HomeViestejäVidya Frazier5.3.2023 - Marssi maaliskuun hulluuteen

5.3.2023 - Marssi maaliskuun hulluuteen

MARSSI MAALISKUUN HULLUUTEEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
5.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme hädin tuskin päässeet maaliskuuhun, ja maailma on kuin hypännyt paljon nopeammalle aikajanalle, suuntana vielä suurempi hulluus.

Pelottavia agendoja toteutetaan. Asioita joita ajattelimme voivan ehkä tapahtua joku päivä, alkaa jo tapahtua maailman eri osissa – kuten ihonalaiset sirut, 15 minuutin kaupungit, pankkien vararikko ja laillinen "velkojen alaskirjaus" pitämään ne pinnalla, transhumaanikokeilut ja tietyntyyppiset passirajoitukset.

Ja tietysti on ollut hyvin vaarallisia kemikaalivuotoja, monia rautatieonnettomuuksia, jättimäisiä maanjäristyksiä, jatkuva sota ja valtavia säätapahtumia, kuten äskettäinen tilanne Kaliforniassa. Entä Venäjän ja Kiinan sodanuhka? Nämä asiat ovat yhtäkkiä täällä ja tapahtuvat jo.

Tietoisena pysymisen tärkeys

Saatamme ajatella, ettei mikään näistä tapahtumista tai tilanteista luultavasti saavuta meidän osaamme maailmasta – asiat ovat edelleen tavallaan rauhallisia siellä, missä asumme. Mutta kuka oikeasti tietää?

Askel askeleelta, kaikkien niiden covid-määräysten ja -sulkutilojen myötä, jotka olemme viime aikoina eläneet läpi, meidät on ohjelmoitu hyväksymään suurempi kontrollointi, nujertaminen ja kaaos elämäämme. Miten paljon olemme vain sallineet sen kaiken tapahtua ja menneet mukana?

Tuntuu siltä, että meidän täytyy olla nyt todella hereillä ja kiinnittää huomiota – ja kenties valmistautua siihen, että meidän täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä elämässämme. Tämä ei ole kehotus siirtyä pelkoon – vaan kannustus suurempaan huomiointiin ja fokusoitumiseen. Jos olet yrittänyt periaatteessa sivuuttaa maailmantapahtumat ja pysyä fokusoituneena vain rakkauteen ja valoon, se ei ehkä ole enää viisasta.

Henkilökohtaisen elämän muutokset

Mutta sitten toisaalta, tämän tekeminen ei ole aina helppoa, koska valtavia muutoksia saattaa tapahtua myös henkilökohtaisessa elämässä. Ehkä oivallat, että valtavia osia elämästäsi putoaa yhtäkkiä pois, joskus hyvin odottamatta. Tai myös identiteetin osia. Tämä voi olla äärimmäisen epämukavaa ja aiheuttaa ahdistusta.

Jos tätä tapahtuu sinulle, on tärkeä oivaltaa, että se voi tuntua siltä, kuin sinua "testattaisiin" tai että sinussa olisi jokin pielessä, ja sinun täytyy korjata se. Tämä on usein oletusnäkemys henkisesti virittyneillä ihmisillä. Ja kenties siinä on vähän totuutta.

Kaikessa on tarkoitus

Voi olla kuitenkin myös hyödyllistä oivaltaa, että se mikä putoaa pois tai otetaan sinulta, luultavasti estää sinua siirtymästä korkeampaan taajuuteen. Tämän oivaltaminen voi ottaa paljon stressiä pois jostain tilanteesta.

Voit havaita, että se mikä lähtee tai otetaan pois, on luultavasti kiinni jossain entisessä traumassa, tai on tiheämmässä taajuudessa kuin se, mihin olet siirtymässä. Voit ymmärtää, että sen täytyy pudota pois, jotta voit ruumiillistaa enemmän korkeampaa itseäsi, joka laskeutuu nyt kehoosi ja ankkuroituu siihen.

Voi olla myös hyödyllistä oivaltaa, että mikä tahansa haastava kokemus sinulla onkin, se luultavasti tapahtuu vahvistamaan sinua ja auttamaan siirtymään voimaan ja viisauteen sisälläsi, josta et ehkä ollut tietoinen. Nämä ajat vaativat tätä prosessia, jotta voit käsitellä sen, mitä on edessäsi.

Luottamus ja spontaanisuus

Ja kuitenkin voi tuntua siltä, että voimakas energia-aalto työntää sinua suuntaan, joka on tuntematon ja pelottava. Tai kuin olisit vapaassa pudotuksessa – tai roikkuisit suuren kuilun päällä eikä sinulla ole aavistustakaan, mihin laskeudut.

Toisinaan saatat löytää itsesi intensiivisestä tilanteesta, jossa sinulla ei ole aikaa ajatella seuraavaa askeltasi tai tehdä harkittua päätöstä siitä. Sinun täytyy vain toimia ja luottaa, että menet oikeaan suuntaan. Huomaat, että sinun on oltava aina vain spontaanimpi kaikessa, mitä sinun tarvitsee tehdä.

Niin pelottavaa kuin tämä voikin olla, tiedosta, että näin reagoit luonnollisesti tilanteisiin, silloin kun olet viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa – luotat, että se mitä on edessäsi, täytyy tehdä tuolla hetkellä. Teet spontaanisti päätöksiä, sisäisen opastuksen pohjalta, ja tiedät, että korkeampi itsesi johtaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Koska nämä ovat erityisen haastavia aikoja ja toimit ehkä vain ylemmästä neljännen ulottuvuuden tietoisuudesta, sinulla saattaa olla myös pelkoa ja huolta toimiessasi tilanteissa tällä tavalla. Mutta jos kuitenkin luotat jatkuvasti siihen, mitä edessäsi on, luultavasti saat selville myöhemmin, että olet tehnyt parhaita päätöksiä kaiken aikaa.

On tärkeää pysyä tietoisena siitä, että olemme kaikki koulutuksessa nyt näinä ratkaisevina siirtymäaikoina. Kaikki mitä tapahtuu, valmistelee meitä tekemään sen evoluutiohypyn tietoisuudessa, jonka tulimme tekemään tässä elämässä. Se ei ole helppoa tai hauskaa – mutta joskus se mikä tuntuu häkellyttävältä ja hullulta, on välttämätöntä, jotta voidaan karistaa ne kontrollointiohjelmoinnin ja traumojen aionit, joita olemme kokeneet.

Meidän täytyy vain jatkaa eteenpäin, askel askeleelta, luottaen siihen polkuun, jolla olemme, ja myös ottaa aikaa levätä ja nukkua niin paljon, kuin voimme.

Tiettyjen new age -opetusten kyseenalaistaminen

Yksi tiedostettava asia näinä aikoina on, että voi olla viisasta alkaa kyseenalaistaa jotkut new age -opetukset, joita olet omaksunut vuosien saatossa ja jotka ole hyväksynyt totuudeksi – erityisesti jos ne eivät ole itse asiassa sopineet yhteen oman kokemuksesi tai sisäisen opastuksesi kanssa. Olemme nyt siirtymässä uuteen aikaan, jossa monet näistä opetuksista eivät ehkä ole enää relevantteja.

Ja kenties vielä tärkeämpää, voit huomata, että tietyt pimeät agendat ovat hiipineet näihin opetuksiin vuosisatojen kuluessa, aivan kuten maailman uskontoihin ja hyvin moniin muihin instituutioihin, joiden kanssa olemme eläneet. Niin upeita ja hyödyllisiä kuin monet näistä new age -opetuksista voivat olla, voit havaita, että niihin on lisätty ajatuksia, jotka heikentävät sinua ja saavat sinut uskomaan, että sinun täytyy jatkuvasti muuttaa ja korjata itseäsi, koska olet luonnostaan viallinen.

Joko tarkoituksella tai tahattomasti näihin opetuksiin on punottu noita ajatuksia, ja ne heikentävät ihmisiä ja aiheuttavat vielä suurempaa kärsimystä. Joka tapauksessa, sinun voi olla tärkeää harkita kaikkea tätä, kun tietoisuustaajuutesi nousee ja tiedostat selvemmin, miten luotettavaksi oma sisäinen opastuksesi on tullut ohjaamaan sinut näiden myrskyisien aikojen läpi. Sinun ei enkä enää tarvitse turvautua kovin paljon ulkoisiin opetuksiin ja opettajiin.

Ehkä olet kiinnostunut kuuntelemaan viimeisimmän youtube-videoni tästä aiheesta: Questioning the Truth in New Age Teachings

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >