Tunnet ihmetystä, kun vilkaiset puita, kasveja, puroja, kiviä – ja kuulet kaikkien eläinten ja hyönteisten kommunikoivan toistensa kanssa. Ilo avautuu sinussa.

Ja mitä on tapahtunut sille huomiolle, jota sinulla oli kaikkiin ulkoisessa maailmassa tapahtuviin asioihin? No, nuo asiat jatkuvat todennäköisesti edelleen. Ja uteliaisuudesta saatat edelleen tsekata niitä aika ajoin. Olisi mahtavaa, jos positiivisia asioita lopultakin tapahtuisi.

Mutta kaikki kaoottiset tapahtumat ja tilanteet maailmassa tuntuvat nyt kaukaisilta eivätkä kovin tärkeiltä sinulle enää. Ne ratkeavat todennäköisesti jotenkin. Tämä uusi todellisuus jossa olet, on paljon kiintoisampi.

Uusi identiteetti

Mutta kun tulet tietoiseksi tästä uudesta todellisuudesta, kenties todella erilaista siinä on se, että kun olet siinä, sinä olet hyvin erilainen.

Että vanha identiteetti, joka sinulla oli tekemissäsi asioissa, kuka olit muille ihmisille ja mikä todella kiinnosti sinua, on asia, johon et pysty kovin paljon enää samaistumaan.

Kun löydät itsesi tästä uudesta todellisuudesta ja tunnustelet, kuka olet, sinussa on paljon enemmän eteerisyyttä. Enimmäkseen olet edelleen joku, olentoyksilö jolla on fyysinen keho, mieli ja tunteet, mutta ne ovat tavallaan hetkellisiä nyt. Ne leijuvat jossain paljon suuremmassa, energiatyyppisessä läsnäolossa/olemuksessa, joka olet nyt paljon enemmän. Voisit kutsua tätä sieluksi tai moniulotteiseksi itseksi. Kenties se tuntuu kuin valo- tai rakkauskentältä. Toisinaan oivallat, että olet todellisuudessa valtava tila.

Ajattelet edelleen, mutta ajatukset tuntuvat kevyemmiltä, eikä niitä ehdottomasti ole yhtä paljon kuin ennen, eivätkä ne ole sellaisia, jotka kritisoivat sinua jatkuvasti. Sinulla on edelleen tunteita, mutta nekin ovat vähemmän raskaita ja olennaisia. Sinusta tuntuu jotenkin onnellisemmalta, vapaammalta, kevyemmältä, usein ilman mitään syytä.

Raskaampia tunteita on toisinaan edelleen, mutta ne eivät ole jotenkin samalla tavalla osa sinua, kuin ne olivat ennen. Olet tietoinen, että niitä tulee ja menee, kuten myös ajatuksia, kaikessa tässä selkeässä läsnäolon tilassa, joka sinä olet.

Ja kenties kehossasi on edelleen samoja kipuja, särkyjä ja vaivoja, joita tunsit toisessa todellisuudessa, mutta jotenkin huomiosi ei ole niissä enää yhtä paljon.

Pelkoja joita sinulla oli ennen sairaana olemisesta tai vanhentumisesta, on todennäköisesti sinussa edelleen, mutta ne ovat vetäytyneet taustalle. Jos jotain vakavaa tapahtuu kehollesi, tiedät, että sinua opastetaan jotenkin tekemään, mikä on tarpeellista, ja kaikki menee hyvin.

Oletko 5D:ssä?

Siis onko tämä 5D? Kun tulet tietoiseksi niin erilaisesta kokemuksesta, joka sinulla on itsestäsi ja maailmasta, oletko siirtynet viidenteen ulottuvuuteen?

Kuka tietää? Ja onko sillä edes merkitystä oikeastaan, miten määrittelet tämän kokemuksen?

Silloin kun vielä ponnistelet tietäsi elämän läpi vanhassa maailmassa, saattaa olla tärkeää nimetä ulottuvuuksia ja todellisuuksia, mikä voi saada elämän tuntumaan toiveikkaammalta. Mutta kun koet sen, mitä sinulle on viime aikoina tapahtunut, määritelmät eivät ole kovin tärkeitä enää.

Pelkkä hämmästely, ilon ja kiitollisuuden kera, tuntuu riittävän. Ja sen tietäminen, että voit nyt alkaa luoda uutta elämää itsellesi tässä uudessa todellisuudessa, johon siirryt aina vain enemmän. Oivallat, ettei ole mitään sääntöjä tai oikeita ohjeita, miten tämä tehdään – tämä tarve tulee sisältäsi, kun uudet henkilökohtaiset ohjeesi alkavat paljastua sinulle.

Ja vaikka olet innostunut ja ehkä vähän kärsimätön alkamaan todella siirtyä uuteen elämääsi, tiedät, että voit vain rentoutua ja nauttia matkasta, luottaen, että kaikki paljastuu oikeaan aikaan.

Etkö tunne juurikaan mitään tällaista?

Ehkä et koe kovin usein, mitä tässä on kuvattu – ehkä koet vain hienoisesti tai vain silloin tällöin. Käsittelet edelleen todella haastavia tilanteita ja sydäntäsärkeviä traumoja, joita törmää elämääsi aika ajoin.

No, se on odotettavissa – vanha todellisuus tapahtuu edelleen ja romahtaa sekä sisälläsi että ulkopuolellasi. Se on nyt menossa ulos, ja se vie mukanaan kaiken, mikä on alempaa taajuutta. Ja tämä voi aiheuttaa vähäksi aikaa suurta tuskaa ja epämukavuutta.

Mutta hyvä uutinen on, että tämä uusi todellisuus on myös tässä ja nyt – se on ulottuvillasi, ja sitä tulvii enemmän ja enemmän vanhaan todellisuuteen. Sinun täytyy vain olla hiljaa hetki ja etsiä sitä energeettisesti – ja tunnet sen. Aistit sen keveyden, selkeyden, vapauden, ja se saa sinut hymyilemään. Ja sitten voit vain ... luiskahtaa siihen, ja olet siellä!

Tietoisemmaksi tuleminen

Ja voit tehdä tiettyjä asioita tullaksesi tietoisemmaksi tästä uudesta sinusta, jota synnytetään. Voit oppia, miten kiinnitetään suurempaa huomiota siihen, miten havaintosi ja kokemuksesi itsestä on muuttunut, ja tuntea sitä suurta iloa ja vapautta, mitä se antaa sinulle.

Uusimmassa podcastissani Experiencing Yourself as a Soul annan muutamia ehdotuksia ja ohjatun meditaation, joka voisi auttaa sinua oppimaan sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >