HomeViestejäVidya Frazier29.5.2023 - 5D-suhteiden luominen

29.5.2023 - 5D-suhteiden luominen

5D-SUHTEIDEN LUOMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
29.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi monista asioista, joita ihmiset käsittelevät näinä aikoina, on suhdehaasteista selviytyminen.

Jos olet monien muiden kaltainen, sinun on luultavasti täytynyt kohdata vanhoja ja tuskallisia suhdekaavoja, joita tulee nyt pintaan, aiheuttaen vaikeita konflikteja ja jakautumista rakkaiden, ystävien ja bisneskontaktien kanssa.

Suhteet ovat äärimmäisen tärkeä osa elämää useimmille meistä. Ja niin on entistä enemmän, kun turvaudumme enemmän ja enemmän rakkaussiteisiimme ihmisen kanssa selviytyäksemme näiden kaoottisten transformaatioaikojen läpi.

Kaikki haasteet joita meillä on nyt suhteissamme, voivat siksi olla aina vain tuskallisempia – erityisesti jos emme ymmärrä, että nämä suhdemuutokset johtuvat ensisijaisesti niistä voimakkaista 5D-valotaajuuksista, joita nyt virtaa planeetalle.

3D-suhdemallien täytyy muuttua

Yksi huomaamasi asia ehkä on, että sinulla tuntuu nyt olevan vähän yhteistä tiettyjen ihmisten kanssa, joihin olet samaistunut suuren osa elämästäsi. Tämä voi olla hämmentävää ja aiheuttaa levottomuutta. Ihmiset jotka olivat hyvin tärkeitä ennen elämässäsi, näyttävät ajautuvan pois.

Et ehkä kaipaa heitä, mutta ei ehkä ole vielä ketään muuta korvaamassa heitä elämässäsi. Tämän vuoksi saatat tuntea olosi eristyneeksi ja vähän yksinäiseksi nykyään, ja sinulla on enää hyvin harvoja ihmisiä – jos ketään – joita voit kutsua oikeasti ystäviksi.

Nekin suhteet jotka ovat edelleen olemassa, tuntuvat vaativan muutoksia. Vanhat tiedostamattomat kaavat, ymmärrykset ja yksimielisyydet eivät toimi kovin hyvin enää. Et pääse kuin koira veräjästä antamalla väärinymmärrysten, loukkaantumisten, vihan tai epäkunnioituksen luiskahtaa ohi. Ne tulevat pintaan ja vaativat tulla nähdyksi ja selvitetyksi. Ja jos et tiedä, mitä tekisit korjataksesi tuon tilanteen, se voi olla joskus ahdistavaa.

Näin on, koska suhteidesi värähtelyn täytyy muuttua sopimaan yhteen planeetan uusien värähtelyjen kanssa. Ellet ala luoda uusia korkeamman taajuuden 5D-tapoja yhdistyä elämässäsi oleviin ihmisiin, suhteistasi tulee aina vain ongelmallisempia ja tuskallisempia.

Siis minkä täytyy muuttua? Miten 5D-suhteet eroavat niistä, jotka perustuivat pääasiassa 3D-kaavoihin, -käyttäytymismalleihin ja -uskomuksiin?

Suurempi irrallisuus ja vastuu

Yleisesti ottaen, silloin kun on täysin 3D-kaavoja noudattavassa suhteessa, yksi vaikeimmista kokemuksista on, miten syvää ja voimakasta tuskaa voi tuntea.

Voit uskoa, että kuolet, jos suhde ei toimi, tai jos rakas ihminen päättää, ettei hän halua olla enää yhdessä tai kontaktissa kanssasi. Tai voit olla joskus täysin lyöty, vaikka hän olisi vain piittaamatta sinusta, syyttäisi sinua jostain tai häpeäisi sinua jollain tavalla.

5D-suhteessa herää epäilemättä tunteita, mutta niihin tuntee enemmän irrallisuutta. Tunnet olevasi enemmän kuin tunteesi. Ja jonkun viha tai torjunta ei vaikuta sinuun niin, kuin olisi joskus voinut vaikuttaa. Olet vakaampi, vahvempi ja keskittyneempi rakkauteen itseäsi kohtaan.

Lisäksi kumpikin suhteessa pystyy ottamaan täyden vastuun siitä, mitä tuo suhteeseen – erityisesti sellaisesta mikä on epäharmoniassa rakkauden ja kunnioituksen kanssa. Ja pystytään myöntämään, jos projisoidaan omia juttuja toiseen osapuoleen. On syvä halu pitää kommunikointi avoimena ja virtaavana.

Ehdoton rakkaus

Mutta kenties yksi selvimmistä 5D-suhteen aspekteista on, että toista kohtaan tuntemasi rakkaus on ehdotonta.

Olet luultavasti tuntenut tällaista rakkautta tietyissä suhteissa, joita sinulla on ollut vuosien saatossa ihmisten kanssa, joita rakastat aina, riippumatta mitä tapahtuu tai mitä he tekevät. Tunnet heidät jotenkin syvemmällä tasolla sieluna, ja tuo rakkaus on muuttumaton sisälläsi.

Tiedät sen, koska sydämeesi sattuu, kun heillä on tuskaa, ja tunnet kiitollisuutta, kun näet heidät onnellisena. Riippumatta mitä tapahtuu, rakastat heitä aina – vaikka sinun jostain syystä täytyy jättää heidät etkä ole koskaan enää läheisessä suhteessa heidän kanssaan.

On tietysti tärkeä tehdä ero siinä, että rakastaa ehdottomasti tai sallii ehdottomasti kaikenlaisen käyttäytymisen itseään kohtaan. Joillekin ihmisille se on epäselvää. Epäkunnioituksen tai loukkaavan käyttäytymisen salliminen itseään kohtaan ei ole ehdotonta rakkautta – se on kaava, joka johtuu itsetunnon puutteesta. On tärkeää pitää vahvat ja rakastavat rajat jokaiseen, joka ei kohtele sinua rakkaudella ja kunnioituksella.

Ja kuitenkin, sitten kun todella alat toimia 5D-tietoisuudessa, huomaat, että rajaongelmia ei yleensä edes ole, koska sinulla on ehdotonta rakkautta itseäsi kohtaan – ja ihmiset tuntevat sen ja kohtelevat sinua usein samalla kunnioituksella ja rakkaudella, jota tunnet itseäsi kohtaan.

5D-rakkaus kumppania kohtaan tai tarve, halu ja himo

Kun suhde on intiimi, tärkeä elementti 5D-suhteessa on, että rakkautta ei sekoiteta tarpeeseen, voimakkaaseen haluun olla jonkun kanssa tai himoon toista kohtaan.

3D-tyyppisessä suhteessa tarpeentunne on usein hyvin vahvasti mukana. "Rakastan sinua" merkitsee tavallisesti "Tarvitsen sinua – ole kiltti, älä jätä minua."

Kun joku sanoo näin sinulle, se voi kouraista tunnepuolella sydämestäsi, koska ehkä sinäkin tunnet tarvetta häntä kohtaan. Mutta tällainen tekijä suhteessa tuo kaikenlaisia haasteita, jos joku jossain kohtaa tuntee, ettei toinen ihminen täytä hänen tarpeitaan. Se voi joskus pitää eräänlaisessa 3D-helvetissä, jossa kumpikin väittää, ettei toinen tyydytä tarpeita.

3D-tietoisuudessa myös halu voidaan tulkita rakkaudeksi. Joskus on pelkästään himoa. Ja kun se lopulta vähenee, voi tietysti tuntua siltä, että rakkaus on kuollut.

Toisilla kerroilla tunne on emootiotyyppistä halua, joka sekoitetaan rakkauteen. Se voi olla pelkästään halua olla jonkun näkemä tai olla yhteydessä häneen jollain tavalla. On tietty kuva – halu olla nähty ja kunnioitettu tietyllä tavalla, koska olet yhteydessä tähän ihmiseen. Tämäkään ei tietysti ole rakkautta.

Ehdoton itserakkaus

Enemmän 5D-tyyppisissä suhteissa voi tietysti olla jotain tarvetta tukeen – tai jos suhde on kumppanin kanssa, myös halua tai himoa – mutta ne eivät ole suhteen ensisijaisia tekijöitä.

Kumpikin ihminen on oppinut rakastamaan ehdottomasti itseään, joten se on heille kestävintä ja luotettavinta rakkautta.

Toisen ihmisen rakkaus on bonus, hyvin tervetullut ja arvostettu lahja, mutta siihen ei turvauduta eniten, jotta voi hyvin ja tuntee onnellisuutta. Oma rakkaus itseä kohtaan antaa tunteen, että on arvokas, tärkeä ja rakkauden arvoinen.

Siirtyminen 5D-suhteisiin

Siirtyminen 3D-kaavoihin ja -tapoihin perustuvasta suhteesta sellaiseen, joka resonoi enemmän 5D-tietoisuuden kanssa, ei ole monille helppo prosessi – erityisesti jos se on vanha suhde, jossa pitkäaikaisia, vakiintuneita kaavoja. Mutta jos tähän siirtymään ei kiinnitetä huomiota, vaikeuksia syntyy vääjäämättä tässä kohtaa. Ylösnousemusprosessi vaatii sitä nyt.

Itse asiassa 5D-energiat joita virtaa nyt lävitsemme, voivat olla toisinaan armottomia. Ne puhdistavat kaiken, mikä ei voi jäädä sisällemme, kun siirrymme korkeampaan taajuuteen.

Mutta jos kiinnitämme huomiota tähän ja olemme rehellisiä 3D-kaavoista, joita meillä edelleen on, voimme välttää ankaran loukkaantumisen, vihan ja kamppailun.

Voimme tehdä tietoisesti siirtymisen korkeampaan taajuuteen, sisäisen valppauden, selkeän aikomuksen ja tietoisten parantumisharjoitusten avulla. Ja voimme luoda todella kauniita, tukevia ja tyydyttäviä suhteita ihmisiin, joiden kanssa voimme olla yhdessä, kun kuljemme tätä polkua viidenteen ulottuvuuteen.

Saadaksesi suurempaa ymmärrystä, miten tehdään 3D- ja 5D-suhteiden välinen siirtymä, haluat ehkä kuunnella viimeisimmän podcastini:

Navigating Relationship Challenges during the Ascension Process

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >